Close
Faqja 8 prej 32 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 312
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-05-2006
    Postime
    97
    Hei meqe u bem shume ketu qe jetojme ne holland
    si thoni e bejme me fjale qe te mblidhemi nje dite ne nje ore te caktuar dhe te flasim ne chat ose ne msn
    Shpresoj se do behet pak gallate
    Ky eshte nje mendimi im por pres aprovimin nga Tweede Kamer ( dmth nga ju te gjithe)

i/e regjistruar Maska e Neudeplein_NL
    Anëtarësuar
    23-06-2005
    Vendndodhja
    Nederland
    Postime
    59

Futbolli ne HOLANDE

Duitsland wordt ORANJE

Shpresoj qe te behet nje ndeshje e bukur kundra Portugalise. Nuk e di nqs do luaj Van Nistelrooy ne baze por edhe Kuyt do te jape spektakel ne fushe.

Wat er ook gebeurt....

Forca Utreg!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Neudeplein_NL : 23-06-2006 më 05:06

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-04-2006
    Vendndodhja
    Ne Endrrat E Tua!
    Postime
    83
    Citim Postuar më parë nga Demol
    Hei meqe u bem shume ketu qe jetojme ne holland
    si thoni e bejme me fjale qe te mblidhemi nje dite ne nje ore te caktuar dhe te flasim ne chat ose ne msn
    Shpresoj se do behet pak gallate
    Ky eshte nje mendimi im por pres aprovimin nga Tweede Kamer ( dmth nga ju te gjithe)

Ju pershendes te gjithve
    Ndryshuar për herë të fundit nga KaQuRRele : 23-06-2006 më 07:00

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-05-2006
    Postime
    97
    Per ju bashke atdhetar dhe bashkeadhetare ) qe jetoni ne Holland, kam nje pyetje
    ca linje merni ju per te udhetuar per ne Shqiperi( e kam llafin ndonje te lire)?

i/e regjistruar Maska e friendlyboy1
    Anëtarësuar
    25-06-2002
    Postime
    769
    vended evropiane nuk duan ti integrojn emigrantet, nuk e di arsyen po kjo duket qart.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-04-2006
    Vendndodhja
    Ne Endrrat E Tua!
    Postime
    83
    Kam nje pytje per ju qe thuani se jetojm ne Holand??
    Nuk e di se ne cilin vend te Holandes vertet banoni, edhe pse
    Holanda nuk esht nje shtet i madh ne pergjithesi dhe sbesoj se ka
    shum dallime ne mes komunav.
    Thuani qe Holandezet jan xheloza, hypokrita, jo te sjellshem etj.
    Ndersa ne ket vendin ku banoj un, njerz me te mir, me te sjellshem, me te kulturuar dhe me respekt te lart veshtir e ke per te gjetur ne ter boten.
    Prinderit e mi nuk e din gjuhen Hoalndeze perfect, dhe si te gjith e dim
    se ne Holand te rrahin me letra dhe ste lejn te qet kurr.
    un ter diten jam ne shkoll dhe skam shum koh per te ndimuar prinderve sa duhet.
    Dhe aty njerzet e lagjes ska jav qe svin per te shikuar se si prinderit e mi
    kalojn, apo a kan nevoj per ndim, qfardo ndime qe te esht.
    Me vjen keq por disa nga ju po ja futni kot, sa i perket shetit Holandez.
    Dhe pastaj shum gje normale qe Hoalnda si shtet esht be me e veshtir per imigracion, sepse vin ketu ne Holand, Marokanet, Turket e shum te tjer dhe le se prishin rragullin e qetsis dhe rrahin Holandezet pa pik te fajit, por edhe duan te behen mbret ne shtetin e huaj.
    Po si te na benin neve te huajt si i bejn ne shtete e perendimit, ne shqiptaret do i virsim per se gjalli.
    Shtet me tolerant se Holanda veshtir e ke per te gjetur
    Ky esht mendimi im sa i perket Holandes

i/e regjistruar Maska e Neudeplein_NL
    Anëtarësuar
    23-06-2005
    Vendndodhja
    Nederland
    Postime
    59
    Te dashur bashkeadhtetare: perfitoni nga tarifat e uleta qe ofron kompania zwiceriane VOIPBUSTER per te fol me te dashurit ose te afermit tuaj kudo ku ata ndodhen neper bote. Me memedheun flisni vetem per 2.38 eurocent per minute.

www.voipbuster.com
    www.voipcheap.com (ne kete moment 2.38 eurocent)
    www.voipstunt.com

Per te fol duhet te keni nje lidhje te shpejte interenti ADSL/DSL dhe eshte e keshillueshme te perdorni nje voiptelefoon.
    Voiptelefonie eshte e gjenerata e re e telefonave qe e krijon lidhjen ndermjet internetit dhe e ben te mundshme therritjen ne nje telefon IDSN me kwalitet te larte te zerit.
    Te linku i meposhtem mund te kerkosh telefonin e duhur:

http://www.voipbuster.com/en/hardware.html
    http://tweakers.net/pricewatch/cat/586 (edhe kete link per garanci se si gjithmone shqiptaret nuk duan te paguajne shume )

Perme shume lexoni ne FAQ te faqja zyrtare.

Hajde flisni tani pa hezitime se ngelet duke e u ankuar qe i late leket ne telefona!

LOL

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-05-2006
    Postime
    97
    Citim Postuar më parë nga KaQuRRele
    Shtet me tolerant se Holanda veshtir e ke per te gjetur
    Ky esht mendimi im sa i perket Holandes
    nuk e kuptoj se cfare eshte toleranca per ty dhe pse
    une mund te them se Hollanda eshte tolerante ne disa pika

1) droga qe shitet rugeve
    2)prostitucioni qe e kane shtrire neper qendrat e qyteteve
    3)ose homot dhe lesbiket qe ta cpifin rugeve

nuk mund ti kuptoj keto toleranca qe mua personalisht nuk me hyjne ne xhep dhe mund te them me plot goje qe me neveritin kur shikoj adoleshenta 15-18 vjecar duke dredhur marjuana jashte dyerve te Kofi shopeve, ose kur shikoj qe femijet 6 deri ne 16 vjec ecin perpara dritave te kuqe per te vajtur ne shkolle sepse ato ndodhen ne qender te qytetit ne zona te banuara. Apo per homot dhe lesbiket qe me puthen rugeve qe me sjellin nje neveri ( Zoti beri boten dhe pastaj Adam dhe Eve jo Adam dhe Stiv )

Ne qofte se ti me sjell nje fakt per tolerancen e ketij regjimi qe i perket tamam nje shoqerie te shendosh atehere une do ta mirepres me gjithe zemer.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-04-2006
    Vendndodhja
    Ne Endrrat E Tua!
    Postime
    83
    Per ty Demol
    Ndryshuar për herë të fundit nga KaQuRRele : 27-06-2006 më 05:34

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-04-2006
    Vendndodhja
    Ne Endrrat E Tua!
    Postime
    83
    Citim Postuar më parë nga Demol
    nuk e kuptoj se cfare eshte toleranca per ty dhe pse
    une mund te them se Hollanda eshte tolerante ne disa pika

nuk mund ti kuptoj keto toleranca qe mua personalisht nuk me hyjne ne xhep dhe mund te them me plot goje qe me neveritin kur shikoj adoleshenta 15-18 vjecar duke dredhur marjuana jashte dyerve te Kofi shopeve, ose kur shikoj qe femijet 6 deri ne 16 vjec ecin perpara dritave te kuqe per te vajtur ne shkolle sepse ato ndodhen ne qender te qytetit ne zona te banuara. Apo per homot dhe lesbiket qe me puthen rugeve qe me sjellin nje neveri ( Zoti beri boten dhe pastaj Adam dhe Eve jo Adam dhe Stiv )

Ne qofte se ti me sjell nje fakt per tolerancen e ketij regjimi qe i perket tamam nje shoqerie te shendosh atehere une do ta mirepres me gjithe zemer.
    Ne keto 3 pika jam plotesisht e pajtuar me ty.
    Por ishte fjala se Holande vet si shtet esht shum tolerant edhe pse disa pika nuk jan per nje shoqeri te shenodsh.
    Por vet faktet tregojn se esht shum tolerant, nje nder shetet me tolerante ne bot.
    Si keto 3 pika se i the ka qen Holanda shteti i par qe i ka toleru.

Por ndersa ka edhe shum gjera te mira qe Holanda si shtet toleron.
    Gjera qe me duken mu te shendosha per shoqeri e per nje ambient te qet, tolerus dhe demokrat.
    Si psh Holanda esht nje shtet me popullsi te madhe katolike.
    Por ajo lejon qe te ndertohen xhamia per muslimanet, lejon te mbate shamija, jo vetem shamija por edhe asj si e quajn shqip se di por Holandisht esht (sluier) qe vetem syt te duken. Lejon qe te dhahet mesim ne gjuhen e qdo shteti nese shprehin deshiren per ket, ndersa edhe ne disa shkolla esht e lejuar per muslimanet te falen aty mu ne shkoll e shum e shum tjera.

Por vertet si thua edhe ti, ka shum gjera jo te lakmushme dhe jo te shendosha per nje shoqeri. Por q'tbejm qdo ne qdo shtet ke gjera te mira dhe jo te mira.
    U mundova per te shprehur mendimin tim sa i perket Holandes ne gjuh Shqipe edhe pse kam pakes ngarkes, mbasi skam fare ketu shoqeri shqiptare dhe me bjen shum pakes per te folur shqip
    Por gjithashtu edhe ti je i mirseardhur per te shprehur mendimin tend sa i perket shtetit Holandez ku ketu tani jetojm dhe ku vet personalisht mendoj se e ardhmja ime ne ket shtet esht Jam mesuar ketu, kam gjet si te them folen time edhe pse gjithnje zemren nga Kosova dhe Shiperia kam.

Te pershendes ty Demol shum dhe te uroj te gjith te mirat ne Holand

Faqja 8 prej 32 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Çka i ndanë dhe çka i bashkon shqiptarët?
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 18:33
  4. Shqiptarët Popull Solidar
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 29-01-2006, 20:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •