Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27
    KoRcArKe BrE! Maska e barbygirl
    Anėtarėsuar
    05-07-2002
    Vendndodhja
    Florida
    Postime
    139

Talking mirserdhe mo kane me dhe figurka he;)

hey ja kalofsh sa me mire sa per turp ska ketu thuaji gjerat hapur :P lol ne shesh te burrave dhe grave
    te dashkan shume zotrote as nje po dy te kan perpire ne mes lol
    take care
    >*<" The key to happiness is having dreams, the key to success is making them come true." >*<

Dreq ēuni Maska e Kanani
    Anėtarėsuar
    20-09-2002
    Vendndodhja
    shqiperi tirane - itali torino
    Postime
    24
    baby girl si je ti moj cupe e kananit do te morim partizone neve ty apo jo?
    dhe nga je ti se po me dukesh si prej jugu (korca poradeci etj)
    jo se kam gjo me jugoret jo po thjesht un me ca shok dum te heqim kuriozitetin shok forumi kuptohet.
    pacim
    Femra eshte motorri me i mire qe egziston! i pershtatet cdo lloji Pistoni, vajiset vet, per ta ndez mjafton nje gisht, cdo 4 jave ndron "vajin", dhe 1 e mbushur serbatori mjafton per 9 muaj!!!!!........:)

Anėtarėsuar
    05-07-2002
    Vendndodhja
    Florida
    Postime
    139

Smile mos ki merak se cupa eshte shum mire ska me ku te veje:P

sa per ate e gjete Korcarke jam tani te pelqejne ty a ste pelqejne to bad po sa per djeni ne skemi asnje te share me vjen shum keq
    >*<" The key to happiness is having dreams, the key to success is making them come true." >*<

Dreq ēuni Maska e Kanani
    Anėtarėsuar
    20-09-2002
    Vendndodhja
    Postime
    24
    hahaha
    si mi te te shaj un ty
    un korcaret i kam qef se i thon nj fjale o korcare o hic fare
    haha dhe mos te te rritet menja goce se ju korcaret icik te rritur e keni vet icik nga fjalet tona filloni e na boheni dhe pordhace e kush ju duron pastaj hahaha
    po mire mire moj korcarke po nej foto ke? ika njehere se do flasim prap.
    shnet korcarke .
    Femra eshte motorri me i mire qe egziston! i pershtatet cdo lloji Pistoni, vajiset vet, per ta ndez mjafton nje gisht, cdo 4 jave ndron "vajin", dhe 1 e mbushur serbatori mjafton per 9 muaj!!!!!........:)

Anėtarėsuar
    05-07-2002
    Vendndodhja
    Florida
    Postime
    139

Talking ahahah ti jo te shan po te shan :P

ore un e di qe p---- sot sti ble njeri dhe kot qe te sheshes po sa per mendjen e kemi taman ne tani po ri mos me thuaj ashtu mua tani do thuash ti qe ter njerzit sjan njelloj mos i fut te njith te nje thes:P se sa per te mire e per te keq ka ne cdo vend sooo...
    anyways ja kalofsh mire
    foto skam un

i/e regjistruar Maska e ledio1
    Anėtarėsuar
    12-05-2002
    Vendndodhja
    ē'te duhet?
    Postime
    37
    Kanan na jep njeren borxh me looooooool
    Hajt sa me shume sex, pare e warez bye!!!

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    ...Kanano,ti mir se erdhe,po Bab Myslymit a i ke marre leje,jo per gje se mos te shkul veshin ose therret Shabanin e te kap per hunde ( e mban mend filmin besoj ),po nejse ato gocat ishin per mashallah...
    pershendetje nga skuthi_vogel
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Lady_ In_ Red Maska e annaiss
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    France
    Postime
    45
    Hi kanano e bukur fare kjo fotoja jote e she cuno tani s'ke me nevoje per foton e nje korcareje qe bredh rrugeve te frances por une kete taten qe me pelqeu boll po e mar dhe po e vej ke koka e krevatit ...... Si thu ???

Hajt ciao dhe mirese erdhe
    E dua shiun sepse eshte i vetmi moment kur mund te qaj me koken lart...

Dreq ēuni Maska e Kanani
    Anėtarėsuar
    20-09-2002
    Vendndodhja
    Postime
    24
    flm mi annaiss po qe se ti je ma e bukur se ato shoqet e mija bujrum
    ka ven ne per ty hec e pra
    per ty per tironcen per beben e per cin te doje te vi ven ka sa dush per cilendo qe ka etje ene do me pi uj ke burimi kanani ju co atje me furgon se benxin ja kam lon borxh i shokut lol

OBEN OHNE Maska e MISTRECE22
    Anėtarėsuar
    25-09-2002
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    211

kush e degjon"!!!!

ej, te lutem me shpirt, ose nderro foton ose nderro foton (lol) se nuk po degjoj dot vellain. ka gjithe diten qe mi beri veshet corap me ato dy zockezat qe ke ti ne krahe.
    lol, une skam vella fare. ishte thjeshte nje metode per tu aktivizuar dhe une ne diskutim se je cun i bukur ti kananiiiiiiiiiii
    :brire
    PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •