Close
Faqja 6 prej 12 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 111
    budgetawningandrails.com Maska e Edmondii
    Anëtarësuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Lidhjet personale lejohen vetem si faqe hyrje.
    Postime
    125
    Kur ngelesh ne mes te rrugeve ku do e perplasesh koken KE mamaja edhe babaja keshtu qe kur thoni se spyes nene e babe e keni gabim.

Ne fund te fundit Nena e baba ju djeg zemra kur te shikojne se vuan kurse ata/ato qe ta thyejne zemren as ju kerrcet fare.

just my 2cent worth
    The faith of the Albanian is Albanianism.
    Feja e Shqiptarit është Shqiptaria

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anëtarësuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    O crazzy nqs familja seshte dakord, i gje dije ato te done te miren e nuk thone kot mos u lidh me X-sin. Eshte shum problem. Para i jave pashe nje gjendje te tille. Nje cun 27 vjec me shkolle( i shkolluar jasht) i bukur me businesse ect ishte lidh me i goce ne gjimnaz edhe tera familja prej tek gjyshi deri tek pjestari me i vogel i familjes nuk ishin darkord. Kto duheshin por familja e goces ishte i cik me rredhje ne ca ana. Por nuk eshte e thene te thuash e dua ne shnet ca ka familja ktu. Jo per gje
    Por ti kur dashuro gjyko me dobet, kurse familja e perbere nga disa persona me disa karaktere ata gjykojne me fuqishem edhe i shofin gjerat me mire. Kshu qe nuk duhet lene pas dore edhe ca thone ato.
    Nqs e ke nda menjen te gjet dike seriozisht pyet familjen pa ndes shkendiat e motorrat e dashurise .

Por ju uroj gjitheve ne kte forum qe mos u ndodhshi ne situata te tille pasi te japin dhimje koke shum me ca kam pa .
    Ndryshuar për herë të fundit nga MICHI : 28-02-2006 më 10:44

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anëtarësuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    Citim Postuar më parë nga Found
    familja eshte problemi i fundit nese e do vertet dike.
    Nuk eshte e fundit jo. Un them duhet te jesh ne gjenje te zgjdesh dike qe nuk ke prb nga prinderit.
    Se pastaj ( po te jeshe cun ) sja vle te braktisesh edhe familjen edhe mos ti flisje kurre edhe as ato ty. Per nje zgjedhje te gabuar.
    Me thuaj mua kush prind ja do te keqen femijes vet ene i thote bej kshu se e di un. edhe dua te shof te vuash.

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225

Wink

Citim Postuar më parë nga MICHI
    Nuk eshte e fundit jo. Un them duhet te jesh ne gjenje te zgjdesh dike qe nuk ke prb nga prinderit.
    Se pastaj ( po te jeshe cun ) sja vle te braktisesh edhe familjen edhe mos ti flisje kurre edhe as ato ty. Per nje zgjedhje te gabuar.
    Me thuaj mua kush prind ja do te keqen femijes vet ene i thote bej kshu se e di un. edhe dua te shof te vuash.

bro me termend me llafet qe ke then jan te verteta shum ktu thon e kush e pyet familjen por pa familjen ska gje o poca
    kta bejn si te them un te perveluarit te dashuris aman ore cuna edhe vajza se ne fund famijen pyesini edhe ju po mos thoni gjera koti
    mendimi imm nese do beja dicka do pyesja familjen se nje fjal e tyre do me dimonte shum te zgjillja se te miren me shum se ta asnje sma do edhe ju o trima vini mend se si familja ska bota ta ka me hile me te futur familja asnjehere te do te miren kur te thot mos !!! edhe ti mos e vashdo :0
    Partizoni

................
    Anëtarësuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    Citim Postuar më parë nga ILovBuBi
    1.) shkollen mos e le ( eshte e ardhmja jote dhe e asnje tjeterit)
    2.) prinderit nuk te flasin kot mos ja u nenvlereso opinjonet, vetem te miren te duan. Sic te duan prinderit ste do njeri ne bot.
    3.) Mendoi gjerat qarte dhe do whatever is in your benefit
    4.) Be ca te duash ti, edhe me qe ne fund mund te dali gabim, te pakten eshte gabimi jot e jo i ndonjerit tjeter.

populli thot "degjo 100 dhe be sic di vet"

good luck!
    Ndërhyra këtu, për të të thënë, që kjo me prindërit, qëndron në një përqindje të madhe, por mos harro se ka edhe nga ata prindër, të cilët kanë shkatërruar fëmijët e tyre me vendime fanatike apo të pabaza...mos të të përmend këtu edhe ata prindër që janë akoma në epokan e qepës, që për një akt dashurie, vrasin fëmijën.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Per momentin them qe mund te thuash, "harroje familjen" dhe shko me kte personin qe e do shume. Por ama, mendohu mir qe ky person te don ty jashtmase sepse ti po len familjen per kete. Kam qene ne kete rast edhe per vete them "family vjen e para," ato i kam njoftur me perpara ne jeten time se sa ky njeri edhe aq. Vetem mendohu se ke zgjedh.

Histori e vertet: Kjo goca la familjen se e donte shume cunin, kto te dy u martuan. Mas 3 vjetesh ai po tradhtonte kte me nje tjeter. ;( Te thuash, qe kjo la gjithcka per te, edhe ai as qe e perfilli fare. Si perfundim, ngeli pa familjen edhe pa "ate."

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    397
    Une i dua te shtepis time shume mamin babin dhe gjyshin,jam e lidhur shume,dhe e dine kete,po nuk kan te drejt te nderhyjne ne jeten time,ata kane bere zgjedhjen e tyre pa nderhyrje dhe une do beje kete,nese nderhyjn do i kundershtoj
    Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-04-2006
    Vendndodhja
    Ne Endrrat E Tua!
    Postime
    83
    Citim Postuar më parë nga Davius
    Shume e lehte, po te jete puna ne anen tende, i thuash mamase sic thote nje humoreske ne Kosove: une martohem vetem per veti, e jo si me pare, per mamin, babin, apo tezen.

Ndersa po te jete ne anen e vajzes, shume lehte ja ben duke i thene vajzes: ke afat 2 dite, vendos, mua apo familjen.

Kjo eshte e gjitha.

me pelqen mendimi yt Davius.
    por se pakten ja dhuroh femers pak me shum koh se 2 dit.

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Smile

Varet se kush eshte mamaja dhe babaja. Nqs m'a bejne mua, une do t'iu thosha qe i di une ato pune. Megjithate, mua nuk me bejne keshtu lloj muhabetesh mbi jeten time ato, sepse gjithmone kam qene shume e panvarur dhe ata kane besim tek une...madje shpesh me vine mua edhe me pyesin per mendimin tim mbi dicka!

Nqs une do isha mamaja edhe goca apo cuni im do me bente numra, jo e dua, jo s'e dua.....me plot goje po ua them qe do e kisha nxjerre jashte nga shtepia dhe nga jeta ime, bashke me suportuesit e tij. Ne asnje menyre nuk do e lejoja nje gje te tille te ndodhte! Te zgjedhi...ose te degjoje ekspertet, ose te shkoje te thyej qafen!

Pse mos po kujton ai se mbas 10 vjetesh, kur jeta martesore i ka shkuar per lesh me nja 5 a 10 kalamaj, edhe po rrifen prej flokesh e prej koburesh...se po vjen edhe po me kerkon mua ndihme?? Po i dal me okllai qe ja thyej brinjet nje per nje.....se do e kem paralajmeruar, dhe nuk me ka degjuar! Tani te shkoje te haje nje top te madh e t'i beje mire!!

Biles ka shume mundesi qe do beja c'eshte e mundur per t'i ndare nqs partnerja e zgjedhur nuk i leverdis, qe ne fillim fare te lidhjes! Pa frike fare, as qe du me dit. S'jam e gatshme te lejoj krijesen time qe e kam rritur gjithe sakrifica te perfundoje si mos me keq me ndonje dosido! Ahu, prit dale...ka gjithe ato prova qe duhen kaluar. Duket shalqiri i madh nga jashte pooo, vec kur dalin llokmet e mykut nga brenda!

Gjithesesi, ky eshte mendimi im dhe po flas ne baze te asaj qe do beja une personalisht. Ka te tjere qe jane me liberal, ka te tjere qe jane me strikt akoma! Une keshtu do i ndaja hesapet per veten time.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sa Kot : 09-05-2006 më 05:53
    As qe du me dit!

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Mendimi im eshte se...

Nqs kjo eshte dashuri e vertet midis dy te rinjve.. Ia vlen te sakrifikosh...

Familja .. sigurisht i do te miren femijes se vet.. prandaj e keshillon

Por cdo gje varet.. sepse nese personi ne fjale nuk eshte person i mire.. sado dashuri te kete.. vajza/djali ka per te vuajtur me vone... sepse.. ndonjehere hallet.. apo kapriciot te bejne ta shofesh tjetrin me nje kendveshtrim tjeter... dhe shume shpejt mund te merzitet...

Ia vlen nese eshte nje njeri persembari.. (qe nuk eshte me dyfytyra)
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

Faqja 6 prej 12 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Familiaris Consortio" Papa Gjon Pali II
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 01:51
  2. Shtypi Italian: "Liderat e Kosovës e Maqedonisë, lidhje me Bin Laden"
    Nga Kosovari_78_Ca në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 23-05-2005, 22:16
  3. Kuptimi i shehadetit
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 13-01-2005, 13:56
  4. Vendet arabe dhe perendimi
    Nga Eni në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 10-09-2003, 08:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •