Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3

Zgjidhja e statusit të Kosovës duhet ta përfaqësojë vullnetin e qytetarëve të saj

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Hashim Thaçi, priti shefin e Zyrës finlandeze në Prishtinë, Markku Lamanen, me ç’rast u bisedua për situatën aktuale në Kosovë dhe për përgatitjet që janë duke u bërë lidhur me zhvillimet e ardhshme politike në vend.
    Thaçi tha se viti që sapo hymë është i rëndësishëm për Kosovën dhe se zgjidhja e statusit të Kosovës duhet të përfaqësojë vullnetin e qytetarëve të saj.
    Përfaqësuesit politikë të Kosovës do të punojnë me transparencë të plotë, duke ruajtur unitetin politik në interes të vendit dhe gjithë qytetarëve të Kosovës, tha kryetari i Partisë demokratike të Kosovës.

Shefi i zyrës finlandeze, z. Markku Lemanen e njoftoi z. Thaçi me parapërgatitjet që po bëhen për mbërritjen e të dërguarit të posaçëm të OKB-së për statusin e Kosovës, z. Marti Ahtisari.

ta ruajm amanetin Maska e deqanas
    Anëtarësuar
    23-03-2005
    Vendndodhja
    diku tjeter
    Postime
    267
    [QUOTE=ARIANI_TB]Përfaqësuesit politikë të Kosovës do të punojnë me transparencë të plotë, duke ruajtur unitetin politik në interes të vendit dhe gjithë qytetarëve të Kosovës, tha kryetari i Partisë demokratike të Kosovës.
    QUOTE]

shpresoj qe te mos i harroj keto fjale hashimi, nese ia ben me sy karriga!?!
    jo per dicka, por nga friga e kam, o burra.
    shihemi n´gjykate

i vetlarguar Maska e Arcimedes
    Anëtarësuar
    26-12-2005
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    591
    Kam degjuar qe ky Taci ka gjak ne duar dhe qe ka vrare me UCK njerez (serbet). Nuk me pelqen qe ky tani esht kryetar i nje parti te madhe ne Kosove.

Nuk dua qe Kosova apo Shqiperia te drejtohet nga njerez vrares.
    Nuk jam kam besen k'tyre lloj njerezve. Njeriu nuk vritet kurre, sepse ne nuk jemi Zoter qe t'ja marrim shpirtin nje njeriu tjeter dhe ta vrasim

1. Njeriu eshte shume me i shtrenjte se sa nje ideal ; c'fare do lloj ideali qe mund
    te jete, njeriu nuk vritet;
    2. Eshte gabim dhe krim ta vrasesh nje njeri edhe ne qoftse ai ka vrare ndonje
    njeri tjeter.
    Pse ta vrasim ne kete njeri qe ka vrare?,- qe ti tregojme atij qe te vrasesh nuk
    esht mire? Sa budallenj dhe sa hipokrita qe jane ata njerez qe vrasin per te
    marr hak.

Jeta eshte e shtrenjt dhe nuk ka te paguajtur. Keshtu qe ne duhet qe ta c'mojme, ta admirojme, ta rrespektojme, ta duam dhe ta vlersojme c'do jet, sado pa kuptim qe t'na duket nje jete e nje njeriu apo e ndonje popullit.

Sa te kemi njerez si puna e Tacit (me gjak ne duar) ne krye Kosova apo Shqiperia nuk do te bejne kurr hajer.

Ky ishte mendimi im.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Arcimedes : 05-01-2006 më 16:48
    I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Historiku i shkurtër i LDK-së, 1989-2004
    Nga Arb në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 20-07-2012, 08:58
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Kush jane vrasesit?
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 10-03-2004, 21:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •