E pra... si thone andej nga Jugu:Postuar më parë nga Labeati
" U mbars Mali e polli nje... mi"
apo Shekspiri: "Shume zhurme per ...asgje"
E pra... si thone andej nga Jugu:Postuar më parë nga Labeati
" U mbars Mali e polli nje... mi"
apo Shekspiri: "Shume zhurme per ...asgje"
Ska mundesi, patjeter do jete ndonje organizate terroriste kristiane, se pranojne myslimanet kete qe te kete qene nje kolopuc. Paranoja pjell vetem frike.
Nuk e kuptoj kete ironine tende!!Postuar më parë nga Lunesta
Me duket se nuk u akuzua njeri drejtperdrejt por u denua akti brutal i kesaj Vjedhjeje, dhe nese nuk e kupton kete me vjen keq.
Pastaj edhe kisha jane thyer e vjedhur dhe serish ne i kemi denuar, ashtu si edhe me rastin e kryqit ne shkoder.
Nuk e kuptoj pse nuk i denon Janullaqi keto akte xhanem?
Injoranca nuk zhduket me top
Indrit, braktise ndjenjen e persekutimit dhe kompleksin e inferioritetit. Une nuk besoj per habitem sa shpejt ju dilni ne konkluzione sikur mezi prisni te perligjni friken dhe tensionin joekzistent qe ju ben paranojake. Asnje njeri spo u ja sulmon besimin. Nesi ju besoni keshtu atehere keni probleme.
Une ne nje mal e ti ne nje tjeter!Postuar më parë nga Lunesta
Me duket se nuk po flisim per ceshtjet e besimit ketu, por behej fjale per nje akt te turpshem te ngjashem me rrezimin e kryqit i cili perpara se te denohej nga katoliket u denua nga vete nen myftiu i shkodres nderkohe qe Grekomani Janullaqis as qe u shpreh per kete akt e perse valle?
Nese do flasim per dardhat e banushit flasin ne do te kalosh tek arrat e Qazimin puna jote...
Injoranca nuk zhduket me top
Nuk e mbyllni temen me kaq?! Vodhi, dhunoi , perdhosi , u kap tani. Shyqyr qe nuk ishin fetare ( te krishtere dmth) e ta kishin bere per urrejtje.....Alabake jane, le te merren gjyqet me ta!
"Who is John Galt?"
Shyqyr qe e paskan arrestuar njerin te pakten se keshtu mbyllet edhe dilema e dhunuesve te xhamise. ironike eshte fakti se 14 vjecari vjen nga Kukesi, i njohur per nje shumice myslimane, ose shqiptare me "identitet mysliman" sic i quan antari Newhost. Te kishte dhene emrin e plote artikulli i gazetes do ishte me e lehte per te gjykuar besimin apo rrenjet fetare te familjes, megjithse nuk eshte mire ti shikojme kaq holle e me hamendje keto gjera mbasi mund te behen edhe gabime.
ju doli autogol me duket
Ho mer Xen, ku je ti? Pse mcifesh tashi? Apo hipokrite ne prap?
Ignore List: Den Bossi
Nuk ka pse ta vazhdojm me ket gje dhe qe ne fillim e dinim se kush e kishte ber si dhe vet dhe anetaret ketu ne forum e kuptonin mire...Me behet qefi qe te pakten e nxoren ne gazeta qe ta kuptonin shume veta qe nuk e pranonin....nje keshille kam qe heren tjeter mos te gjykoni fene tjeter ku vet e dini qe kush i ben maskaralliqet jo pervec kesaj por dhe per ngjarjet e tjera qe kan ndodhur kohet e fundit ne gjith Shqiperine!!!
Postuar më parë nga Zombie
Posi! Patjeter qe je hipokrit!![]()
Edhe shko lexo postet e mija (ketu per shembull) me kujdes pastaj eja shkruaj gomarlliqet e tua ketu!![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga [xeni] : 27-01-2006 më 04:21
Krijoni Kontakt