Sa me vjen gjynaf per kete djalin, sa i ri qe paska qene. Zoti e shperblefte me parajse!
Sa me vjen gjynaf per kete djalin, sa i ri qe paska qene. Zoti e shperblefte me parajse!
Or bir! Aparatichiket e Evropit vijne ne Shqiperi e Kosove e na japin mend e na thone nacionalizmi eshte pasee. Tani, une jetoj ne ish-kolonite Evro-Perendimore e ketu s'osht formu naj komb najher...por une kujtoja se KOMB-i-NACIONET e Evropit jane evoluar ne marka/brands. si psh "Emerald Isle" ne vend te Ireland.Postuar mė parė nga Mataleo
Ti po me thua qe qenka ndryshe? Si keshtu?
Une mendoj ndryshe.Nuk jemi te barabarte sepse racistet greke nuk e dine ēfare race adhurojne sepse greket u takojne 7 racave te ndryshme, ndersa ne shqipetaret jemi nje race e vetme, dhe race e kulluar.Postuar mė parė nga Mataleo
Ngushellimet e mia per familjen.
"Shkak ishte
bluza me flamurin shqiptar qe kishte veshur 17 vjecari
shqiptar", pohoi Crete TV.
Mjeku ligjor konfirmoi pas ekspertizes,
se ne trupin e te riut, u gjeten 17 plage ndersa lenia
e thikes ngulur ne trup, u konsiderua si deshmi e nje
urrejtjeje te verber.
Dhe ende vazhdojne te mbrohen bile edhe te admirohen gjakepiresit greke nga disa shqipfoles, turp te kene!
Punė, djersė, dashuri mes njerėzve dhe ndaj atėdheut.
Shume barbare kjo bondi, shume barbare.Postuar mė parė nga bOndi_oo7
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
Nuk ke c'komenton ketuPostuar mė parė nga bOndi_oo7
Deri ku do arrije kjo urrejte e verbuar...c'faj kishte ky bir nene,ti marin jeten ne moshen me te bukur.Nuk beri asgje te keqe e nuk ishte aspak fajtor per ndonje ofendim ndaj rraces "superiore helene"...![]()
Manifestimi i emigrante ne Krete me sa kam lexuar ishte nje paqesor e shume domethenes.Bravo gjithe shqiptareve ne Krete qe i qendruan prane familjes e u treguan akoma dhe nje here "heleneve" qe ky racizem i ndyre eshte semundja e tyre e qe ata jane te bashkuar.Bravo gjithe atyre qe e percollen djaloshin me lot ne sy e te mbuluar me flamurin e madh kuq e zi.
Ngushellimet e mia te sinqerta familjes.
Shpresoj qe kesaj rradhe drejtesia greke te jete ne nivelin e duhur,e ti ndershkoje keta kafshe me denimin qe u takon.Edhe pse kane per tu munduar si nga media e nga qarqe te ndryshme per tu "mbuluar" kjo makaber.
.........................
Po thoni ju pastaj pse PaToSaRaK eshte i keq qe rreh dit per dit nga nje Grek
Une do i mar jeten te gjitheve cik nga i cik te gjith Grekeve 8o|
E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh
Mataleo, ti pohon ne shkrimin tend ata qe kundeshton me lart. Ç'do te thote te ushqesh nacionalizem ndaj shqiptareve? Ndaj nje kombi mund te ushqesh urrejtje, e jo nacionalizem.Postuar mė parė nga Mataleo
Duhet t'i kerkohet shtetit grek te mbaje qendrim ndaj racisteve dhe t'i denoje ashper, perndryshe mund te degjojme edhe me keq. Po edhe ky shteti jone s'ka fuqi t'i imponohet Greqise...Te kishte fuqi nuk do kishim kaq bashkombes neper vende te huaja...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [xeni] : 09-01-2006 mė 12:52
E kam shijuar urrejtjen e grekeve, dhe them pa asnje hezitim se nje perqindje e madhe jane te tille, ngase urrejtja ne Greqi ndaj Shqiptareve nuk eshte individuale, apo personale, por institucionale - shteterore dhe kjo eshte edhe me e rrezikshme se cfaredo urrejtje tjeter. A nuk e deshmon problemi permanent qe shqiptaret e kane ne Greqi? Tendenca e asimilimit te shqiptareve a nuk eshte racizem?? Turp per popullin dhe shtetin Grek.
Ngushellime familjes Jakaj
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Populli me i keqi ne bote,me racista.Po ata nuk kan turp fare ore Poeti,nejseeeeee
Me vjen shume keqe nga kjo familje,mgushllime do zoti te jete ky rasti i fundit![]()
Gjdo gje e ktheva ne vendin e vete...
Krijoni Kontakt