MIRE SE JU GJEJ TE GJITHEVE
Ne fund te funditiku i pa prezantuar=miku i pa ftuar=mik i pa deshiruar.Dhe mua kjo me ben te ndihem keq. E gjykoj te arsyeshme qe ate pak informacion qe kame mbi personin ne fjale t'a ve ne dispozicionin tuaj.
- Emri.................................... A
- Mosha................................ i pjekur (te pakten keshtu besoj)
- Profesioni........................... teper i trishtuar per t'u permendur
- Qellimi ne jete.................... kam patur, por tani e kam harruar
- Endrrat............................... te pa kuptushme
- Karakteri............................ pak me i drejt se Nastradini
- Paraqitja............................ shikoni Celentanon (por pak me i shemtuar)
- Opinioni.............................. te ngaterruar
- Arsimimi.............................. dikur kam shkuar dhe une ne shkolle
- Dashuria............................. po e kapa, do tu jap te gjitheve
- Vend lindja......................... babai me ka thene ne KUCOVE
- Vend banimi........................ gjithmon e harroj
- besimi fetar......................... SHQIPETAR (me kryq)
- Qendrimi politik................... nuk qendroj fare
- Hobi..................................... pse eshte i nevojshem dhe nje i tille
- Gjendja civile....................... beqar, por jo dhe per shume kohe (prandaj vajza nxitoni)
- Gjendja ekonomike............. kam ende ftoht
- Gjendja shpirterore............. kur me pyesin i beje bisht
- Orari i punes........................ pse paska orar
- Orari i pushimit..................... kur del hena
- Si e deshiron boten............. pa Berishen
- Si e deshiron kohen............. shi
Por une do te deshiroja te njiheshim me mire ne forum.Gjithmon kam besuar se dicka e zbuluar (e gjetur) eshte me joshese se dicka e ofruar (treguar). Jame njeri qe besoj tek te tjeret, respektoj mendimet e tyre (megjithese jane gjithmon te gabuara).Ndoshta ndonje here mendimet e mia mund t'ju mezisin, nervozojne, tju prishin humorin e dites. Ju keshilloje te me falni, qellimi ka qene dhe do te jete gjithmon miredashes. Urrej citimet. Ne shkrimet e mia do vini re qe une nuk citoj. Une mendoj ne veten e pare, s'me pelqen te mendoje ne veten e trete. Jam tip qe nuk beje kollaj miq, dhe merzitem shume kur i humbas.
Atij i pelqen t'a therrasin"peshkaqeni33"
Pavarsisht nga emri ai s'ka lidhje as me peshqit dhe as me qente. Ai eshte me peshk se peshqit dhe me qene se qente,dmth e thene shqip : ai eshte me i ftohte se peshqit dhe me gjaknxehte se qente.
Nderon vendelindjen e tij KUCOVE. (Per ata qe nuk e dine. Ndodhet ne kerthizen e SHQIPERISE,ne jug te Elbasanit, ne veri te Beratit...n.q.s nuk dini as ku ndodhet Elbasani me Beratin per sqarime te metejshme vizitoni sitin;<<www.shkolla8vjecare.com>>)
Ndihet i kenaqur ne qoftese i kushtoni qofte edhe disa minuta te vetme nga koha juaj leximit te mendimeve te tije.
Me lejoni te prezantohem
"peshkaqeni33"
Krijoni Kontakt