Shkurt, qart, sakte:
JO
Shkurt, qart, sakte:
JO
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Ju pelqen komanda ne nje lidhje??????
Per mua qe te lidhesh d.m.th. i njejti nivel, shoke, respekt, mirekuptim, etj pra nuk shikoj te kete vend per komande.
Juve qe u pelqen komanda valle e doni ate femer apo mashkull apo e shikoni si objekt??????????????????????
e shofim si objekt fluturues LOOOL e shofim si tave me patateca lidhje lool
Postuar mė parė nga [strano]
Looooooooool vetem kafsha edhe sendet komandohen e jo njeriu me te cilin rri.
Nga pervoja ime kam mesuar se ndonjehere menyra e vetme per te mesuar ca gjera eshte pyetja ne menyre te terthorte. Te gjitha femrat qe shkruajne ketu nese do t'i pyesje "te pelqen komanda ne nje lidhje?" do te te kthenin pergjigje negative. Nese do te kuptosh vertet u pelqen apo jo komanda atehere pyeti nese u pelqen nje "mashkull me karakter te forte dhe imponues". Rezultatet do te ishin te ndryshme nga ato te postuara deri tani.
Ezekiel 25-17.
Nuk dua te ia dirigjoj,imponoj...dikujt menyren e jetes po as nuk do te pranoja nje gje te ngjashme nga dikush.Kisha preferuar jeten ne harmoni,barazi,rrespekt e mirekuptim,sepse keshtu do ta gjeni lumturine.
Postuar mė parė nga Dito
Hahahah c'ja ke fut kot mo Dito amon. Kush t'a ka thene ty qe femra qenka bo vec me e komandu? Persa i perket pozites te NATYRSHME te pavaresise, une s'kam pas problem hic dhe s'kam vajt te kerkoj direkt PADRON.![]()
Kam qene shume ne rregull dhe vazhdoj te jem shume ne rregull on my own.
Ca jane keto idera iher.
Ne nje lidhje nuk ka padron dhe punetor (ose si eshte e kunderta). Ne nje lidhje jetegjate te dy jane te barabarte dhe secili ben detyren e vet qe te ndihmoje per te patur nje lidhje te forte dhe te lumtur.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Visage : 28-05-2006 mė 16:21
Me duket se ky Dito i hap keto temat me qellim qe t'ja ngreje nervat te gjitha femrave me rralle (attentiongettingdevice). Pas ketij komenti, pergjigja eshte nje JOOOOOOOOOOOOOOOO e forte dhe ik vrapo se me duket se te iken ca dele nga tufa![]()
Ignore List: Den Bossi
Femra asht si kone lol. Po e more me te mire te bindet per cdo komande biles duke luajtur bishtin![]()
...
Pfffffff, puhleeeezzzzzzz. Se keni pare ate filmin "My big fat greek wedding" kur thote ajo:
"Burri mund te jete koka e familjes, po gruaja eshte qafa e familjes dhe qafa e drejton koken ku te doje ajo". Kjo quhet sense of false security per burrat.![]()
Ignore List: Den Bossi
Krijoni Kontakt