Hapa kete teme per ju qe te ofroni mendimet tuaja se si mund te kontribojme ne per Pavarsine e Kosoves?
Ju lutem shprehni cdo gje qe mendoni se do te kontriboje.
Mire mbetshi
Hapa kete teme per ju qe te ofroni mendimet tuaja se si mund te kontribojme ne per Pavarsine e Kosoves?
Ju lutem shprehni cdo gje qe mendoni se do te kontriboje.
Mire mbetshi
Whether long range weapon or suicide bomber
Wicked mind is a weapon of MASS DESTRUCTION
1. te kemi besim ne ata qe shumica e kosovareve ua shprehen besimin me ane te votes se tyre te lire dhe te ndershme dhe te tregohemi te civilizuar duke respektuar institucionet dhe ligjin!
2. te bashkpunojme me organet shteterore (policine, gjykatat) ne luften kunder krimit, pa patur friken qe dikush mund te na quaj spiun. tash pasi kemi larguar shkjaun eshte nder e jo spiunazh te bashkepunosh me policine...
3. te mos shohim ne cdonjerin qe mendon ndryshe nga ne (politikisht) automatikisht nje spiun apo me pak patriot se veten...
4. te punojm ne rindertimin e motos "atdheu mbi te gjitha"
shihemi n´gjykate
Ndoshta duhet filluar qe nga ju deqanas, ti ndalojm kercnimet njeri tjetrit, sikur qe po na i bëni ju neve Shqiptareve ne kete forum, se do te shihemi n'gjykatedeqanas
3. te mos shohim ne cdonjerin qe mendon ndryshe nga ne (politikisht) automatikisht nje spiun apo me pak patriot se veten...
Ne cilen gjykatë doni qe te shihemi? Ne Hagë, Beograd apo...?
Me nderime,
Flag
pseee??? i frigohesh ti gjykates? ke bere ndonje te keqe?
te kqija jane mizat nen kapuc a?
s´thot populli kot:"mos e pvet se t´kallxon vet!"
shihemi n´gjykate
Nuk kam pse të frigohem nga gjykata por frigohem nga personat qe me kercenohen se do te shihemi ne gjykatë. Kurr nuk mundesh me ditur çka do te shpikin vetem e vetem te arrijn ate qe e endrrojn.Postuar më parë nga deqanas
Nese nuk gaboj, kete kercenim "shihemi ne gjykatë" i behet dikujt qe e urren dhe deshironë te denoshë per krimin qe e ka bere, dmth armikut dhe atij qe te ka lenduar e jo dikujt qe pretendon qe e ke shok, kolegë apo njihesh me të. Ne kete forum te gjithe jemi Shqiptare dhe ne nje menyre kemi krijuar nje familje virtuale.
Ke te drejt kur thua se populli thotë "mos e vet se te tregon vet", por ju po harroni se ju vet po na tregoni, çdo njerit qe i pergjigjesh me kete porosi se do te shihemi ne gjykate, se ne te gjithe jemi armiqt tuaj dhe se kemi bere nje krim shume te madh sa qe do te shihemi ne gjykatë.
Apo ndoshta e kam gabim, prapë?
Pamvarsisht nga ky mesazhë i juaj, per mua, ti nuk je armiku im, per derisa fol dhe shkruan shqip.
Te pershendesë
Flag
te mos ishte pershendetja qe ma bere ne fund desha ta tregoja nje mesele, por po te kursej...Postuar më parë nga flag
![]()
jo po gabon!Postuar më parë nga flag
kete "kercenim" (sic po e quan ti) e marin vetem ata si kercenim te cileve edhe ju dedikohet. ndersa keta te tjeret... miqet ,koleget (une do preferoja te them vllezerit tane) nuk ndihen aspak te kercenuar. perkundrazi, ata i gezohen faktit qe kane vllezer te cilet nuk pushojne te kerkojne drejtesi per te padrejtat qe u jane bere...
bile bile edhe ata keqberesit gezohen qe do ti luftoj ligji, e jo plumbi, qe aq fort e meritojne!
ste duket krim te vriten ata qe luftuan shkjaun? ste duket krim te vritet drini, uka, sebahatja etj. etj.???Postuar më parë nga flag
mos o vlla, mos u radhit ne radhet e vlla-vrasesve, se prandaj edhe me ty do shihemi ne gjykate! dhe kete nuk e dua.
te mos hamendet kush se... drejtesia shpeshhere vonon, por ajo kurre nuk harron!
varesisht nga ky mesazh yti, jam i bindur qe nuk i takon atyre radheve vlla-vrasese.Postuar më parë nga flag
andaj ke pershendetje vllezerore!
Ndryshuar për herë të fundit nga deqanas : 08-12-2005 më 15:42
shihemi n´gjykate
Me apo pa pershendetje, meselen eshte dashur me shkruar. Tek e fundit interneti dhe forumet jan krejt mesele andaj nje mesele me shume apo me pak nuk luan rol te madhPostuar më parë nga deqanas
Erm.. jam pak ne dilemë ketu, a jam une ai qe nuk po dij te lexoj e kuptoj apo.....?jo po gabon!
kete "kercenim" (sic po e quan ti) e marin vetem ata si kercenim te cileve edhe ju dedikohet. ndersa keta te tjeret... miqet ,koleget (une do preferoja te them vllezerit tane) nuk ndihen aspak te kercenuar. perkundrazi, ata i gezohen faktit qe kane vllezer te cilet nuk pushojne te kerkojne drejtesi per te padrejtat qe u jane bere...
bile bile edhe ata keqberesit gezohen qe do ti luftoj ligji, e jo plumbi, qe aq fort e meritojne!
ste duket krim te vriten ata qe luftuan shkjaun? ste duket krim te vritet drini, uka, sebahatja etj. etj.???
Ju shkruani se ky mesazh i'u dedikohet atyre qe e meritojn e me poshte i permend vrasesit e Drinit e Ukës, Sebahates e te tjereve gje qe me shtyn te kuptoj, e ke fjalën per armiqet tone. Por, a nuk eshte ky forum i dedikuar per ne, Shqiptaret, ku te gjithe jemi vellezer e motra e jo armiqë?
Nuk besoj se ndonje prej atyre qe ju po i'a dedikoni kete mesazhe te jet i pranishem ketu apo te lexoj keto mesazhe tuaja e te mija.
Prandaj po them, se ky mesazh nuk eshte relavant nese me te vertet i dedikohet dikujt tjeter e jo atyre qe i ke vellezer dhe qendroni ne te njejte odë.
Ketu vetem ne nje resht keni drejt, kur thuani se drejtesia nuk harron. Ndersa per radhitjen time ne radhet e vëlla vraseseve,apo deshiren tende te mos jam, une nuk jam ne radhet e tyre e as qe do te jam, pamvarsisht se ti me radhitë ne mesin e tyre vetem pse nuk u pajtova me mendimin tuaj.mos o vlla, mos u radhit ne radhet e vlla-vrasesve, se prandaj edhe me ty do shihemi ne gjykate! dhe kete nuk e dua.
te mos hamendet kush se... drejtesia shpeshhere vonon, por ajo kurre nuk harron!
Nese çdo njeri nuk pajtohet me juve, dhe perfundon si vellavrases, atehere gjykata me te verete paska pune te madhe. Besa edhe ti, sepse siduket te gjithe i paske ndermend me i takuar ne gjykatë
( e kam fjalen per "ata" qe ti i'a dedikon mesazhin)
Te pershendesë
Flag
Heeeeu po fort po i tuteni Gjykates bre...
Talent wins games, but teamwork wins championships.
Micheal Jordan
po mer pak kahje personale, por...Postuar më parë nga flag
nastradini kalonte me nje shok prane nje fushe ku sheh disa argate (punetor) duke punuar aren dhe i thot shokut te vet: "a ke deshir me njoft budallen ne mes te ketyre argateve?"
"qysh po don me dallue ti nastradin?"
ngo knena ia kthen nastradini dhe ju drejtohet argateve: "puna e mbare o burra, e nonen e nones ia q... budalles!"
gati njezerit kthehet pergjigja nga argatet: "mbare paq o mik...", ndersa njeri ngrit koken dhe ia kthen:" kend po e shan bre keshtu e khá...
mendoj qe je aq i afte ta kuptosh mesazhin (nuk eshte sharja)![]()
sa fort do deshiroja te ishte keshtu, por une nuk mund ta quaj vlla ate i cili ma vrau drinin, sabahatin, uken, tahirin, ahmetin etj.Postuar më parë nga flag
ata jane dhe armiq te femijeve te tyre, se po ua vrasin ardhmerine!
Postuar më parë nga flag
cdonjeri qe hesht ndaj ketyre krimeve mer nje pjese ta fajit mbi supet e veta!
flag, nga serbi pres zi e ma zi, por nga shqipet?!?
tani ti do thuash, nuk dihet nese jane shqipetar vrasesit e luftetarve dhe mu ketu duhet ti bashkngjitesh "fteses" time qe te shihemi n´gjykate me te akuzuarit per keto krime. perndryshe ti po i miraton ne heshtje dhe ajo eshte krim!
Postuar më parë nga flag
kjo s´eshte e vertete!
sikur te kisha radhitur aty ku thua ti, do perdorja tjera fjale ndaj teje. nuk do te lutesha qe te mos radhitesh te vlla-vrasesit, por do te drejtohesha me fjalet qe i drejtohem sojit te "llapit".
Postuar më parë nga flag
mund ti lexosh afishimet e mija p.sh. me EMMA... dhe te tjere qe nuk kemi mendime/bindje te njejta politike dhe shume shpejt e kupton se nuk qendron kjo akuze qe me ben tani. per dallim nga llap-at, bondat, rogneristat une jam ne gjendje te mendoj me koken time, e jo te partise dhe ti respektoje "kundershtaret" politik se paku aq sa me respektojne ata mua.
dhashte zoti qe do vije ajo dite qe ne te dy ti shohim para drejtesise te gjith kriminelet!Postuar më parë nga flag
Ndryshuar për herë të fundit nga deqanas : 09-12-2005 më 05:47
shihemi n´gjykate
Shume gjera duhet bere, shume gjera duhet ndryshuar sipas mendimit tim.
Se pari ne nuk jemi te afert me njeri-tjetrin, nuk kemi besim ndaj njeri-tjetrit, nuk kemi respekt ndaj njeri-tjetrit, e shume gjerat tjera, por sipas mendimit tim keto tri gjera qe larte permenda jane me kyqe ne shoqerine tone.
Por besoj se do te tejkalohen te gjitha keto dhe do behet mire.
Fatmir limaj pas kthimit nga Haga mire e pate theksuar, perserise: Pa bashkim, pa respekt, pa besueshmeri, nuk ka as LDK, nuk ka as PDK as ORA as AAK, e as Kosove si duhet.
Ne duhet te bashkohemi, duhet ta respektojme mendimin e tjetrit, duhet besuar tjetrit, duhet ndihmuar tjetrit. Kosova nuk eshte shtet i madh as me siperfaqe e as me banor qe te kete ndamje ne mes popullit, siq eshte ne dukuri, shifet qarte edhe ne kete forum.
Pra nese keto permiresohen tek ne, neso keto perdoren tek ne, besomni se Kosova do e kete se shpejti ate qe e predenton populli i saj me shekuj te tere.
Pershendetje te gjitheve.
Krijoni Kontakt