Pershendetje per te gjith ju qe gjendeni ne Hollande.Shpresoj qe tia kaloni sa me mir atje![]()
Pershendetje per te gjith ju qe gjendeni ne Hollande.Shpresoj qe tia kaloni sa me mir atje![]()
Sui generis
Flower,puna eshte keshtu(biles per mua eshte me teper ceshtje etike):Postuar më parë nga Flouwer
te shesesh MATERIALE DIDAKTIKE,aq me teper t'jua shesesh njerezve qe kane pak kohe ne nje vend te huaj e s'kane burime te medha ekonomike,eshte KRIM.
Doni te krijoni sistemin e qelbur arsimor te Shqiperise(aty ku shesin teste e provime) mu ne mes te Hollandes.Po ikni se s'ja ka ngrene lopa trute asnjerit ketu.
Dhe nje qartesim te vogel: ato "materialet" jane thjeshte fotokopie qe shkolla perkatese jua shperndan gratis studenteve e te cilet mund ti marrin me vete ne shtepi.
Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 15-08-2007 më 12:11
Kam vetem nje limit: qiellin!
Hhahhahah sa kam qesh me ato qe ke shkruajtur mi. Sa interesohesh per njerzit e botes! Po pse mi une do ti varferoj njezit e botes duke shitur materiale didaktike!! E njeh ekonomine e tregut apo jo?
Une bej ashtu si pelqej une me materialet e mia se une jam prone e materialeve te mia.
Je e gabuar me sistemin arsimor shqiptare.
Me duket se ti nuk njeh as Holanden ku jeton as vendin tend ku ke jetuar.
Mos ji nervoze me veten tende. Me duket si ti nuk njeh as Holanden ku jeton as vendin tend ku ke jetuar>
Te lutem procka mos me shkruaj se nuk kam ngene te merrem me ty. Nese je dakort per ato qe une kam shkruajtur ok nese jo eshte problemi yt.
Ndryshuar për herë të fundit nga Flouwer : 16-08-2007 më 12:59 Arsyeja: gabim
Ik kan je geen levensprincipes opdringen,schat.Je kan het aanvaarden of niet,het is jouw probleem.In jouw plaats zou ik toch proberen om beleefder te zijn tegen de mensen.
Kam vetem nje limit: qiellin!
mirese ju gjej te gjithe ju shqiptare qe jetoni e punoni ne hollande
une jetoj ne amsterdam dhe kam deshire te njihem virtualisht me shqiptaret qe jetojne ne hollande dhe vecanerisht ata qe jetojne ne amsterdam
Une jetoj ne Amsterdam dhe kam deshire te njihem me ndonje vajze qe jeton ne amsterdam thjesht per shoqeri
pershendetje
Si na i vodhen barazimin keshtu keta more?
Se marr vesh c'pati ai anglezi qe e anulloi autogolin e hollandezeve kot fare. Dhe ai Van Persie la nam fare. Shume irritant ne kete ndeshje (si gjithone).
Nje ndeshje met een groot vraagteken...
pERSHENDES TË gjithe mergimtaret qe prshkruajne aktivitetet e tyre ne diaspore,por nuk kishim dashur qe rubriken ediaspores te na e shendrojne ne kend njoftimesh,ku kerkohet njoheje e dashuri,mbase besoj se forumi duhet te kete nje kend te posaqem per njoftimet.
Hoe gaat het met jou?
un bonjour de votre voisine de bruxelles
mes amitié
![]()
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
ore shoqeria Patatja , si ja kaloni??
Krijoni Kontakt