Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 19

Tema: Buzeqeshja

i/e regjistruar Maska e arianit_real
    Anėtarėsuar
    07-08-2006
    Postime
    134

Wink Buzeqeshja

Desha te marr mendime te ndryshme sa i perket buzeqeshjes . Po ia filloi une .

Buzeqeshja eshte gjithcka ne jete , me te cilen mund ti zgjidhes edhe problemet me te renda .

Ketu do ia paraqese nje leter nga nje nenpunes I burses ne New York , dhe do ta shihni qfare rendesie ka buzeqeshja .

Letra nga nenpunesi i burses ne Nju Jork:

“Jam I martuar plot tetembedhjete vjet , por gjate gjithe kesaj kohe , shume rralle me gruan time kam biseduar dy-tri fjale te dashura e para largimit tim per ne pune , e edhe me rralle I kam shprehur ndonje buzeqeshje te ngrohte . Gjithnje kam qene me fytyre te ngrysur dhe grindavec . I trimeruar nga keshillat e psikologeve te ndryshem , vendosa te provoj te “mbijetoj” per nje jave me disponim te kthjellet . Derisa mengjesin pasues krihesha para pasqyres duke shikuar fytyren time te vrenjtur I thashe vetes : “Mjaft je mrrolur , o I uruar . Tani e tutje do te jete ndryshe . Do te fillosh te buzeqeshesh dhe qe nga ky moment . Duke u ulur per te ngrene mengjes , perzemersisht e pershendeta gruan dhe I buzeqesha .
    Gruaja ime ishte e mahnitur , ishe shtangur nga befasia , e nuk mund te besonte kur I thashe se prej ketij momenti do jem I tille . Kjo gjendje zgjat per dy muaj , dhe duhet t’ju them se keta dy muaj kane sjellur me shume lumturi ne shtepine tone se tere vitin qe shkoi .
    Ne mengjes kur shikoj ne pune nuk harroj ti buzeqeshi shiteses se biletave te hekurudhes nentokesore derisa pres te me kthej kusurin . Portierin e burses e pershendes me buzeqeshje te ngrohte . Rojes se ashensorit gjithnje I them “miremengjes” . Ju buzeqesh paleve dhe bashkepunetoreve , te cilet kurre me pare nuk me kane pare te buzeqeshur , e ata per cudi ma kthejne ne te njejten menyre . Qindra njerzve te cilet me vinin me verejtje dhe probleme I drejtohem kthjellet dhe I dashur , sepse kam kuptuar se buzeqeshja dhe fjala e mire ndihmon zgjedhjen dhe te problemeve me te renda . Buzeqeshja tani me sjell sukses dhe knaqesi ne pune .
    Ky dallim I papritur me mundesoi biseden me nenpunesin simpatik dhe te ri te parterit tone afarist , I cili sinqerisht ma pranoi se gjithnje me ka cilesuar si njeri qe di vetem te urrej , e qe para ca kohesh kishte ndryshuar mendim per mua . Me tha se kur kam filluar te buzeqesh , jam bere me njerzor .
    Vec kesaj kam flakur shprehine e te kritikuarit te njerzve . Ne vend qe ti merzis me verejtje , tani I pergezoj , I cmoj dhe I lavderoj . Kam filluar te mos flase vetem per ate cka une dua . Tani mundohem ti shoh gjerat nga kendet e te tjereve . E tere kjo qe nga themeli e ka ndryshuar jeten time . Tani jam krejtesisht njeri tjeter , me I lumtur dhe me I pasur – me I pasur per shoqeri dhe ndjenje te kenaqesise , e kjo eshte e vetmja gje per te cilen vlene te jetohet .

fushori Maska e Ermal 22
    Anėtarėsuar
    19-07-2005
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    549
    Buzeqesh per nje dite me te mire

i/e regjistruar Maska e resina
    Anėtarėsuar
    19-05-2007
    Vendndodhja
    ne nje vend te bukur,ku cdo stine ka bukurine e vet
    Postime
    286
    Buzeqeshja eshte jete.
    Eshte mire te jesh i, e qeshur dhe tu falesh te tjereve
    sa me shume buzeqeshje.
    JETEN TA JETOSH PA E VRARE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    ehhh...une nuk shtirem dot te buzeqesh kur ne shpirt jam e vrenjtur...edhe po te stermundohem t'a bej...do me dale ngerdheshje...

Lum si ai qe e ka shkruar kte leter.. se ktu ne shqiperi po i buzeqeshe dikujt, te kthehet gjith nerva
    "ome cke qe me zgerdhihesh"?

lol

Pasioni pėr shkencėn Maska e Nolird
    Anėtarėsuar
    19-04-2007
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    466
    hahahah sa kom qesh "ome cke qe me zgerdhihesh"

buzeqeshja eshte mire ti falesh tjereve po nuk ka faj edhe Morning Star se edhe te ne keshtu eshte ka ndonjeri e te thote

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2007
    Vendndodhja
    Ne bote
    Postime
    192
    hahahahhaha, Morning Star. Sa doja te them kete.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Buzeqeshja zbukuron sinqeritetin dhe shemton genjeshtren...
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Buzeqeshja eshte embelsir qe nuk hahet e as pihet
    Sui generis

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2007
    Vendndodhja
    Ne bote
    Postime
    192
    Varet Hyj Njeriu. Varet shume nga buzeqeshja. Ka lloj lloj buzeqeshje. Dhe ndrron fytyre ne baze te ambientit.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Buzėqeshja
    Nga jul-linda nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 15-09-2009, 20:37
  2. Buzėqeshja
    Nga Gimi3 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-03-2007, 15:05
  3. Këndi im fetar
    Nga Zana e malit nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 165
    Postimi i Fundit: 21-05-2006, 16:20
  4. Buzėqeshja fajtore e mesdheut
    Nga marinI nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-01-2003, 11:24
  5. Buzeqeshja...
    Nga Seminarist nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-06-2002, 10:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •