ouuuu C` prezantim i cudicem dhe i kence normale mire se erdhe lal ja lalofsh mire dhe bukur ketu ne forum![]()
ouuuu C` prezantim i cudicem dhe i kence normale mire se erdhe lal ja lalofsh mire dhe bukur ketu ne forum![]()
{RiChMoNd}
Ne rradhe te pare : Mire se Erdhe Micha ... Te uroj tja kalosh sa me mire prane Forumistave !Postuar mė parė nga Micha
Ne rradhe te dyte : ghaghaghaghaghghaghaghagha : Te kujto gjo kjo e qeshmja?? mos boj gjoja.. se e ke nigju ene here te tjera..te thashe e ke nigju jo lexu...je goc e qut ti i kupto gjojnat...! E ke nigju kte "ghaghaghghaghaagh" ka krahu tjeter i telefonit ... Kujtohuuuu kujtohuuuu se ca here ene je acaru ene me ke "sha" hihihih ..( Julo mos fol ti se...e gje vet kjo ) !
Do me u integru ne forum ti ee??? Mos thuj du me u integru po du me pas "ca e ca" nen kontroll thuj .. heheheheh ! ...Nice thing osht ene kjo !
Ps.: Ulu icik anej ka rete... se nuk nigjo ca thena ne knej posht jo per gjo tjeter...U BONEEEEEEEEE TIIIIIII ATYYYYYYYYY
Kalofsh sa me bukur Micha Cyaaaaaaaaa
LlaCiPaCi
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LlaCiPaCi : 04-01-2006 mė 18:59
Wellcome "anonimja nga Tirona"
ps : se ku tkom pa un ty po sme kujtohet![]()
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
1icha Mire se na erdhe ne Forumin tone ja kalofshe sa me mire midis nesh
2acho avash ore avash se nuk e kafshon njeri derman sa merak paske edhe ti
hgahghgahgahgahgahgahghaghaghgahgahgahga LoooooooooooooL
Me Respekt Agroni (PaToSaRaK)
E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh
mir se erdhe MIcha
macho ti mylli dyert ene knej kjo lol![]()
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
Postuar mė parė nga LlaCiPaCi
Eshte e pamundur te mos me kujtohet ajo e qeshmja megjithese e shkruajtur.
PO ti ore cun me ate te qeshur se kuptoj si rezistojne xhamat e shpise. PO ata njerezit e shpise ca masash marrin per veshet?
Pastaj sa per te pasur gjerat nen kontroll ska nevoje jo se kontrollin e mbaj ne menyra te tjera. LE qe njehere skan nevoje une ta kontrolloj ate. Apo duhet te kem eee????
NGA rete nuk zbres une jo dhe mos u bej merak ti se kam aftesi te vecanta une per tju degjuar edhe ju atje poshte??![]()
Micha loves Macho ;)
Edhe une si antaret e tjert te Forumit te deshiroj mirese ardhje dhe kalo mire ne mesin tone ,Fat kudo.........
Rina
Shume mire... Tket ene e dashura ime te hypi mbi re... ( megjithese me thote : me ty jam gjithnje ne qiellin e 7 ) ene ja tregoj une masnej :P po ce do qe me rri njitnejseee.... ( sa modest ee?? ) akoma sme ke thone kush jom..!
Cyaaaaaaa
Ore do rrini mire ju!!CiLla semo i lefo meshu resno meti es et jeqi en mesu
Masi te takoj kte te rene tate atehere do kesh te drejte te flasesh ok???? Sbesoj se duhet te jua kujtoj une qe nuk lejohet chitchat ne forum.
JuLi
ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ
Krijoni Kontakt