Close
Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 111
    Perjashtuar Maska e R3nato
    Anëtarësuar
    27-08-2003
    Vendndodhja
    TiRoNe
    Postime
    344
    Rendesi ka qe une vajzen ta dua e te me doje gje tjeter ska rendesi per mua as familja as ky po ai

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Citim Postuar më parë nga _Kingu^Tirones_ Lexo Postimin
    Rendesi ka qe une vajzen ta dua e te me doje gje tjeter ska rendesi per mua as familja as ky po ai

qysh re ska rendesi familja , se na felliqe lagjen

po nga nujsa ndahesh . po nga familja a ndahesh dot ?

ndrryshon peshku nga pjeshka re LOOL

sepse peshku prishet nga koka :P po pjeshka e di nga prishet re lol

shnet
    Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 21-02-2008 më 09:23
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    c'do person duhet te gjej ate e i pershtatet per tu martuar etj. jo ajo me universitet e ai shofer qerreje,se pastaj do ja pi lengun ballukeve te bukura e do shkoj ta plas koken te mami.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2007
    Postime
    17
    crazy girl une jame doktoor i kesaj pune nrase je e re non nji zet vjeche munt te digjash ropet se jeta asht e gjat the ata kan le nje dit para nesh dhe munt tju ker pare syni noj gja te till kshtu //.//.>>>>. po ne rase ke kalue nji zet vjech nisu per kurbet mos i merr ment e mia po zgjidh ate qe asht me e mira kot skan than merr vesh nji qin vet the bon si te dish vet good luck

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2007
    Postime
    17

Red face taj jap po ta marr prap

crazy girl une jame doktoor i kesaj pune nrase je e re non nji zet vjeche munt te digjash ropet se jeta asht e gjat the ata kan le nje dit para nesh dhe munt tju ker pare syni noj gja te till kshtu //.//.>>>>. po ne rase ke kalue nji zet vjech nisu per kurbet mos i merr ment e mia po zgjidh ate qe asht me e mira kot skan than merr vesh nji qin vet the bon si te dish vet good luck

...... Maska e ELSA_18
    Anëtarësuar
    06-07-2003
    Vendndodhja
    LONDON
    Postime
    51
    Un Per Mendimin Tim Mendoj Qe Prinderit Duhet Te Pranojne Cfare Do Zgjidhje Te Kene Bere Femijet E Tyre Ne Jet Qofte Edhe E Gabuar...se Po Nuk Gabuam Nuk Mesojme Pastaja.un Per Vete Jam Ndodhur Ne Nje Situate Te Tille Dhe Familja Ime Spranonin Kurreeeen E Kurressss Se Ky Vinte Nga Nje Shtrese Tjeter Jetonin Ne Male E Lalala Por Prap Se Prap Sme Hodhen Poshte Folen Sa Folen Dhe Me Afruan Bashk Me Personin Qe Doja Na Ndihmuan Per Cdoo Gje ...por Ato Kishin Pasur Te Drejte Per Shume Gjera Se Ne Mbas 3 Viteve Dhe Nje Fmi Bashk U Ndam....por Prap Se Prap Un Mesova Nga Gabimet E Mija ..

Me Pushime Maska e ida1
    Anëtarësuar
    13-11-2007
    Vendndodhja
    Në Kërkim Të Vetvetes
    Postime
    220
    Citim Postuar më parë nga ELSA_18 Lexo Postimin
    Un Per Mendimin Tim Mendoj Qe Prinderit Duhet Te Pranojne Cfare Do Zgjidhje Te Kene Bere Femijet E Tyre Ne Jet Qofte Edhe E Gabuar...se Po Nuk Gabuam Nuk Mesojme Pastaja.un Per Vete Jam Ndodhur Ne Nje Situate Te Tille Dhe Familja Ime Spranonin Kurreeeen E Kurressss Se Ky Vinte Nga Nje Shtrese Tjeter Jetonin Ne Male E Lalala Por Prap Se Prap Sme Hodhen Poshte Folen Sa Folen Dhe Me Afruan Bashk Me Personin Qe Doja Na Ndihmuan Per Cdoo Gje ...por Ato Kishin Pasur Te Drejte Per Shume Gjera Se Ne Mbas 3 Viteve Dhe Nje Fmi Bashk U Ndam....por Prap Se Prap Un Mesova Nga Gabimet E Mija ..
    Vertet ti mesove nga gabimet e tua , por sa her ke mallkuar veten qe nuk degjove prinderit ne fillim kur te kundershtuan ?

Kur prinderit nuk aprovojne nje lidhje nje arsye e kane , ata njofin me mire jeten dhe njerezit.Kur jemi te dashuruar , jemi te verbuar para dashurise dhe nuk arrijme te shofim me larg,te parashikojme te ardhmen me ate person qe per ne eshte i pazevendesueshem, por qe prindi e shef . Me shume se prindi askush nuk te do . Dashuria nuk eshte e perjetshme , por dashuria per prindin dhe e anasjelltas nuk vdes kurre .
    Ruaje mikun kur e gjen, qe te mos e kerkosh kur te duhet.

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anëtarësuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    Kujdes nga gabimet ju qe u duket se keni men shume.Se beni ndonje gabim qe nuk regullohet dhe pastaj ku do perplaseni?Domosdo te prindet.
    Dhe ju fort mire e dini se ata jane te vetmit njerez ne bote qe dine tu falin ju me shume,tu duan ju ne pafundesi,tua thone gjerat me troc,pa nenkuptime qe ju te shikoni me te dy syte se cpo beni,jo te jeni si te qoruar.
    Duhet shume kujdes ,qe ne moshen e ritjes e me tutje 18 e lart,te keni relata me prindet si shok,te hapur per cdo gje te mire e te keqe.Vetem keshtu do te kuptoheni dhe do te aprovoheni....ups se harova tu them,keshtu kam bere edhe une ... no problem cdo gje Ok....LOL
    Ndryshuar për herë të fundit nga jessi89 : 02-03-2008 më 16:06
    Wild and crazy can't be lazy

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Kush po pyet per prinder me kete kohe qe ka ardh sot.

Ohu te gjejme nusen e enderrave, pa leri prinderit se atyre su tha njeri gje pse, si , qysh tek.
    Nuk po flas vetem per veten por edhe ne pergjithesi.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

i/e regjistruar Maska e keira
    Anëtarësuar
    04-10-2003
    Vendndodhja
    italy
    Postime
    46
    njifja ne vajze qe ishte nga nje familje shume e mire. u lidh me nje djale qe... njifej per nam te keq, natyrisht familja nuk donte absolutisht, por ajo braktisi familjen dhe perfundoi shume keq, rrugeve. morali: " gli uomini vanno e vengono, la famiglia resta x sempre"!
    tani duke mos ekzagjeruar me shembuj, si famiglia s'te do asnje! e qarte qe duhet te kene nje arsye shume te forte per te mos pranuar, dhe duk pasur parasysh se prinderit jane te rrahur me jeten e ne jo aq shume sa ata, sikur t'uoa degjonim fjalen s'do te ishte keq!
    [SIZE="4"]La vita non e' un problema da risolvere, e' un mistero da vievere![/SIZE]

Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Familiaris Consortio" Papa Gjon Pali II
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 01:51
  2. Shtypi Italian: "Liderat e Kosovës e Maqedonisë, lidhje me Bin Laden"
    Nga Kosovari_78_Ca në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 23-05-2005, 22:16
  3. Kuptimi i shehadetit
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 13-01-2005, 13:56
  4. Vendet arabe dhe perendimi
    Nga Eni në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 10-09-2003, 08:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •