Close
Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 111
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar më parë nga Crazy_Girl
    Kjo tem hapet sepse neqoft se ju dashuroni nje vajz ose nje djal dhe familja juaj nuk ja u pelqen djalin apo vajzen qe ju dashuroni si do vepronit ju???

Un per veten time do ju thesha qe cfare rendesie ka se cfare familje ka djali kur un e dua djalin dhe ate do ta dua per jet...ose do ju thesha do e mar e ju pelcisni ne vent sepse eshte e veshtire te gjesh dike qe e do me gjith shpirt dhe gjithashtu te do dhe ai person ty ju si mendoni?
    crazy girl, tani kur bie ne dashuri me tjetrin/en, bie, e ska cben asnjeri per ate gje!
    tani duhet te mundohemi qe pervec partneres/it te jete edhe familja e mire , se nje dite do jua kesh nevojen ose do ta ken nevojen e do te lidhi puna me ta.............ne te ardhmen femija jot do ta ket halle, teze, daje, xhaje, nene, gjyshe apo kushuri apo ku ta di un se cfare ate X person qe ka reputacionin e keq ne ate familje!
    po prap duhet pasur ne mendje qe keto gjera sjan asnjeher nen kontroll!
    kshu qe ti ylli po ta duash aq shume ate djal nese ai ja vlen nga pikepamja jote un te them MOS E LESHO

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    une per vete kur te dashuroj nje vajze do i them babit edhe mamit !!! se jam cun i mire !!! edhe po se pranuan ata nuk do e marr se fundja fundit ata e dine me mire se mua se ata do e dashurojne kete femer edhe ata do e lidhin jeten me ate goc !!! une per vete do rri do bej sehir !!! le ti leme shakate !!! kjo menyre e te gjykuarit duhet te fshihet!!! se fundja fundit sado qe prinderit na w uan te miren nuk e dine me mire se ne se ky person qe do lidhim jeten nuk eshte i duhuri ose e kunderta !!! kshu qe jam kundra parimit qe prinderit duhet te nderhyjne per te vendosur se ke vajze do marr une !!!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Ju pacim me jete te gjate o trimat dhe trimereshat e forumit (se fjalet i merr era). "Zot mos na provo," thone. Rebelimi perbrenda shoqerise eshte fenomen i rralle dhe koncept i huaj, aq me teper per Shqiptaret.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Leila : 25-05-2006 më 16:38
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

i/e regjistruar Maska e DEA27
    Anëtarësuar
    18-08-2004
    Postime
    511
    pyet shate a tete e bej si di vete!

kjo eshte motoja ime ketu perfshihet edhe mami me babin!!!
    failure is not an option!

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    ..Gjera qe ndodhin!!
    Feel the pump √

DUA *** Maska e sara1984
    Anëtarësuar
    22-05-2006
    Vendndodhja
    neverland
    Postime
    30
    Kjo tem hapet sepse neqoft se ju dashuroni nje vajz ose nje djal dhe familja juaj nuk ja u pelqen djalin apo vajzen qe ju dashuroni si do vepronit ju???

Un per veten time do ju thesha qe cfare rendesie ka se cfare familje ka djali kur un e dua djalin dhe ate do ta dua per jet...ose do ju thesha do e mar e ju pelcisni ne vent sepse eshte e veshtire te gjesh dike qe e do me gjith shpirt dhe gjithashtu te do dhe ai person ty ju si mendoni?

pershendetja shoqja....deri diku jam dakort me ty....por ama familjes sime sdo mund tju thoja kurre "do e mar e ju pelcisni ne vend"...e kjo jo se kam kaluar fazen adoloshenciale kur gjerat i beja per kunderveprim...por sepse me kane edukuar me nje fryme te tille...me nje ambient familjar te tille...ku secilit i jepej mundesia te shprehte mendimin vet....une prinderit i kisha shoke ne rralle te pare....dhe i vleresoj per diplomacine qe kane treguar...dikush dikur tha...mos ia ndalo femijes rreptesisht nje gje....do ja besh molle te ndaluar....imagjinoje ti zogu vogel sikur nje dite te kishe nje çupe ti...e te vinte ajo e te thoshte mami...shiko pak kete...eshte içik kriminel....merret dhe pak me pune te papastra....me droge...por ama do e mar...e ti pelcit po deshe......si te duket zemra???????ma mer mendje se do ishe nje mami shume krenare per çupen apo gabohem!!!!?????

MULTUM IN PARVO Maska e Antipatrea
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Gjithandej, por ne te njejten kohe, asgjekundi !
    Postime
    605
    une do vendosja vete se ca do beja, por ama do i shikoja mire arsyet qe i bejne prinderit e mi te mos jene dakord...gjithesesi mendoj se prinderit nderhyjne me shume kur femijet jane akoma adoleshente i bejne gjerat pa i peshuar mire...
    edhe kur vendos te lidhesh me dike pa miratimin e prinderve, akujt ndermjet teje e prinderve shkrihen lehte me kalimin e kohes...prinderit se hedhin asnjehere poshte femijen e tyre...
    dhe si perfundim...pavaresisht ne kane te drejte apo jo, ata gjithmone mendojne per te miren tone...

madmoiselle Maska e angeldust
    Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368

Kur te vesh nja 30 vjet dhe mos kesh gjetur ate qe kerkon, atehere thuaj eshte e veshtire te gjesh dike te duash me gjithe shpirt. Perndryshe, ke mjaft kohe dhe nuk eshte aq e veshtire.

Familja ka te drejte shume shume here dhe gjithnje mendon per te miren tende.
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    Ato njerez qe nderhyjne per prishjen e lidhjes se femijes se tyre jane driteshkurter.
    Nese femija do dike, pse te mos e aprovoje prindi?

♪ @)-/-- ♪ Maska e Kërçovare1
    Anëtarësuar
    20-07-2005
    Vendndodhja
    ...aty afër...
    Postime
    222
    Nuk ka më keq kur prindërit nuk pajtohen me zgjedhjen tënde. Janë gjëra shumë të ndërlikuara. Unë per vetje do t'i dëgjoja deri diku po të kishin arsye të logjikshme. Nëse prapë unë nuk pajtohem me ta aspak, do mundohesha sa më shumë t'u spjegoj përse e dua, dhe sa rëndësi ka kjo për mua, dmth do mundohesha t'i bëj edhe ata që gjërat t'i shofin nga këndvështrimi im... Po përsëri kurrë nuk do t'a braktisja familjen për një djalë... Më mirë të them, "Mos të raftë!"

Happiness is: ME & YOU ;)

Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Familiaris Consortio" Papa Gjon Pali II
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 01:51
  2. Shtypi Italian: "Liderat e Kosovës e Maqedonisë, lidhje me Bin Laden"
    Nga Kosovari_78_Ca në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 23-05-2005, 22:16
  3. Kuptimi i shehadetit
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 13-01-2005, 13:56
  4. Vendet arabe dhe perendimi
    Nga Eni në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 10-09-2003, 08:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •