Jo jo te gjitha duan te duken barbi .. ka dhe qe duan te jene ashtu sic jane ..inperfekte mjafton te duan vetenPostuar mė parė nga Humdinger
![]()
Trupi
Fytyra
Gjoksi
Vithet
Syte
Dicka tjeter ne vecanti ( te specifikohet )
Jo jo te gjitha duan te duken barbi .. ka dhe qe duan te jene ashtu sic jane ..inperfekte mjafton te duan vetenPostuar mė parė nga Humdinger
![]()
Vithet gjoksi , jane mese te dosmosdoshme per terheqjen e nje mashkulli kte gje se neglizhon dot asnje femer , sepse eshte nje realitet qe dime te dy palet .
Sic thote Evy jo te gjitha duan te duken BarBy si ca qe numerojne kalorit , bukuria e vertet vjen nga natyra dhe jo nga rrimelet me reflekse
Deksha siper teje , e di vet ti
kiSsS kiSsS BaBy
DasHuRia PerBeheT NgA dY PjeSe NdJeNjaT DhE PreKjA
Ngele tuj ndryshu mendjen, jo dora, jo shpatulla, jo beli... Sa i paqendrueshem, o burre i dheutPostuar mė parė nga Humdinger
![]()
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Ja me ne fund nje qe me kupton tamamPostuar mė parė nga Legacy
pershendetje lal![]()
lool leilaPostuar mė parė nga Leila
Me terheqse per nje femer dhe mashkull eshte pjesa qe "stand out" duket me e bukur, pra varet nga individi.
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
yes mi po e kisha fjalen qe si femrat, si meshkujt te dy palet kane dicka qe e terheq nje person, pra varet nga individi
...smund te percaktojm cfare pelqejm, vec nese po flasim per dike
eshte hapur gje sondazh per meshkujt?
nese jo, pergjigjen e kam ketu![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 18-01-2006 mė 20:00
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Cne trupi me pak vota nga te gjitha te tjerat? jo se e kam problem...nefakt qefi me behet se e kisha len te filloja diet nga e hena...po tani e lash fare meqe trupi ska rendesi
Vota ime ne fillim do vinte te syt po pastaj vura fytyren meqe ne fytyr jan dhe syt![]()
Dicka tjeter ne vecanti ( kofshat)
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Krijoni Kontakt