Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 40
    Hold_my_pencil Maska e InF^jaM
    Anėtarėsuar
    08-07-2004
    Vendndodhja
    Tirana
    Postime
    144
    ouuuu C` prezantim i cudicem dhe i kence normale mire se erdhe lal ja lalofsh mire dhe bukur ketu ne forum
    {RiChMoNd}

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

Talking WelcoooooooooooMe :D

Citim Postuar mė parė nga Micha
    Ckemi antare te forumit?
    Si ju gjeti viti i ri? Ju shpuan ndonjecike xhepat apo jo?
    UNe jam "anonimja nga Tirona" .. Jam 20 vjec dhe momentalisht jetoj dhe studioj ne nje ishull. Sa bukur do thoni ju ee...S'eshte gje.. Kam lindur ne qytezen e bukur te Pogradecit.
    Sa per deshira dhe interesa apo hobe boooooo...Kam aq shume sa nuk i ndaj dot qe te them nje te vecante.
    Per forumin kam degjuar te flitet aq shume sa u merzita dhe thashe te integrohem dhe una.

Ia kalofshi mire te gjithe! Micha...
    Ne rradhe te pare : Mire se Erdhe Micha ... Te uroj tja kalosh sa me mire prane Forumistave !
    Ne rradhe te dyte : ghaghaghaghaghghaghaghagha : Te kujto gjo kjo e qeshmja?? mos boj gjoja.. se e ke nigju ene here te tjera.. te thashe e ke nigju jo lexu...je goc e qut ti i kupto gjojnat...! E ke nigju kte "ghaghaghghaghaagh" ka krahu tjeter i telefonit ... Kujtohuuuu kujtohuuuu se ca here ene je acaru ene me ke "sha" hihihih ..( Julo mos fol ti se...e gje vet kjo ) !
    Do me u integru ne forum ti ee??? Mos thuj du me u integru po du me pas "ca e ca" nen kontroll thuj .. heheheheh ! ...Nice thing osht ene kjo !

Ps.: Ulu icik anej ka rete... se nuk nigjo ca thena ne knej posht jo per gjo tjeter...U BONEEEEEEEEE TIIIIIII ATYYYYYYYYY

Kalofsh sa me bukur Micha Cyaaaaaaaaa

LlaCiPaCi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LlaCiPaCi : 04-01-2006 mė 18:59

At'qivia Maska e Flori
    Anėtarėsuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Tiranė, Albania
    Postime
    2,551
    Wellcome "anonimja nga Tirona"

ps : se ku tkom pa un ty po sme kujtohet
    Femra ne Sex:
    Akmerikanka: o yes o yes
    Gjermanja: ja gut ja gut
    Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"

LosT AngeL Maska e PaToSaRaK
    Anėtarėsuar
    16-02-2005
    Vendndodhja
    Ne mes te llumit
    Postime
    360
    1icha Mire se na erdhe ne Forumin tone ja kalofshe sa me mire midis nesh
    2acho avash ore avash se nuk e kafshon njeri derman sa merak paske edhe ti hgahghgahgahgahgahgahghaghaghgahgahgahga LoooooooooooooL

Me Respekt Agroni (PaToSaRaK)
    E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh

Love's Lover Maska e ice_storm
    Anėtarėsuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043
    mir se erdhe MIcha

macho ti mylli dyert ene knej kjo lol
    domini sumus
    sumus servi
    ubicumque
    nusquamque

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Mire se erdhe kalofsh sa me mire

Meow Maska e Micha
    Anėtarėsuar
    03-01-2006
    Vendndodhja
    Mbi re
    Postime
    4

hehe

Citim Postuar mė parė nga LlaCiPaCi
    Ne rradhe te pare : Mire se Erdhe Micha ... Te uroj tja kalosh sa me mire prane Forumistave !
    Ne rradhe te dyte : ghaghaghaghaghghaghaghagha : Te kujto gjo kjo e qeshmja?? mos boj gjoja.. se e ke nigju ene here te tjera.. te thashe e ke nigju jo lexu...je goc e qut ti i kupto gjojnat...! E ke nigju kte "ghaghaghghaghaagh" ka krahu tjeter i telefonit ... Kujtohuuuu kujtohuuuu se ca here ene je acaru ene me ke "sha" hihihih ..( Julo mos fol ti se...e gje vet kjo ) !
    Do me u integru ne forum ti ee??? Mos thuj du me u integru po du me pas "ca e ca" nen kontroll thuj .. heheheheh ! ...Nice thing osht ene kjo !

Ps.: Ulu icik anej ka rete... se nuk nigjo ca thena ne knej posht jo per gjo tjeter...U BONEEEEEEEEE TIIIIIII ATYYYYYYYYY

Kalofsh sa me bukur Micha Cyaaaaaaaaa

LlaCiPaCi

Eshte e pamundur te mos me kujtohet ajo e qeshmja megjithese e shkruajtur.
    PO ti ore cun me ate te qeshur se kuptoj si rezistojne xhamat e shpise. PO ata njerezit e shpise ca masash marrin per veshet?
    Pastaj sa per te pasur gjerat nen kontroll ska nevoje jo se kontrollin e mbaj ne menyra te tjera. LE qe njehere skan nevoje une ta kontrolloj ate. Apo duhet te kem eee????
    NGA rete nuk zbres une jo dhe mos u bej merak ti se kam aftesi te vecanta une per tju degjuar edhe ju atje poshte??
    Micha loves Macho ;)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-09-2005
    Postime
    135
    Edhe une si antaret e tjert te Forumit te deshiroj mirese ardhje dhe kalo mire ne mesin tone ,Fat kudo.........
    Rina

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Shume mire... Tket ene e dashura ime te hypi mbi re... ( megjithese me thote : me ty jam gjithnje ne qiellin e 7 ) ene ja tregoj une masnej :P po ce do qe me rri njit nejseee.... ( sa modest ee?? ) akoma sme ke thone kush jom..!

Cyaaaaaaa

▒[JuL]▒ Maska e Macho
    Anėtarėsuar
    05-01-2003
    Vendndodhja
    Me Shpirt ne TIRANE
    Postime
    322
    Ore do rrini mire ju!! CiLla semo i lefo meshu resno meti es et jeqi en mesu Masi te takoj kte te rene tate atehere do kesh te drejte te flasesh ok???? Sbesoj se duhet te jua kujtoj une qe nuk lejohet chitchat ne forum.

JuLi
    ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •