lol
Pse tek filmi qe eshte 'fiction' e gjen burimin e sigurise tande ?
Your security looks more fake than mine![]()
lol
Pse tek filmi qe eshte 'fiction' e gjen burimin e sigurise tande ?
Your security looks more fake than mine![]()
...
S'ka rendesi cili eshte burimi i nje metafore. Ne ketu nuk po mundohemi te verifikojme nje fakt shkencor. Fjala kur eshte e drejte, eshte e drejte: s'ka rendesi a e tha Einsteini ose Shrek.
Ignore List: Den Bossi
Ka rendesi Gio ka, se po te jete e ftohte fjala, te ftohet ....qafa pastajPostuar mė parė nga Gio
Ezekiel 25-17.
Gio amon mi me ke meresh edhe ti lol. Lene mi le te beje komande ai, se edhe ai atje ku gjen do beje komande. S'kemi asigjo me u shqetesu, se testin tone s'e kalojne dot keta lloj.Postuar mė parė nga Gio
![]()
Hahaha, Hej Gio te pershendes:Postuar mė parė nga Gio
Ke kapur sensin e temes! Bravo te qofte, e dyta eshte e vertete qe jam duke vrapuar por jo pas deleve, sepse nje dele sapo e bera lanet.
Gjeje se pas kujt jam duke vrapuar? per ndihme hyr aty ke Odeonet poshte dhe te shohim je e zanja te kuptosh dicka.
Dito.
lolPostuar mė parė nga Visage
Kot per kuriozitet , sa ke testuar so far...? Apo still building e carriere in this field ?![]()
Te thashe edhe tek nji teme tjeter ktu...gjej ndonji peshk qe te shohi boten brenda kontureve tuaja dhe mbaje fort mos te iki se do perfundosh ne ndonji Anger Menagment Class ( free course edition for the helpless cases lol)
p.s quick question...a fluturon gomari ? Dhe nese po , a arrin aty ku je ti ?![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AgainstAllOdds : 29-05-2006 mė 02:01
...
Nga ajo qe thu ti del qe trute njeriu ti kete ne qafe , ndryshe s'ka si te perligjet mburrja jote me ate thenien...lolPostuar mė parė nga Gio
Dhe kam pershtypjen qe njeriu qe i kane ra trute ne qafe sikur shihet me sy skeptik ne shoqerine e shendoshe intelektuale ! Nejse , kshu kam nigju ! Sic e the edhe vet...s'ka rendesi burimi![]()
...
Une dua nje burre qe te me komandoje, e te ma beje rrup cup gjithe diten e gjithe naten. Mbase te me japi dhe dajak kur une nuk marr vesh. Do ishte shume mire, po te mos kisha as keto trurte qe kam, ne menyre qe burri te merrte cdo vendim per mua.
Ideale fare, do te ishte nese une do rrija gjithe diten laj, shplaj, bej dhe rrit kalamaj, dhe ta kuptoja burrin tim aq mire, sa ai as te mos kishte nevoje te me komandonte, por mundesisht te me programonte qe te mos lodhej fare.
Ignore List: Snow~Drop
askujt nuk i pelqen.Postuar mė parė nga E*m*A
ne nje lidhje qoft martes apo cfare do , nje gje qe duhet bere per ndoj aresye ose tjeter partneret duhet ta bisedojne te dy bashk dhe te bien ndakort ne nje konkluzion.
ose nese femra ose mashkulli don te bej ndoj veper ose cfare do qe partnerit tjeter nuk i pelqen ose sesht ndakort me te,,mendoj se sesht e drejte te ndalosh ose te japesh urdher qe mos te veproj ne ate menyre,,spo flas per tradheti, gjera tjera.
njeriu duhet te eci sipas instiktit te tij,kur mendon se eka te drejte,dhe nese del negativ,te pakten e shuan ate kureshtje dhe menson per here tjeter.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Krijoni Kontakt