me lulen jeshile e kena lon.. me ate te kuqen marshalla gjynaf me u qa.. ty te mbyten hallet apo lulja?
![]()
me lulen jeshile e kena lon.. me ate te kuqen marshalla gjynaf me u qa.. ty te mbyten hallet apo lulja?
![]()
Nuk e di nqs ka mundesi te me mdihmoje dikush qe jeton ne holland. Jetoj ne Grreqi dhe sapo mbarova shkollen e larte per mami,kam marr vesh se ne hollande si edhe ne shtete te tjera eshte shume e perparuar kjo dege.kam qejf te bej nje master ne degen time po sdi nga te pyes.vajta tek ambasada e hollandes ne athin edhe me thane te kerkoj ne internet po nuk po gjej dot ste qe dua.me ndihmon dot njeri??ku mund te kerkoj ?ose nqs keni degjuar gje ?
Kontacto ndonje universtet ose ndonje spital qe mund te fillosh aty me interne opleiding si i thone ketu dmth shkollim te brendshem pra spitali te puneson dhe ne te njejten kohe ben dhe shkollen stazhin aty. Nese ke neneshtetesi greke do te sygjeroja te kontaktoje ambadaden greke ne holande. Mbase ata dine mbase ka plot studente greke ketu. Nese ske neneshtetesine kerko njejer info te ambasada shqiptare mgjthese kjo e fundit eshte te qafsha moj shege. Ketu ne holland kan prioritet njerzit qe kan studjuar ne health care. Prandaj kontacto sa me shume spitale apo shkolla ketu.
●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙
buk kam nenshtetesi greke per fat te keq.po e di ambasada shqiptare nuk me ka ndihmuar sa here kam vajtur.do vazhdoj te kerkoj ne internet . faleminderit shume.
Gjetet ndonje gje...
Une jetoj ne Holland kam 17 vjet ketu,njoh disa shqiptare por jo shume.
Ju pershendes te gjitheve ju qe jetoni ne Holland.
Interesohu te universiteti i mjekesise ne Groningen.Eshte ekzakt vendi ku duhet te kerkosh per
programe qe ato kane per te mbrojtur master/fituar phd/pune kerkimore, ose kualifikime teper speciale ne mjekesi si infermiere mami,.
Eshte universiteti me i mire ne Hollande.
http://www.rug.nl/?lang=en
ose ne Gjermani qe ka ca shkolla mjeksie ultra moderne dhe powerful
Universiteti i Heidelbergut
Universiteti i Munster me tradite qe ne 1780
Universiteti i Leipzig-ut universitet shume i vjeter super powerful ne mjekesi
Universiteti i Freiburgut shum i mire
dhe Universiteti i Tubingenit
Nje prove qe Gjermania ka shkolla te mira mjekesore jane industria farmaceutike ultra ultra moderne shume
e sofistikuar me ilace dhe produkte kozmetike mjeksore te cilesise se pare.
Keto produkte te kualitetit te pare jane krijuar nga gjermane te kualifikuar ne shkolla mjekesore cilesore si ato me lart.
Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 05-01-2016 më 23:35
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
pershendetje
une jetoj afer Nijmegenit.
per shqiptaret qe jetojn ketu afer, kerkon ndonjeri pune full ose part-time?? mundesia eshte qe mund ta ndihmoj ketu ku punoj une, sepse kerkojne puntore.(me uzb Olympia )
Jetoj me rastesin sepse asgje nuk eshte e rastesishme
pershendetje arcimedes. Un jetoj ne haarlem. punoj ne haarlem. po deshe kontakt ky eshte e mail im. kappercapelli@gmail.com
Krijoni Kontakt