Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 75
    Motoja:
    Dua të lindi atëherë kur të vdes !

firma
    Më ka marrë malli t'ia puth mëngjeset Prishtinës!
    jeta eshte jashtezakonisht e cuditshme

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    sa e dhimbshme

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Ngushellime edhe prej meje edhe me vjen vertet keq pasi keni kaluar gjithe keto fatekeqesi.

Ngushellime.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Regjistrimi ime ne kete forum (i pari ku jam regjistrur) si dhe nofka ime ishin me kerkesen e MJELLMES dhe tema e pare e hapur nga une:"Poezi nga Zemra" si dhe postimi i pare aty i jane kushtuar asaj.
    Kishim biseduar ne msn rreth ardhjes se saj ne Kosove dhe ne bisede e siper me kishte thene: Do doja te pijme kafe nen hijen e atij lisit te madh tek Hotel Grand ne Prishtine. Poezia:"Te Pres" ishte per mikeshen time te cmuar MJELLMA.
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

i/e regjistruar Maska e Çaushi
    Anëtarësuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Në Atdhe!
    Postime
    3,283
    Citim Postuar më parë nga Finete Lexo Postimin
    Te nderuar miq te MJELLMES, nuk pata rastin te ju falenderoj kurr per mbshtetjen morale qe dhat per humbjen e motres sime qysh para 2 viteve. Sot u ben 2 vjet plot dhimbje, dhimbje qe aspak nuk po lehtsohet , thoshte Feridja e ndjer qe koha sheron dhimbjen sikur do te kisha mundsi ti qoja nji mesazh do ti thoja qe nuk esht aspak e vertet. Nena e Mjellmes nderroi jete pas nji viti nuk i duronte dot ditet pa Feriden, 4 muaj pas nenes ndrroi jete edhe vllau i Ferides.
    Keshtu qe viti i kaluar ishe shum i dhimbshem andaj deshiroj qe ju te gjith te jeni sa me afer njeri tjetrit dhe te kemi mirkuptim se jeta qenka shum e shkurt.
    Ky ishte mesazhi im dhe njekohsisht urimi per vitin e ri...

Me respekt
    Motra e Mjellmes qe kurr spushon se lotuari.
    E respektuar Moter e Mjellmes!
    Ngushllimet me te sinqerta per njerzit e zemres suaj!
    Dhuro shumë...e prit pak!

i/e regjistruar Maska e elen
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Te nderuar miq te MJELLMES, nuk pata rastin te ju falenderoj kurr per mbshtetjen morale qe dhat per humbjen e motres sime qysh para 2 viteve. Sot u ben 2 vjet plot dhimbje, dhimbje qe aspak nuk po lehtsohet , thoshte Feridja e ndjer qe koha sheron dhimbjen sikur do te kisha mundsi ti qoja nji mesazh do ti thoja qe nuk esht aspak e vertet. Nena e Mjellmes nderroi jete pas nji viti nuk i duronte dot ditet pa Feriden, 4 muaj pas nenes ndrroi jete edhe vllau i Ferides.
    Keshtu qe viti i kaluar ishe shum i dhimbshem andaj deshiroj qe ju te gjith te jeni sa me afer njeri tjetrit dhe te kemi mirkuptim se jeta qenka shum e shkurt.

Me respekt
    Lotoj me ju....
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553

Me respekt
    Ngushllimet dhe te mijat moter e nderuar Finete.
    behu e fort se jeta nuk ka filluar as mbaruar ne ty,qe te keshe dhimbje dhe vetem lote!
    Jeta eshte per t'jetuar aqe sa e kemi te shkruar,askush me lote se ngjalli kend,askush me dhimbje s'ia mundesoi kethimin tjetrit/es!
    pervetem se keshtu eshte mbetur, per t'qare njeri/a-tjetrin/en..!!
    gjithsesi dhe ne do i ndajm me ty keto dhembje, qe te kan prekur zemren...!!!
    por ti do jeshe ajo qe duhet mbajtur forcen para veti...sepse? askush nuk i pati dy jeta,dhe as ti jo,as une as tjetri/a,nje dite qe te gjithe me percaktimin e Zotit do e kemi te tillen, vdekjen!
    ashtu si dhe nga qka e kemi te shkruar...!

Me respekt hajla.
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar Maska e Hajrush
    Anëtarësuar
    17-09-2007
    Vendndodhja
    Ferizaj
    Postime
    91
    Postimet në Bllog
    4
    Citim Postuar më parë nga Poeti Lexo Postimin
    Regjistrimi ime ne kete forum (i pari ku jam regjistrur) si dhe nofka ime ishin me kerkesen e MJELLMES dhe tema e pare e hapur nga une:"Poezi nga Zemra" si dhe postimi i pare aty i jane kushtuar asaj.
    Kishim biseduar ne msn rreth ardhjes se saj ne Kosove dhe ne bisede e siper me kishte thene: Do doja te pijme kafe nen hijen e atij lisit te madh tek Hotel Grand ne Prishtine. Poezia:"Te Pres" ishte per mikeshen time te cmuar MJELLMA.

Të jetosh don të thotë të luftosh, ta ndalësh luftën, don të thotë nuk jeton.Pra, ia vlen të lufojmë,ë?

viva voce
    Anëtarësuar
    05-09-2005
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    758
    perhere do ta kujtojme..
    sereno

i/e regjistruar Maska e nitROSHI
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    710
    respekte dhe nderim per mjelmen.

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •