O zog nė fluturim, nuk jam une materialist, ec e le te me thote ndonje mashkull se nuk e ka qejfe femra e tij te kete gjoks te bollshem![]()
Trupi
Fytyra
Gjoksi
Vithet
Syte
Dicka tjeter ne vecanti ( te specifikohet )
O zog nė fluturim, nuk jam une materialist, ec e le te me thote ndonje mashkull se nuk e ka qejfe femra e tij te kete gjoks te bollshem![]()
Punėn e sotme mos e lėr pėr nesėr...shtyje sa tė mundesh...
Si kukulla "Barbi" eee , ce do qe ne jeten reale ne shumicen e rasteve nuk eshte ashtu ....
Plasni tani qani![]()
ose si keto avataret qe ve ti eeee, ce do qe ne jeten reale ne shumicen e rasteve nuk eshte ashtu ....Postuar mė parė nga Evelyn
kjo s'do te thote qe jemi kaq naive![]()
tani ca pune te prishin ty avataret e mia ? un i ve per qefin tim
clidhje ka kjo me pamjen ?huh sa te cuditshem ..lol
Se sje ti naiv nga "femrave"sdo te thot qe jan te gjithe ashtu![]()
pse te djeg ty xhanem? lol
lexoje me kujdes ca thashe, se shqip eshte
une thjesht mbeshteta mendimin tend (qe shumica e njerzve ne jeten reale nuk jane si barbi apo si avataret), duke e ilustruar me nje shembull tjeter, kapish?
hajt me te mira
P.S. Nice avatars by the way lol
Mua sme dogji mer jo .. vetem se meshkujt i shofin femrat si Barbi ate doja te thoja une , dhe kjo nuk eshte e drejtete bejne feministe me zor ...
megjithate ca gjera si ndryshon dot i guess ...
thanks
Edhe gocat vetem aty e kane hallin vetem se s'para e shprehin. Ama mendjen e kane top.
Ignore List: Den Bossi
Ore mos kini shume pretendime cuna se te fyshket fare ashtu.po pati vithe e gjoks eshte aq mire sa ska me.![]()
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Sigurisht dhe femrat ashtu do bejne .. do objektizojnePostuar mė parė nga Zombie
Psh thone i shi ky sa i shkurter , i shi ky ska trup fare , i shi ky ska B*th fare , i shi ky ska muskujt fare ,. e kshu me rradhe![]()
Si perfundim me terheqese tek i femer eshte .. POWER![]()
Krijoni Kontakt