Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 48
    DoNt Be JeLoUs Maska e ||_BeJbi_||
    Anëtarësuar
    04-03-2006
    Vendndodhja
    aTje JaM EnE uN Do Te ViSh eNe tI
    Postime
    120
    Crazy_Girl Koplimente per Temen me pelqevi shume

Po eshte shume e mundur te shprehesh dashurine ne ane te nje letre
    Un do e beja per vete eshte me thjesht sepse jan ca njerez qe ngecen kur flasin qe kshu o me mir ti shkruash mendimet!

Patosarak Qysh mer qonka e njeta gjo ene ti mo mir tha Aldo NJeri pa ndenja qenke derman!
    LoVe Me oR HaTe Me Am StiLL GoNa Be HeRe

i/e regjistruar Maska e Vinjol
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,559

Talking eheeeeeeeeeee

ore une e di dhe e them me plote gojen qedashuria ekziston
    por vetem ajo e para
    te tjerat jane ec motra se teerdh stacioni
    deri keu e kishe bileten
    Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Epo iken ato kohra tani mo,ku ka letra me tani.Tani ka hecur perpara shkenca,kan filluar tel,cel,mailet e tje e tje..

Jo une ne kete kohe qe po perjetoje nuk kisha per ta ber nje gje te till.
    Feel the pump √

DoNt Be JeLoUs Maska e ||_BeJbi_||
    Anëtarësuar
    04-03-2006
    Vendndodhja
    aTje JaM EnE uN Do Te ViSh eNe tI
    Postime
    120
    Hhahahahahh Dj Gabrieli po mir rrusho emali/chati/forumi (mesazhe pvt)/tel/cel ka dhe ato kan lezetin e vet por per nje femer dmth flas per veten ka me lezet te me shkruaj nje leter sepse letra mbetet kujtim kupton mund ta rruash dhe emaili nese e shkruan e printon dhe e ruan por letra o me romantike te ta shkruaj ta leri te cepi i jastekut kur te ngrihesh ne mengjes ta shofesh ose ta leri te dera pa e mar vesh ti ehhhhhhhhhh jemi ca mbarapa ne me keto gjona po nejse mo
    LoVe Me oR HaTe Me Am StiLL GoNa Be HeRe

Une per vete i kam shume qejf keto letrat e dashurise. Tani me mesazhe apo me e-maile nuk me pelqen fare. Letrat jane me te bukura, po tani nuk e mendoj se ka njerez te tille qe lodhen per te te shkruar nje leter. Tani ta thone troc, do apo jo dhe hajt shendet.

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    nuk e kuptoj fare si mund te shprehesh dashuri me nje leter ne fund te fundit nje cop leter eshte.e kuptoj qe ka dhe ajo vlerat e saj te ngjall emocione por menyra me e mire per m,endimin tim do ishte balle per balle duke e pare njeri tjetrin ne sy sepse dhe ata kan vleren e tyre qe shprehim me shume e sa kujtojme ne.

pa fjale thjesht me nje shikim dhe gjithcka behet e ditur pa patur nevoje per letra dhe fjale letrat,fjalet.etj etj jane dicka e kote por kur dy sy shikohen atehere dhe zemra bie ne harmoni dhe gjithcka kuptohet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Citim Postuar më parë nga AIRON^BOY
    Po dikur princat me postim letrash dashuroheshin

Un per vete s'dua te paragjykoj njeri.

C'do kujt mund ti ndodhi qe te dashurohet pas shkrimeve ne net
    Letra eshte dicka qe shkruan ate qe mendon ate qe nuk mund ta shprehesh me fjale por ta shkruash do te ishte me mire qe ai njeri qe shprehesh edhe ta shikosh ne sy ,por nejse ironia ironi ngelet edhe njeriu ashtu ngelet nuk korigjohet

ne krahet e zemres time Maska e LOTI_NE_SY
    Anëtarësuar
    24-04-2006
    Vendndodhja
    brenda ne shtepi edukoj dy arushet e mij us
    Postime
    105
    CAPKENE_US ja ja jaaa eshte e vertet ..kete tem qe shtrohet me lart e kam jetuer vet ....nje zile telefoni dhe nje ze qe te pergedhel.... vin nje mesazh dashurie qe trupin ta rreqeth ....kaloin disa or nata shpeit qytetin mbulon ......gjumi me kaplit me dukei si enderr .....nje zile telefoni me prish enderrimin, me fal me thot mos te prisha gjumin ?jo jo nuk ka problem por zeri i tij i embel shpeit zemren ma rremben .....fytyren e tij kurr se kisha par ndonjeher ....fialet ledhatuse ne telefon me benin te fluturoia..... kalonin dit dhe per ate person me shum mendoia ....2muai dit edhe net mesazhe aromantike telefonata pa pushim .....nje nat te bukur me henen lozonjare valet e detit perplaseshin ne breg....... nje hije vin nga prapa tinzare me perqafon dhe me thot a je ti zemra ime perjet ?.....po 6 muai kam jetuar me ate person ne shqiper .....nje vit larg njeri tietrit sepse un erdha ne US ......U bashkuam dhe ndihem e lumtur

ne krahet e zemres time Maska e LOTI_NE_SY
    Anëtarësuar
    24-04-2006
    Vendndodhja
    brenda ne shtepi edukoj dy arushet e mij us
    Postime
    105
    Citim Postuar më parë nga LOTI_NE_SY
    CAPKENE_US ja ja jaaa eshte e vertet ..kete tem qe shtrohet me lart e kam jetuer vet ....nje zile telefoni dhe nje ze qe te pergedhel.... vin nje mesazh dashurie qe trupin ta rreqeth ....kaloin disa or nata shpeit qytetin mbulon ......gjumi me kaplit me dukei si enderr .....nje zile telefoni me prish enderrimin, me fal me thot mos te prisha gjumin ?jo jo nuk ka problem por zeri i tij i embel shpeit zemren ma rremben .....fytyren e tij kurr se kisha par ndonjeher ....fialet ledhatuse ne telefon me benin te fluturoia..... kalonin dit dhe per ate person me shum mendoia ....2muai dit edhe net mesazhe aromantike telefonata pa pushim .....nje nat te bukur me henen lozonjare valet e detit perplaseshin ne breg....... nje hije vin nga prapa tinzare me perqafon dhe me thot a je ti zemra ime perjet ?.....po 6 muai kam jetuar me ate person ne shqiper .....nje vit larg njeri tietrit sepse un erdha ne US ......U bashkuam dhe ndihem e lumtur tani :^
    PER DASHURIN QE ME FALE
    OQEANEIN ME NOT DO E PERSHKOIA
    PER LUMTURIN QE ME DHE :^
    MALET HIMALAIE ME KEMB DO I KALOIA...
    NE ZEMREN TIME ESHTE PIKTURUAR PORTRETI YT I VERTET:
    TE DUA ZEMER PERJET :

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Un do e beja per vete eshte me thjesht sepse jan ca njerez qe ngecen kur flasin qe kshu o me mir ti shkruash mendimet!

..

..Mua s`me ngecin kurre mendimet, Do me dukej vetja idiot po te shkruaja nje leter te mirfillte dashurie. Poezi kam shkruajtur sa te duash, dhe kane pasur po te njejtin kuptim , por poezia me duket te larteson , ndersa letra... aha , keq puna.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  2. Cilat jane meritat kombetare te Nene Terezes?
    Nga altruisti_ek84 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 26-12-2010, 15:49
  3. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  4. Personit te vetem qe me riktheu ne jete.
    Nga studente22 në forumin Ditari i meditimeve
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 05-11-2005, 11:08
  5. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •