bravo kafexheshe,po neve te sofres a do na ftoni,se une me elbasanlliun yll,gati jemi per icik dasem
bravo kafexheshe,po neve te sofres a do na ftoni,se une me elbasanlliun yll,gati jemi per icik dasem
tereza un per veten time nuk te ftoj ty kurse elbasanlliu yll po se ka lek ai qeni lol po pati ndonje mendje kafexhesha le te ftoj ty te shtunen :P
Ah po se desh harrova tereza te marr un me vete kur te marr pajennnnnnnn hahahha
aha,kur te marreshpajen ti diten e enjte apo jo,s'ka aheng,po mu me mjafton edhe te premten ke kafezhesha,s'ka problem per te shtunen ,as e kam problem fare t'hangmen,pastaj mire tet bahet,se une naper dasma baj alamet dhuratash,epo ti s'me njef lali kush jam,kismeti kafexheshes!spajkorres kurrnac .
Jam e interesuar te di nese celin lulekuqe ne ndonje vend te shqiperise dhe ne c'fare muaji jane me te bukura.
Do te me pelqente shum ti kisha ato lule si centerpieces per dasmen time por... thjesht nuk e di se si mund ti gjej
Nese dini ndonje gje interesante me tregoni edhe per lule te ndryshme
faleminderit !
Lulekuqet jane lule te egra, dicka si "untamed beauty," por prapseprap... s'kane ate finesen apo rafinimin qe u kerkohet luleve ne raste kaq serioze, madje s'kane as ate eren e kendshme (ke degjuar per parfum lulekuqesh? lol) Eshte shume... childhood memory lane, femijerore, piknik, liqen dhe peanut butter & jelly sandwiches. Me mire do ishe me lilake, calla lillies apo trendafila apo... apo... edhe mimoza. Calla lillies jane regale dhe elegante, kurse mimozat jane te hareshme -- varet se c'ambient deshiron te krijosh ne dasem.
Per te gjetur lulekuqe, ndiq shinat e trenave ne Shqiperi (se po ti hypesh trenit vete, nuk ndalojne ata sa ti mbledhesh lulet... lol).
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
po e dashur celin .
dhe vjet kur isha ne shqiperi i pash .
nuk e di per cfar lulekuqe e ke fjalen ,se une pashe ato lule qe rriten ne mes te arave apo grurit ..
mu dha rasti te shkoja tek disa kusherinjte e mi ne muajin korrik gusht .
vertet jane te bukura .po sbesoj se mund tia vlejne per te zbukuruar apo perdorur ne dasmen tende pasi nuk rrojne gjate .vyshken brenda 1 ore edhe pse i ve ne uje ..
shpresoj ti gjesh ..
me trashegime nga ALSONA .
Postuar më parë nga alnosa
awww per 1 ore vyshken ??? eh atehere s'ja vlejn. Thjesht e kisha si ide mbasi me duket si lulja qe simbolizon shqiperine . Por do te shikoj edhe ato lulet e tjera qe tha ju.
Trendafilat si kam shum qef jane boring ...te gjith ato perdorin.
Po lulebora kur cel ? qe behet rumbullake e bardhe e madhe ?
thanks
lulebora eshte vertet nje lule e bukur .
dhe shume e lehte per ta gjetur ne cdo kohe .
nuk e di ku jeton ti se une ketu ne usa i gjej ne cdo dyqan apo sera ku rriten lulet .
vertet kjo lule do ti japi nje bukuri te rralle zbukurimit te dasmes tende .
po mundohu se e gjen pa problem kete lule .
pershendetje .
ne dasen teme tan keni me ken te ftuar
per DESA .
tani rastesisht pashe nje zbukurim dasme ne tv .dhe mu kujtove ti .
ne mes te cdo tavoline ishin vendosur zambak te bardhe real jo artificia .
dhe ne vendin ku rri nusja me dhendrrin mu duk se ishte vene rreth tavolines
nje kuror me lule dele ..po keshtu te shoqeruara me tullumbace te bardha dhe pink ...
shoqerueset e nuses ishin veshur me fustane te pink .
kurse djemt me taxido te zez ..
me pelqyen shume ...
po ti a ke menduar per shoqerueset e tua se cfare fustani do te veshin, se lulet jane shume te thjeshta per tu gjetur ...???
une personalisht kam per te derguar nje buqet lule ....
vec me thuaj se si i pelqen ok ..
me trazhegime dhe nje here ....
Krijoni Kontakt