Kjo puna e familjes u hyn me shume ne pune femrave besoj un, se me meshkujt nuk para perzihet shume familja, vetem ne disa raste ekstreme fare.
Kjo puna e familjes u hyn me shume ne pune femrave besoj un, se me meshkujt nuk para perzihet shume familja, vetem ne disa raste ekstreme fare.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
ME MILIONA HERE SE PRINDERIT E MIJ KISHIN SHUME TE DREJTE.....POR TE PAKTEN SJETOJ DUKE MENDUAR PO SIKUR??UN DUA TE THEM DHE DICKA SI PRIND QE JAM VETE NESER PASNESER TME VIJ GOCA IME TME MTHOTE DUA NJE DJAL ECT ECT UN PERVETE (SA DO TE MOS E PELQEJA)SDO E KUNDERSHTOJA POR DO E MESOJA KJO ESHTE RRUGA E DREJT KJO TJETRA JO, ZGJEDHJA ESHTE E JOTJA EDHE NE QOFTE SE AJO DO BENTE ZJEDHJEN E GABUAR UN DO I QENDROJA GJITHMONE PRAN DHE KURRE SDO I KTHEJA KURRIZIN SIC BEJNE DISA SOT...
FAMIJLA E BURRIT TIM I KAN KTHYER KURRIZIN BURRIT TIM PSE??SE KY U LIDH ME NJE VAJZE QE KA QENE E MARTUAR NJEHERE DHE KISHTE NJE FMIJ....SKISHTE RENCI SE DJALI TYRE ISHTE I LUMTUR DHE E KISHTE PRANUAR KTE GJE.MENTALITETI SHQIPTAR KA NGELUR SHUME MRAPA..
Mendoj se nderhyrja e familjes eshte e nevojshme ne nje lidhje, por jo per keq, por ne sensin e mire. Te jape udhezime te nevojshme dhe te jape disa keshilla qe duhen ndjekur. Ndersa per ata qe nderhyjne per mosaprovimin e nje lidhje, me duket absurde. Nuk ka force ne bote qe te ndale nje dashuri nqs kjo eshte e vertete. Po te me ndodhte mua personalisht, do mundohesha t'u mbushja mendjen me argumenta bindese. Nqs nuk do te bindeshin atehere une do beja zgjedhjen time, do e vazhdoja lidhjen qe ata nuk e aprovojne por pa u larguar nga familja, pastaj pune e tyre nese do me pranonin ne gjirin familjar apo jo. (Megjithese ata te mite nuk arrijne gjer ne kete pike, e solla si shembull).
Secili ka te drejten e tij te zgjedhe per veten e tij dhe çdo person duhet te vendose vete per veten e tij. Zgjedhja, si per mire dhe per keq eshte ne te mire ose ne dem te atij qe zgjedh.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
NQS duhemi e NQS kemi vendosur per me tej DMTH per fejes e martes nuk me intereson.
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
ueee dashke nuse ee?
Me kusht te me thuash se ne cfare nr je?..LOL
Ndryshuar për herë të fundit nga jessi89 : 03-03-2008 më 12:32
Wild and crazy can't be lazy
jessi po si ban dhe ti , sikur se di ti ca nr jam![]()
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
..e di une qe ti e fillon nga 10 e shko te 1.Keshtu qe ka kohe..lol
Wild and crazy can't be lazy
Komprimis mirkuptim
duhet te gjesh personin qe dashuron por as familjen sduhet ndare
BanDa-BuTueSi
Krijoni Kontakt