Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 39
    Larguar Maska e GrifshA_
    Anėtarėsuar
    21-02-2005
    Postime
    361

Question Sakrifica me e madhe, qe kane bere per ju?

Cila ka qene sakrifica apo "cmenduria" me e madhe qe ka bere dikush per ju?

Per mua. Booo... ka pasur tek tuk ndonje "sakrifice" te tipit: eshte pushuar nga puna, sepse iku pa marre leje, qe te vinte ne vendin ku une po beja pushime.
    Apo ka lene jeten e vet (shkolle, pune, familje) qe te nderronte shtet dhe te me kishte afer mua.

Po per ju? S'do te thote te jene sakrifica te medha per te gjithe...mjafton qe per pikepamjet tuaja jane te tilla
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

i/e regjistruar Maska e Snow^White
    Anėtarėsuar
    28-07-2005
    Vendndodhja
    Atje Ku Qielli Dhe Toka Bashkojne Dashurin Tone...Engjelli Im
    Postime
    248
    Citim Postuar mė parė nga GrifshA_

Per mua. Booo... ka pasur tek tuk ndonje "sakrifice" te tipit: eshte pushuar nga puna, sepse iku pa marre leje, qe te vinte ne vendin ku une po beja pushime.
    Apo ka lene jeten e vet (shkolle, pune, familje) qe te nderronte shtet dhe te me kishte afer mua.

Po per ju? S'do te thote te jene sakrifica te medha per te gjithe...mjafton qe per pikepamjet tuaja jane te tilla

Sakrific per mua???????????hmmmmmmmmmmmmmmmmm heren tjeter ta them Grifsha se tani sme kujtohet shume!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Edhe ti si ja ke shperblyer ?
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Larguar Maska e GrifshA_
    Anėtarėsuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    Edhe ti si ja ke shperblyer ?

Duke e dashur
    dhe bere aq sa ka bere ai per mua, madje dhe me shume se aq!

Anėtarėsuar
    28-07-2005
    Vendndodhja
    Postime
    248

Duke e dashur
    dhe bere aq sa ka bere ai per mua, madje dhe me shume se aq!

Je romantike mi dreq dhe pse ste duket shume!!!!!
    Ej me erdhi nje sakrific mua ne mend
    psh i dashuri im me ato ca heq akoma eshte me mua prape ,prandja belive me Grifsha kjo gje eshte shume e madhe se vallai te ish ndonje tjeter me mua sme kish duruar shume jo!

Larguar Maska e GrifshA_
    Anėtarėsuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Citim Postuar mė parė nga Snow^White
    Je romantike mi dreq dhe pse ste duket shume!!!!!
    Ej me erdhi nje sakrific mua ne mend
    psh i dashuri im me ato ca heq akoma eshte me mua prape ,prandja belive me Grifsha kjo gje eshte shume e madhe se vallai te ish ndonje tjeter me mua sme kish duruar shume jo!
    Une romantike? Ncuk
    Adushe. Te thashe. Sakrifice ne fund te te fundit nuk eshte ajo qe i duket cdo njeriu e tille, por ajo qe per personin per te cilet "sakrifikohet" ka shume kuptim dhe sens. Dhe te gjithe e mbajme veten deri diku te padurueshem. Ndryshe sdo ishim njerez . Me ato vazhdon burri? :P Te fala.

Anėtarėsuar
    28-07-2005
    Vendndodhja
    Postime
    248
    Une romantike? Ncuk
    Adushe. Te thashe. Sakrifice ne fund te te fundit nuk eshte ajo qe i duket cdo njeriu e tille, por ajo qe per personin per te cilet "sakrifikohet" ka shume kuptim dhe sens. Dhe te gjithe e mbajme veten deri diku te padurueshem. Ndryshe sdo ishim njerez . Me ato vazhdon burri? :P Te fala.

Te drejt ke yvo ashtu eshte po thjesht per mua psh qe me duron akoma dhe pse e merzis jashte mase (xhelozia e qelbur)e di vet ti lal ai eshte akoma atje,
    ps.Po mi akoma sikur se di ti ai me ato eshte 24 ore ne dite mi po ec!
    te puth yvo!

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Tranzicioni nga Boboshtica ne Uster, Amerike ishte sa i veshtire aq dhe i shpejte. Xhinset tip citjane ishin ndruar me nje pale xhinse nga Old Navy, nje bluze te blere tek dyqanet e bamiresive e ndonje cop tel te lidhur rreth qafes qe asaj i ngjasonte me bizhuterite e Tiffanys. Prasi i ishte fut aq thelle ne ***** sa mjafton te hapte sadopak krahet dhe ndihej fluturim ne ajer si me qene avjon me ngritje vertikale. "Madona, ma hap rrugen se kam zbrit nga Boboshtica" i buciste ne mendje.
    Kohet e fundit ja kishte vene syrin Qzimit. Qazua sa i kishte mbushur te 17-tat, punonte te piza e Grekut ke kthesa e rruges. I ishin dashur 2 vjet e gjysem te arrinte pozicionin e "hapsit te brumit" dhe ndoshta per 3-4 te tjere dhe mbase kapte vendin tek "regjistri i lekeve". Pune qe te gjithe Shqiptaret e lagjes ja kishin zili. Qazua i kishte dhene njady pica falas, qe ja ngrohen zemren. "Ua cfare sakrifice, mami"- mendoi me vete Shemsh-ja. "Po ta kapi menaxheri e hoqi nga puna".
    Pasi bene 2-3 takimet e para, Qazimi ja kerkoi nje here. Ajo si "vajze e ndershme" refuzoi.
    - Ej, na mi ti, se mua me hoqen nga puna per qefin tend, dje lashe punen qe te shkonim andej nga Molli e te shikonim si i veshin manekinet.
    Ajo u ndie e prekur ne seder....."ua cfare sakrifice"..... e shkateroi jeten e vete dhe endrat e tij, s'ka me vend te regjistri, s'ka me piza te kthesa e ruges. O zot, si kishte mundesi t'ja shkaterronte jeten atij keshtu......"Hec se po ja le njehere" mendoi me vete, dhe sec ndjeu nje kenaqesi te vecante qe dikush kishte sakrifikuar pozicionin e hapsit te brumit per te. "Madona, me marsh te keqen" mendoi dhe hapi shalet...
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

i/e larguar Maska e Studenti-Te
    Anėtarėsuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    Ne pluhur
    Postime
    215
    Cmenduria me e madhe qe ka bere kishte pir Sode GONG .....

PimpetT (paj ) ;) Maska e __SwEeT_GirL__
    Anėtarėsuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    somewherE
    Postime
    576
    spara kan bo noj sakrifice te madhe per mua.....

ne fakt njehere i dhash njerit nje project qe e kisha per mesim ne qe ishte goxha i gjate, diten e fundit dhe ka ngelur i shkreti tere naten zgjuar duke e bo....loool
    ka pas ne sakrifica te tipit qe nuk ka dal me shoqerine ose nuk ka shkuar ne ndeshjet qe ka pasur, po ka ardhur me mua....dmth nqs quhen sakrifica

nejse una nuk e vleresoj te dashurin nga sakrificat qe ben....pasi ka dhe shum raste kur nuk ka mundesi qe te plotesoje nje teke timen
    * I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *

CrosiN Da Dead LiNe...Y

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Perse femrat sot po kerkojn gjithnje e me shume tu ngjaje meshkujve
    Nga unejsa nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 117
    Postimi i Fundit: 26-07-2024, 03:19
  2. Gėzuar festėn e Kurban Bajramit
    Nga PrInCiPiEl nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 160
    Postimi i Fundit: 26-10-2012, 14:20
  3. Vlerėsimi pėr Luftėn Nacional Ēlirimtare Shqiptare
    Nga Kryeplaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 177
    Postimi i Fundit: 05-11-2007, 20:10
  4. Sakrifica juaj per Dashurine?
    Nga Dito nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 61
    Postimi i Fundit: 10-10-2005, 05:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •