Ngushellime Familjes e adhuruesve te tije!
Cka u ba me ate hoxhen e Gostivarit qe tash 2 vjet asht zhduk?
Nuk pash asnji musliman te tregoj fije interesi per te?
apo Partia (celula) asht edhe mbi fe..
Ngushellime Familjes e adhuruesve te tije!
Cka u ba me ate hoxhen e Gostivarit qe tash 2 vjet asht zhduk?
Nuk pash asnji musliman te tregoj fije interesi per te?
apo Partia (celula) asht edhe mbi fe..
Djali i vellaut te tij, eshte Naseri, pronar i kompanise Getro qe ka kapital miliona dollaresh. Deri me tani, shkuan tre vjet qe ky u jep te holla personave qe thojne se e mbajne, mirepo, asgje nuk dihet saktesisht.Postuar mė parė nga Brari
Bile bile, edhe djemte e vet kane filluar ta harrojne. Jane te moshes sime keta.
Eshte rende kur ke shume te holla ne kete bote o Brar.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Per cilin hoxh e ki fjalen ?Postuar mė parė nga Brari
Whether long range weapon or suicide bomber
Wicked mind is a weapon of MASS DESTRUCTION
Me vjen mire qe keni lajmeruar per vdekjen e tij. Lus te madhin zot qe mesuesi i madh Molla Jakupi te jete prej banoreve te xhennetit. Molla Jakupit i detyrohem jashtezakonisht shume .
allai e çofte ne xhenet vellezer jeta vazhdon paqe vellezer INTERESANT NUK E PASKUM DIT.
Postuar mė parė nga Arioni
Selamu Alejkum
Vella a ke mundsi te uploudosh edhe njeher ngase ketij Linki i paska dal Afatinese ke mundsi nese jo shnosh ...
Ju pershendes .
Une e kam njohur!!
Mulla Jakupin (sic e njohin) e kam njohur per here te pare ne fund vitin 1991, nje nder njerezit qe ka lene gjurme ne personin tim, ai ka qene personi qe me ka dhene shtysen kryesore per te studjuar "sheriat", njeri fisnik, i dashur, fjale plote dhe inteligjent.
Jetonte ne nje fshat te thjeshte shqiptar ne viset e Kumanoves ( Sllupcan).
Mulla Jakupi ka kontribuar ne dergimin tim dhe te shokeve te mij (8 veta) ne Damask, pikerisht ne institutin e shkencave islame "el-Furkan" ku edhe vete ai kish studjuar me pare dhe kish reputacionin qe i takon e deri ne vazhdimesi ne kete Institut.
Mbaj mend qe kur ktheheshim nje dite nga sllupcani drejt kumanoves me mercedesin e tij, e ndalon Milicia (policia), ai zbret dhe sec replikon me ta dhe kthehet: "hajna"-tha, "cke"?- e pyesim ne me habi, "ma kane bere rajonin e tyre me te shpesht se shtepine time" tha dhe xhiroi gomat.
......................
Per shkak te impenjimeve s'kam kohe sot qe te tregoj per Mulla Jakupin po them vetem nje keshille qe akoma sot me bucet ne veshin tim zeri i tij i plote si nje kreshnik malesh "degjoni djema, nese doni pernjimend te keni sukses ne lemite e shkencave islame eshte e domosdoshme qe edhe ne ender te flisni arabisht"
Allahu e shperblefte me xhennetin Firedews, inshallah na ben edhe neve shembull sic ishte ai per mbare boten islame, qofte ne vendet arabe edhe ne ato perendimore Gjermani, Zvicer, Belgjike e kudo qe la gjurmet e tij prej heroi te virtytshem Islam!!!
"Allahu ka ekzistuar dhe s'kish vėnd, Ai ėshtė ashtu siē ka qėnė" Hzr. Aliu r.a.
Selam alejkum,vdekja e tij na ka trondit pa mase.Allahu xheleshanuhu e shperbleft me Xhenetin e amshuem.Personalisht kam pas nderin me ndegjue ligjeratat e tij dhe kam qene i fascinuar me diturine e tij.HOxhe ma te ndritur dhe patriot per shqipatri une ala skom pa.Mesimet e tij le t`na mbesin ne zemrat tona dhe ta ndjekim rrugen e tij. Alejkum selame rahmetullah,nga Gjilani.
lusim allahun qe ta beje nga banoret e xhennetit, dhe te na bashkoje me te ne xhennetet firdeus bashke me profetin (alejhi-selam).
allahu e meshirofte
Paqja dhe meshira e All-llahut qofte mbi ju dhe familjet tuaja qe kete lajm e keni perjetuar me mall dhe pikellim per dijetarin me te cilin jemi krenuar dhe krenohemi gjith kombi yne.
"Te All-llahut jemi dhe tek Ai do te kthehemi!"
Atyre qe nuk e njohen do te ju sjell ketu disa foto te tij dhe me poshte linkun ku do te mund te shikoni galerine e fotografive te tij.
![]()
Foto tjera mund ti shikoni ketu http://www.sllupcani.com/show/index....i&sort=&page=1
Krijoni Kontakt