Close
Faqja 0 prej 12 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 111
    ▒[kreJzi dOra veT]▒ Maska e Crazy_Girl
    Anëtarësuar
    10-02-2005
    Vendndodhja
    I ♥ New York
    Postime
    122

Kur prindërit nuk aprovojnë një lidhje!

Kjo tem hapet sepse neqoft se ju dashuroni nje vajz ose nje djal dhe familja juaj nuk ja u pelqen djalin apo vajzen qe ju dashuroni si do vepronit ju???

Un per veten time do ju thesha qe cfare rendesie ka se cfare familje ka djali kur un e dua djalin dhe ate do ta dua per jet...ose do ju thesha do e mar e ju pelcisni ne vent sepse eshte e veshtire te gjesh dike qe e do me gjith shpirt dhe gjithashtu te do dhe ai person ty ju si mendoni?
    Merrja TeMirėn Tė ArdhmesHidhja Te KeqenTė kaluarės. ★☆••٠·˙

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Fjale me vend kajmaklia dajes. Por...... ishalla gjen bandill pak puntor se pastaj te mori dreqi te mori, jo per gje po do kalosh nete te bukura e dite te trishtuara.
    Gjithsesi sta kom merakun tyna jo, je goce me mend dhe kur gjuan ne gjol nuk te hyn ne pune karremi se ke stil tjeter:P

Bo vaki nuk eshte si them una

Mpuq mpuq na daje Odeoni.

Dito

LosT AngeL Maska e PaToSaRaK
    Anëtarësuar
    16-02-2005
    Vendndodhja
    Ne mes te llumit
    Postime
    360
    O Crazy po kush po i pyet te shpise moj. Une per veten time bej ca te dua une si me thote radari mua jo si thone prinderit.
    E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh

Hi from sweety words. Maska e Gocaaaaaa_uk
    Anëtarësuar
    04-08-2004
    Vendndodhja
    london
    Postime
    11
    Per mendimin tim eshte shume e rendesihme te arrishte te gjesh nje njeri te mire qe e do dhe te do, por ama dhe familja ka te beje se nuk ja vlen te kesh lidhje me nje familje qe eshte per toke, keshtu qe dhe prinderit duhet te kuptohen. Po qe se ti personalisht crazy e ke gjetur nje cun t e tille u dashurofsh sa me shume dhe ishalla te do gjateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga Crazy_Girl
    Kjo tem hapet sepse neqoft se ju dashuroni nje vajz ose nje djal dhe familja juaj nuk ja u pelqen djalin apo vajzen qe ju dashuroni si do vepronit ju???

Un per veten time do ju thesha qe cfare rendesie ka se cfare familje ka djali kur un e dua djalin dhe ate do ta dua per jet...ose do ju thesha do e mar e ju pelcisni ne vent sepse eshte e veshtire te gjesh dike qe e do me gjith shpirt dhe gjithashtu te do dhe ai person ty ju si mendoni?
    Crazy Girl nqs do njeriun dhe Familja nuk eshte dakort duhet pas parasysh qe me ate Njeri do kalosh jeten kurse Familja edhe pse nuk eshte Dakort per momentin do e pranoj me vone.I thone 1 jete e gjithe perpara derman prandaj rendesi ka Njeriu.

________
    Anëtarësuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Un pa pelqimin e prinderve nuk martohem se e di qe jane te vetmit rob ne bote qe me duan sinqerisht e nuk ma kane me te keq kurre.Nese nena do te me thoshte "jo" per filan goce psh qe e njeh ate dhe familjen e saj.Betohem qe nuk do ia thyja llafin e do ti bindesha pa rezerva mbasi te me shpjegonte se pse nuk i pelqen.

Shume persona te shtyre gjithnji nga deshira per te imitu nje modernizem te kote e bosh mund ta mendojne si te prapambetur faktin qe opinioni i prinderve eshte i rendesishem.Une fatmiresisht nuk bej pjese ne keto.

Te tana fete e kan than se sa rendesi ka prindi ne strukturen familjare.
    Duke e nis me dhjete urdhnat e shenjta te Moisiut e tek kshillat e Krishtit e deri tek Muhamedi.

Parajsa eshte poshte kembeve te nenave

dmth ato njerez te medhenj te mendimit i kane dhene kete vlere..

Kush jam une qe mos ti vleresoj,,e te mos marre mendimin e tyre?

Flas per ata qe kuptojne

Ti qe po lexon nese e ndjen qe u preke nga kjo qe them une apo don me repliku

Mos e bej

ngrihu bej nje xhiro rreth e rrotull pc

hap dritaren merr ajer e pastaj ec e me lexo dhe i her...

Nese prap te shfaqet deshira me repliku do te konstatosh se ke nevoje te shkosh deri ne banjo.
    shko

hahah
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

Thumbs down he he he...

Citim Postuar më parë nga Crazy_Girl

Po zogu po...kshu ne forum ene me te shkrujtme e thoni ju.. po ec e thuja plakes ose plakut ti...! Te ndajn me zorrr naaaaaaaaa 8 me 2 ta bojn...
    Pranej thojn : Merre dashnoren mo te mire se vetja

I larguar Maska e panchovilla
    Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Perhere duhet te mendohet edhe gjeja me negative ne jete. Psh nese nje femer e merr nje mashkull duke ia prishur qefin prinderve te vet nese me vone ndahet nga ai mashkulli a mund ti rregulloje marrdheniet me priderit si me pare? Edhe nese i rregullon marrdheniet prinderit do i thojne `nuk na degjove` perhere.
    Dikush tha me siper nese me thote nena `pse mos ta marr filanen me arsye` duhet te degjoj. E mbeshtes kete mendim. Dmth nese ka ndonje shkak te llogjikshem pse mos ti degjojme prinderit?
    Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now

▒[kreJzi dOra veT]▒ Maska e Crazy_Girl
    Anëtarësuar
    10-02-2005
    Vendndodhja
    I ♥ New York
    Postime
    122
    per mendimin tim eshte qe un bej si te me thote koka ime per ate qe e dua e dua dhe do e mar bammmm tja bejne keta te shpise pse sepse e dua un sme intereson se ca familje ka po eshte edhe e rendesishme te respektosh familjen tende per keto gjera
    Merrja TeMirėn Tė ArdhmesHidhja Te KeqenTė kaluarės. ★☆••٠·˙

Crazy Pogradecare Maska e Vicky11
    Anëtarësuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    BOSTON USA
    Postime
    83
    Xheni, personalisht mendoj qe cdo njeri mbi 18 vjec duhet te jet i lire te beje sic i do zemra. Mami dhe babi respektohen por cdo njeri i di me mire ndjenjat e tij dhe flas nga experienca, sepse prinderit e mij nuk ma pelqenin bf 3 vjet para, kurse tani qe jemi te martuar dhe e njofin se cfare njeriu eshte, duan ate me shume se une, keshtu eshte kjo bote.

Faqja 0 prej 12 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Familiaris Consortio" Papa Gjon Pali II
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 01:51
  2. Shtypi Italian: "Liderat e Kosovës e Maqedonisë, lidhje me Bin Laden"
    Nga Kosovari_78_Ca në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 23-05-2005, 22:16
  3. Kuptimi i shehadetit
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 13-01-2005, 13:56
  4. Vendet arabe dhe perendimi
    Nga Eni në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 10-09-2003, 08:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •