Motoja:
Dua të lindi atëherë kur të vdes !
firma
jeta eshte jashtezakonisht e cuditshmeMë ka marrë malli t'ia puth mëngjeset Prishtinës!
Motoja:
Dua të lindi atëherë kur të vdes !
firma
jeta eshte jashtezakonisht e cuditshmeMë ka marrë malli t'ia puth mëngjeset Prishtinës!
sa e dhimbshme
Ngushellime edhe prej meje edhe me vjen vertet keq pasi keni kaluar gjithe keto fatekeqesi.
Ngushellime.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Regjistrimi ime ne kete forum (i pari ku jam regjistrur) si dhe nofka ime ishin me kerkesen e MJELLMES dhe tema e pare e hapur nga une:"Poezi nga Zemra" si dhe postimi i pare aty i jane kushtuar asaj.
Kishim biseduar ne msn rreth ardhjes se saj ne Kosove dhe ne bisede e siper me kishte thene: Do doja te pijme kafe nen hijen e atij lisit te madh tek Hotel Grand ne Prishtine. Poezia:"Te Pres" ishte per mikeshen time te cmuar MJELLMA.
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA
Ngushllimet dhe te mijat moter e nderuar Finete.
behu e fort se jeta nuk ka filluar as mbaruar ne ty,qe te keshe dhimbje dhe vetem lote!
Jeta eshte per t'jetuar aqe sa e kemi te shkruar,askush me lote se ngjalli kend,askush me dhimbje s'ia mundesoi kethimin tjetrit/es!
pervetem se keshtu eshte mbetur, per t'qare njeri/a-tjetrin/en..!!
gjithsesi dhe ne do i ndajm me ty keto dhembje, qe te kan prekur zemren...!!!
por ti do jeshe ajo qe duhet mbajtur forcen para veti...sepse? askush nuk i pati dy jeta,dhe as ti jo,as une as tjetri/a,nje dite qe te gjithe me percaktimin e Zotit do e kemi te tillen, vdekjen!
ashtu si dhe nga qka e kemi te shkruar...!
Me respekt hajla.
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
perhere do ta kujtojme..
sereno
respekte dhe nderim per mjelmen.
Krijoni Kontakt