Close
Faqja 2 prej 12 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 111
    123456.... Maska e FsHaTaRi
    Anëtarësuar
    20-07-2002
    Vendndodhja
    Hollywood Profesioni : SuperStar
    Postime
    483
    Citim Postuar më parë nga Crazy_Girl
    Un per veten time do ju thesha qe cfare rendesie ka se cfare familje ka djali kur un e dua djalin dhe ate do ta dua per jet...ose do ju thesha do e mar e ju pelcisni ne vent sepse eshte e veshtire te gjesh dike qe e do me gjith shpirt dhe gjithashtu te do dhe ai person ty ju si mendoni?

Ta mbeshtes dhe une mendimin Kshu do beja dhe une >
    B

PimpetT (paj ) ;) Maska e __SwEeT_GirL__
    Anëtarësuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    somewherE
    Postime
    576
    Kjo tem hapet sepse neqoft se ju dashuroni nje vajz ose nje djal dhe familja juaj nuk ja u pelqen djalin apo vajzen qe ju dashuroni si do vepronit ju???
    kush pe pyet familjen mi lal, ato te majn njoni tjetrin sepse ca boj un skan pune fare ...puna ime...jeta ime... bisnessi im... se fundja un do jetoj me cunin jo ato

ato te hapin krahun ene mos bojn llafe ic
    * I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *

CrosiN Da Dead LiNe...Y

i/e larguar Maska e DINA
    Anëtarësuar
    04-08-2002
    Vendndodhja
    I ♥ New York
    Postime
    103
    Edukimin e pare e mer nga familja. Do sdo ai do mbaje cik ane negative apo ate pozitive te familjes. Dhe mendoj qe anje prind nuk ja deshiron te keqen femijes se tij. Prandaj dhe prinderit mendojne qe ne kë familje do bjeri vajza apo cuni i tij. Gjithashtu duhet te mendojme moshen dilikate sic eshte ajo e adoloshences. Ka shume faktor qe dergon prinderin te nderhyje per vajzen apo cunin e tij.

POR!!!
    Mendimin im eshte qe duhet te jetojme me realitetin dhe me kohen. Ne kohrat qe po jetojme prinderit nuk duhet te nderhyjne ne jeten e vajzes apo djalit kur ata ne te vertete dashurohen dhe kane nje qellim serjoz per jeten.

====================Me respekt DINA==============
    Ndryshuar për herë të fundit nga DINA : 12-01-2006 më 01:46

zbulojeni vete Maska e camomilla
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Vendndodhja
    firenze
    Postime
    63
    yyyyhhhh ca kam heq une me u feju me ate qe desha.babit ti as nuk i shkonte kurre mendja se une do fejohesha me nje italian,nuk donte.kishin frike se mos me linte pas ca kohesh(mentalitet shqiptari)dhe me thoshin- nqs do te fejohesh me te, kur te ndaheni as mos guxo te kthehesh me ne shpi.ishin fiksuar se do me linte meqe ishte italian. dhe une pranova.por ne fillim erdhi ne shpi qe te njihej me prindrit dhe atyre te mijve filloi ti pelqeje si djale.kane kaluar 4 vjet qe atehere e ne u fejuam e u martuam e jemi akoma bashke.tani u shkelqejne syte sa here qe e shohin.ndodh shpesh qe familja nuk eshte dakort po duhet gjet gjithmone nje menyre qe mos te prishesh me asnjeren pale.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Nuk e di ne fakt,per mua aprovimi i prinderve eshte deri ne njefare pike mjaft i rendesishem.Dhe kjo jo vetem ngaqe jane prinderit e mi por ngaqe e di qe nuk do me kundershtonin ne dicka pa pasur nje problem te vertete ne ate njeri.Sido qe te ishte do i merrja ne konsiderate pikat e kundershtimit te tyre,si dhe do mundohesha ti kontrolloja ne forme objektive...por nese per mua s'jane relevante atehere do ju duhej te pranonin vendimin tim.Dhe jam mese e sigurte qe s'do me vinin me shpatulla per mur duke me thene"ose ne,ose ate djale",kane besim ne aftesine time per te zgjedhur njeriun qe ben per mua.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

<-----
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar më parë nga __SwEeT_GirL__
    kush pe pyet familjen mi lal, ato te majn njoni tjetrin sepse ca boj un skan pune fare ...puna ime...jeta ime... bisnessi im... se fundja un do jetoj me cunin jo ato

ato te hapin krahun ene mos bojn llafe ic
    Nese s'ka pune fare familja jote me cfare ben ti , kush ka pune atehere ? Komshiu ? lol
    Nese familja te kundershton , nje arsye e ka dhe belive me , nuk e ka sepse te ka inat pasi s'te do njeri ne bote me shume se sa familja e jote
    Neser pasneser ndahesh ti me kete agon , ku do perplasesh nese s'je e zonja ta perballosh jeten e vetme ?Ke babi dhe mami right ?
    Je e sigurte ti qe ke aq tru sa te gjykosh gjithcka dhe gjithkend me perpikmerine me te madhe dhe te nxjerresh konkluzionin se cili eshte opsioni me i mire per ty ?
    Nga postimi yt , i doubt it , prandaj verja veshin me mire ca te thote familja se s'te behet njeri "familje" e dyte !Nejse , kur te rritesh edhe pak do e kuptosh qe biznesi yt eshte edhe biznesi i familjes tende dhe anasjelltas
    ...

I larguar Maska e panchovilla
    Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Citim Postuar më parë nga Worcester
    Nese s'ka pune fare familja jote me cfare ben ti , kush ka pune atehere ? Komshiu ? lol
    Nese familja te kundershton , nje arsye e ka dhe belive me , nuk e ka sepse te ka inat pasi s'te do njeri ne bote me shume se sa familja e jote
    Neser pasneser ndahesh ti me kete agon , ku do perplasesh nese s'je e zonja ta perballosh jeten e vetme ?Ke babi dhe mami right ?
    Je e sigurte ti qe ke aq tru sa te gjykosh gjithcka dhe gjithkend me perpikmerine me te madhe dhe te nxjerresh konkluzionin se cili eshte opsioni me i mire per ty ?
    Nga postimi yt , i doubt it , prandaj verja veshin me mire ca te thote familja se s'te behet njeri "familje" e dyte !Nejse , kur te rritesh edhe pak do e kuptosh qe biznesi yt eshte edhe biznesi i familjes tende dhe anasjelltas
    Mos t'ia zeme per ta madhe sweetgirlit dhe ca te tjerave sepse akoma jane te vockla dhe duhet te rriten Disa mendime qe jipen ketu jane mendime adoleshentesh. Kush te doje cfare do le te thoje por per nja djale apo femer nuk eshte mire te prishesh me familjen.
    Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Kjo tem hapet sepse neqoft se ju dashuroni nje vajz ose nje djal dhe familja juaj nuk ja u pelqen djalin apo vajzen qe ju dashuroni si do vepronit ju???

Un per veten time do ju thesha qe cfare rendesie ka se cfare familje ka djali kur un e dua djalin dhe ate do ta dua per jet...ose do ju thesha do e mar e ju pelcisni ne vent sepse eshte e veshtire te gjesh dike qe e do me gjith shpirt dhe gjithashtu te do dhe ai person ty ju si mendoni?

"e ju pelcisni ne vend"? Crazy girl, a di cfare stresi perjetojn prinderit, cfare dhimbje ndjejn te shikojn vajzen e tyre te lidhen me dike qe ata e din qe s'te merriton ose s'eshte per ty. Do toleroje ti shikosh te merzitur, te qajn per ty, dhe te ndihen sikur ata do jen fajtor nese lidhja jote merr rrugen e gabuar. Imagjino nese marton djalin dhe ke femij (pasi ke femije eshte shume e veshtir te divorcohesh) sidomos per ne shqiptaret. Ne vit te ri, apo per Krishtelindjet familja e burrit tend me familjen tende ulen ne tavolin, dhe vec nje atmosfer te ftoht ndjen, jo buzeqeshje, sinqeritet, ngrohtesi. Si do ndihesh? Kush vajze apo djale sdo qe djali apo vajza qe ata dashurojn te pranohen me njerzit e saj te afert. Mos te duket e cuditshme nese te them qe te shtohet me shume dashuria kur njerzit e tu e duan burrin apo te dashurin tend. Pra nese je e zonja ti pranosh keto konflikte, lidhu me te dashurin, vec koha do te tregoj nese bere zgjedhjen me te mire.
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Larguar.
    Anëtarësuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    O po e kam thene une qe ju labushkat jeni çupa me mend !

Qe thua ti Rexhina birdie, eshte shume e rendesishme ne jete te kesh nje harmoni familjare, qofte me familjen tende qe do te krijosh qofte me ate qe do te ndahesh (dmth nuk do banosh me nen te njejten strehe, ose perndryshe thuaj ketu se pastaj do i shikosh kollovaret duke te telefonuar ).

Per mua, te shoh buzeqeshjen e njerezve te mi kur une jam krah per krah me zogezen time, kjo eshte aq e bukur dhe aq siguruese per mua saqe do te mendoja qe kjo qenka lumturia.

Por sidoqofte, konfliktet duhen ditur trajtuar, sidomos jo ultimatume please ! O mua, o ate ! Kjo nuk eshte zgjidhje. E pse jo, edhe mua edhe ate ? Por ka shume raste qe prinderit shohin tek nje kandidat per dhenderr dike jo aq te denje per çupen e tyre. Kete e them nga ana morale, intelektuale etj, por jo nga ajo fizike. Edhe shemtaqi i botes te jete ai, kur i pelqen çupes, te tjeret duhet te heshtin. Por ca gjera nuk anashkalohen aq lehte. Pervoja e prinderve e ndjen me hunde situaten qe do krijohet pas ca kohesh ne familjen e re, keshtu qe mire eshte qe te degjohen ato. Dhe sinqerisht, nuk me ka ndodhur ndonjehere te degjoj per dike vertete te mire qe te mos e kene pelqyer prinderit. Kur prinderve nuk iu pelqen, do kete patjeter diçka, se ashtu kot nuk thone ata. Po flasim per kohera te çliruara pak e jo ne kohe te Partise ku djali ishte per mrekulli por kishte ndonje gjysh pak me "njolle" dhe familja e çupes te nxirrte qumeshtin e zi.

Nejse, krejzi ishte çupe e mire, prinderit e njohin ate, dhe nuk besoj se do e kundershtojne kur tua paraqese dhendrrin e ardhshem, mjafton qe krejzi te jete so krejzi always...

▒[kreJzi dOra veT]▒ Maska e Crazy_Girl
    Anëtarësuar
    10-02-2005
    Vendndodhja
    I ♥ New York
    Postime
    122
    un ju kuptoj shum mire ju pa ju tu them un nje histori te vertet dhe me thoni ju se si te veproj kjo goca viruni ju ne poziten e saj!

Eshte nje goc nga shqiperia dhe eshte dashuruar me nje djal gjithashtu dhe ai na shqiperia...kjo goca eshte me shkolle per vete dhe e jema e kesaj goces ka mbaruar per doktoresh ene ijati per avokat...gjyshi dhe nena e saj per doktora etj etj dmth familja e kesaj goces eshte me emer ne shqiperi me familje te lart! Ky djali ska mbaruar asnje shkolle punon...familja e ti me kriminela pa shkolle etj etj...! Kjo vajza tani e do me gjith shpirt kte djalin do djalin dhe jo famijen e tij pavarsisht se ajo e respekton familjen e tij...kjo goca do djalin me gjith shpirt tani me thoni ju si do veproj familja e kesaj goces kur tju thote kjo dua nje djal dhe ti japi te detajet per familjen e tij dhe per kte djalin?? Tani per mendimin tim ajo do e mari sikur dhe mos te aprovoj familja e di shume mir qe sac te do familja nuk te do njeri ne bot sidimos prindrit dhe e di qe kan shume strese dhe probleme me femijet e sotem...por thone dhe nje gje pleqt ATE QE TA BEN FEMIJA STA BEN PERENDIA!! nuk e di te isha un ne pozicjonin e kesaj vazje do i kuptoja shume mir prindrit po te theshin JO per kte cunin por e dua un dhe asnjeri tjeter...Mendoj se ajo goca se imagjinon dot ate djalin me nje goc tjeter po ashtu dhe ai djali gjithashtu se imagjinon dot ate gocen me nje djal tjeter! Ju si mendoni?
    Merrja TeMirėn Tė ArdhmesHidhja Te KeqenTė kaluarės. ★☆••٠·˙

Faqja 2 prej 12 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Familiaris Consortio" Papa Gjon Pali II
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 01:51
  2. Shtypi Italian: "Liderat e Kosovës e Maqedonisë, lidhje me Bin Laden"
    Nga Kosovari_78_Ca në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 23-05-2005, 22:16
  3. Kuptimi i shehadetit
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 13-01-2005, 13:56
  4. Vendet arabe dhe perendimi
    Nga Eni në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 10-09-2003, 08:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •