Ardi, edhe une uroj veten dhe te gjithe anetaret e ketij forumi qe ti nuk je moderator sepse vaj halli per kete forum. Eshte edhe me interesant kur njė lexon firmen tuaj qe ke cituar nje njeri inteligjent, ndersa vet nuk din as cka shkruan.Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID
Thua qe i kam shkelur 2 pika te ketij forumi.
1. Kjo nuk i perket komunitet shqiptarė
Pse vallė, ne Shqiptaret jemi ndryshe me botėn? Ne nuk kemi te drejt te marrim dicka falas apo te ofrojm info se si te marrim dicka falas?
2. Kam shkelur privacy duke marr emailat e abonusve te ketij forumi dhe kam shperndare neper internet maillista.
More kokė trashsi mundem une me i marr emailat e abonusve te ketij forumi kur emailat nuk shihen fare. Provoje njehere nese mundesh te gjejsh emailin tim nga ky forum. Madje edhe po te dua te ju shkruaj nje email nga ky forum, se pari me duhet te shkruaj administratorit, e pastaj ai te pasoj ate email te ti.
Une vetem kam treguar se si mund te regjistroheni dhe kjo eshte me vetėdeshirė. Gjithashtu kam treguar se ne te njejten menyre kam marr nje kamere dhe po provoj te marr edhe nje. Oferta ime eshte kompletuar dhe shpresoj e uroj qe edhe te tjereve te kompletohet sa me shpejt.
Ti more Ardi bie ne kontraditė me shkrimet tuaja. Ne nje rresht thua se asgje nuk ka free ne internet ndersa ne rreshtin tjeter e thua, po, mundesh te marresh ipod falas por duhet ti gjejsh 50 shoke te abonojn dhe e beni kalkulimin 50*50.
Ndersa une kam cekur se ju duhen vetem 10 persona. Kete fakt nuk e kam mshefur dhe e kam then se paku dy here se per te marr keto falas duhet me i referuar 10 persona tjere.
Une shume i qart kam qenė, madje edhe e kam shenuar titujt e gazetave Seattle Times etj dhe kam ofruar deshmi per kete ofert.
Kjo mbi te gjithash eshte free me u abunuar ashtu sikur eshte free qe ti te vini ketu e te me quani i paftyre edhe pse nuk vjen me nje deshmi konkrete.
Me quan i paftyre sepse kam falemnderuar personat qe kan kompletuar ofertat dhe kam permendur axxx.pxxx@gmail.com. Vet fakti qe kam mbuluar shkronjat tjera dhe e kam shenuar vetem A.P tregon mjaft mire se e kam ruajtur privacy e A.P.
Gjithashtu ju permendet se kjo nuk eshte asgje tjeter perveq te mblidhen sa me shume email adresa e te perdoren per spam.
Sa naiv qe je more Ardi dhe te them sinqerisht qe me vjen keq per ty ,qe ende nuk i ke mesuar 1 apo 2 gjera elementare te internetit.
Te marrim Ebay.com si shembull. Kjo eshte nje kompany multibilionare dhe nese kjo mbeshtetet ne 10 emailat qe une do t'ia referoj ateher vaj halli per Ebay.com.
Nese nuk e dini se si funksionon mailinglist ateher kerko e meso dhe mos ja fut kot. Une nuk mund te garantoj se ata qe regjistrohen ketu apo ku do qofshin ato regjistrime, qe emailat e tyre nuk do te perfundojn ne ndonje spaming database. Gjithashtu nuk mund te garantoj qe email adresat veq te regjistruar me parė mos te ken perfunduar ne ndonje database te cfardo kompanije.
Nje gje qe duhet te pyetesh veten Ardi, a thua je regjistruar me email adresen tuaj ndokund? A nuk ke paguar ndonje gje ne internet? Biletė, DVD, pjesė komputerit, fatura etj ejt?
Me siguri keni paguar, si te gjithe ne, prandaj mos ke dert sepse detalet tuaja veq jan ne shume databases te shume kompanive tjera,
pamvarsisht nga abonimi i juaj ne kete forum apo ne faqen qe une e kam referuar.
Edhe nje gje, sa per informaten tuaj, prej 37 personava qe kan kompletuar kete ofert, prej momentit qe kam ofruar kete info ne kete forum, vetem A.P ka kompletuar oferten ndersa 4 te tjere, qe po ma merr mendja jan regjistruar nga ky forum, ende nuk e kan kompletuar.
Me fjale tjera Ardi gjithesejt 5 veta jan regjistruar nga ky forum. Kjo ndoshta ka te beje me faktin qe disa si ti, vijn e ja futin kot e shkruajn gjera qe ska te bej me realitetin. Psh njera erdhi nga USA e tha se kjo ne Amerik ndodhe per cdo dite, Buy one get one free. Paramendo Ardi, cfare ka te beje kjo me bleje nje merre nje falas?
Ti Ardi vjen e thua se do te installohen spyware e ku ta dij se cka ndersa me von shkruan se nuk ka asgje free ne internet e nje rresht me posht thua se ka free mirepo duhet ti referojsh 50 veta. Hmmm Ardi, Ardi, zgjohu nga gjumi shoki e lexo e meso dhe pyet kur nuk din. Mos ja fut kot se mandej tingllon edhe me naiv se qe veq je.
Ky link qe e kam shenuar me lart, tani per mua nuk eshte relevant sepse une kam kompletuar oferten, Une thjesht erdha te falemnderoj ata 5 veta qe ishin regjistruar dhe 1 qe e ka kompletuar dhe ti tregoj atyre qe jan regjistruar se per te qenė me afer kameres ata duhet te shkojn deri ne fund, dmth te kompletojn oferten.
Prapė kjo ishte per ata qe deshirojn dhe me vet deshire e jo per te marr sa me shume emails. Email adresat nuk luajn rol te madh ketu, duhet cdo gje te behet ne menyre manuale, te regjistohesh, te pranoni oferteten, te aktivizoni akountin dhe ti gjeni 10 persona te bejn te njejten gje. Te gjitha keto me vetedeshire dhe me durim.
Nuk e dij pse kjo te duket si nje reklam qe dua te perfitoj vetem per veten time. Shenimet jan, deshmitė nga gazetat boterore jan, oferta eshte me vetdeshire. po deshe e vazhdon po nuk deshe nuk regjistrohesh dhe ketu kjo merr fund. Nuk po e kuptoj se cfare po ju shtyen te vini me keto akuza dhe komente te pa logjikshme.
Arsya pse po postoj eshte sepse po te pergjigjem juve Ardi, dhe nuk mundem me i injoruar shkrimet qe thjesht nuk kan logjikė e sidomos nga dikush qe bie ne kontradite me shkrimet e tij.
Nese ju jeni ky A.P qe me akuzoni se e kam treguar emrin ateher me vjen keq por ju e zbuluat emrin tuaj e jo une. Sepse une vetem inicialet i kam shenuar, e me Axxx.Pxxxx mund te jene me qindra mijera email adresa apo jo.)ANITA,ALISA,AHMET,A123,A234 etj. Gje qe me kujton se nese me te vertet jeni Axxx.Pxxxx dhe e thuani se kjo nuk eshte asgje tjeter perveq fitim personal i imi ateher pse u regjistorve dhe kompletove oferten, ndersa te tjerve i thuani mosni?
Nese me te vertet keni dicka kunder meje personalisht, ateher me shkruaj MP, nese dicka nuk e ke te qartė ateher me pyete dhe nuk do te hezitoj te ju jap pergjigje te saktė..
Me nderime
Flag
Ata qe pyesin jan budalla vetem per 5 minuta ndersa ata qe nuk pyesin mbesin budalla per tere jeten. Une preferoj te jam vetem per 5 minuta.
Krijoni Kontakt