Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 82
    i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Citim Postuar mė parė nga mjeshtria
    Se sa di apo nuk di une nga politika nuk eshte tema.

Bashkimi Shqiperi-Kosove eshte enderr e imja dhe e uroj te behet sa me shpejt. Dhe kam besimin se do te behet. Por edhe ti thua se do te krijohet si bashkim dhe do te kemi te bejme me dy krahina me ligjet e veta. Une as ate nuk e dua.

Ajo qe dua une, ose ajo e cila mendoj se do te ishte me e vlershme, eshte bashkimi ne nje shtet.

Por se sa kane bere politikanet e shqiperise dhe Kosoves per kete bashkim desha te te pyes se sa here e ka vizituar Ibrahim Rugova Shqiperine. Vete Kosova eshte ne traziren e saj Rugove-UCK. Po ai Rugove qe nuk njeh atdhedashurit dhe deshmoret e Kosoves. Ai nje here i shpall agjente serbe dhe pastaj deshmore. Po krahun politik te Rugoves kush e eliminon ne Kosove?

Kur permend edukimin e Kosoves me ty bashkohem ne shume pika. Sidomos tek pika e dyte- mosshkollimi paraprak. Por ketu do doja te pyesja: kur u hapen shkollat ne Kosove?

Por kur thua se varferia eshte nje faktor, une do doja te thoja se shqiptaret e kosoves e kane pare Europen shume para shqiptareve te shqiperise. Dhe atje nuk besoj se flitej shqip. (kete nuk po e them per sarkazem) Gjithashtu kosovaret kane qene me te pasur se shqiptaret e shqiperise gjithmone. Ketu mund te permend edhe shqiptaret e maqedonise.

Ti personalisht si mendon: a nuk e kane shfrytezuar kosovaret mundesine per edukim ne perendim duke qene se i kane pasur rruget e hapura si dhe duke permendur se e kane pasur gjendjen ekonomike?
    Mjeshtria,

Pajtohem me mendimet tua tė paraqitura kėtu.
    Si duket u keqkuptuam nė qėshtjen e kantonizimit nė tė ashtuquajturin union Shqipėri-Kosovė. Nuk jam as unė pėr kėtė opcion (ėshtė dhėnė vetėm si njė opcion, meqė ministri i jashtėm i Shqipėrisė z. Mustafaj kėrkon pavarėsi me kushte, e paraqita si opcion rezervė nėse politikanėt nė Shipėri i frikohen zvoglimit tė pushtetit me bashkimin kombėtarė!!), sepse ajo qė dua dhe qė ėndėrroj dhe punoj ėshtė bashkimi i plotė i Shqipėrisė dhe Kosovės nė njė shtet tė vetėm, dhe uroj tė jetė kėshtu.
    Krahu i Rugovės, nuk ėshtė krah qė do tė sillte tė mira nė rast bashkimi, por as pėr Kosovėn si shtet mė vete! Njė person i cili pėr 6,5 vite nuk e viziton kurrė varrin e kryekomandantit Adem Jashari dhe varret e 24 familjarėve tė tij (me arėsyetimin banal se dikush mund ta vrasė aty), nuk meriton tė pėrfaqėsoj tė gjithė shqiptarėt (pasi frikohet po nga kėta shqiptarė tė cilėt pretendon ti pėrfaqėsoj), veēanėrisht duke e marrur parasysh se po ky komandant dhe luftėtarėt tjerė tė rėnė dhe tė gjallė, bashkė me shumė martir tė kėtij populli tė pėrvuajtur ia mundėsuan qė tė ulet nė atė karrigen prej nga pėrcjell mesazhe, urime dhe shėprndan gurė. Prej nga bekon gjithkend, por qė harron tė bekoj gjakun e derdhur pėr liri dhe dėshmorėt e martirėt e rėnė pėr liri. Kėtė as unė nuk e miratoj dhe as qė e pėrkrah.
    Arsimi: Shqiptarėt e Kosovės qė shkun nė perėndim pėr tė punuar, kishin lėnė nė shtėpi familjet e tyre me nje mori anėtarėsh dhe pa kurfar tė ardhurash. Ata atje sikur njė pjesė bėn edhe tani, i mbajnė familjet qė kanė nė Kosovė. Shpesh puna qė bėnin ishte punė nė tė ashtuquajtura Baushtelle-ndėrtimtari dhe lodhja e ditės as qė mund ti linte tė mendonin pėr shkollim, aq mė shumė kur ata qė kishin ikur (pjesa mė e madhe) nuk kishin as shkollėn fillore! Nga tė vazhdonin ata shkollimin, nga zeroja, dhe pastaj kurė tė gjenin kohėn tė pėrcillnin mėsimet apo lixheratat, natėn. Me siguri se natėn nuk mbahej mėsimi nė perėndim, apo jo?!
    Shqiptarėt e Kosovės ishin mė tė pasur se ata tė Shqipėrisė?
    Eshtė e vėrtetė dhe poashtu me mė pak mundėsi shkollimi, edhe kjo qėndron. Ne ishim tė detyruar, eventualisht nėse shkonim nė shkollė, tė mėsonim nė gjuhėn serbe dhe ate nga njė apo dy nxėnės shqiptarė nė njė klasė pėrplot me sėrb (ju duket e lehtė kjo?), pastaj ajo qė mėsohej, sidomos Historia, ishte antishqiptare (do ta duronit ju njė gjė tė tillė, dhe jo vetėm ta dėgjoni, por edhe ta mėsoni dhe tė merrnit notė pėr atė sa e din historinė e armikut, kryekėput antishqiptare).
    Shkollat Shqipe nė Kosovė u hapėn pas luftės sė dytė botėrore vetėm nė disa lokalitete (shkollimin qė shqiptarėt e Kosovės e kishin marrė (pa dokumente qė dėshmojnė kėtė) e kishin marrė nėpėr mejtepe (shkolla fetare pranė faltoreve) apo privat si autodidakt) , por qė nuk pėrfshinin as numrin minimal tė atyre qė shprehnin interesim pėr shkollim. Njė fėmijė i dėrguar nė shkollė, para luftės sė II botėrore ishte shkelje e ligjeve serbe dhe familja pėrndjekej.
    Shqiptarėt nė Kosovė ende nuk e kishin marrė vehten nga pėrndjekja masive nga mbi 640 lokalitete nė terrenet e banuara me shqiptarė nė rethin e Nishit, Leskocit, Kurshumlisė dhe Prokuples (tani lokalitete ne Serbi) nė dimrin e viteve 1878/1879 kur bora ishte mbi 1.5 m dhe kur ishin tė detyruar tė linin fėmijėt e ngrirė nė borė dhe as tė mund ti merrnin me vehte e ti varrosnin sikur u ka hije!!? Dhe ky pushtet i cili na kishte pėrndjekur do tė na lejonte tė shkolloheshim?? Jo i nderuar jo. Shqiptarėt nė Kosovė e kanė vjedhur shkollimi (janė shkolluar tinėz pushtetit).
    Nėse ke edhe pyetje tė tjera, apo interesim tė dijsh mė shumė pėr historinė e jetės nė Kosovė, mund tė pyesish pa hezitim.
    Mbeq me shėndet.
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

i/e regjistruar Maska e Drita_Love
    Anėtarėsuar
    06-11-2005
    Vendndodhja
    SWEDEN
    Postime
    101

Bashkimi......

Me tė vėrtet, tė gjithė ju me inteligjencen, reflektimin dhe kėtė luftė intelektuale e keni treguar se populli shqiptarė nuk ėshtė popull i egėr, por popull i shtypur nga padrejtsia!!!

Tsitsi Dangrembga, njė shkrimtare dhe mbrojtse e drejtave tė minoriteteve afrikane, ka thėnė qė njė popull i shtypur nga dhuna e humb jo vetem identitetin kombėtarė, por identitetin njerėzor, e humb cdo vlerė dhe egėrsohet, cmendet dhe kthehet kundėr vetvetės, kundėr tė dobtit (minoritetet tjera). Ky ėshtė mekanizėm i mbrojtjes psikologjik dhe cdo person reagon nė kėtė mėnyrė nga frika dhe kjo rezulton nė njė shoqėri me identitet tė humbur (ku minoritetet ose femra nuk kan drejta).

Por ju qė keni shkruajtur deri tani keni treguar qė populli shqiptarė nuk ėshtė i thyer, pėrkundrazi: ėshtė popull tolerant dhe nuk beson nė luftė me arme por nė luften intelektuale.

Kur diskutoj me njerėz qė nuk e njofin popullin shqiptarė, them: njė popull i shtypur i cili nuk ka pasur drejta tė shkollohet nė gjuhen shqipe dhe ėhstė viktim i tentimeve tė asimilimit. Por prap kemi pėrjetuar, asgjė nuk na ka thyer...Mburem qė jamė shqiptare...
    Dua te jem e lirė,te fluturoj,ZOTIN ta gjej dhe pėrjetoj, qė ne momentin e vdekjes tė mos mendoj qė kurrė as nuk jetova!

i/e regjistruar Maska e Drita_Love
    Anėtarėsuar
    06-11-2005
    Vendndodhja
    SWEDEN
    Postime
    101
    KĖTU CITOHEN FJALĖT E BASHKIT NĖ TEMEN SHQIPRIA ETNIKE NĖ FAQE TJETER TĖ FORUMIT:
    ("Mendoj se jane nje gjarper qe po e mbajme ne gji.
    Jane pikerisht ata serbe dhe rome qe masakruan shqiptare, por edhe si race jane mjaft te degjeneruar.
    Jane pikerisht ata turq qe na shkaterruan perplot 500 vite.Edhe keta jane race e shemtuar, mjafton ti shohesh femijet e tyre, sikur monstrume.
    Ne mund te sillemi mire me ta, por kur atyre u vjen forca ndryshojne per 90 shkalle, harrojne bujarine shqiptare").

PĖRGJIGJA IME:
    RACE E DEGJENERUAR? SI MUND TĖ BĖSH KĖSI LLOJE GJENERALIZIME? KA NJERĖZ TĖ CILĖT THOJNĖ SE NE SHQIPTARĖT JEMI RACĖ E DEGJENERUAR! CFARĖ MENDON TI PĖR KSI SHPREHJE? MENDO PRAP!!! CDO NJERI E KA IDENTITETIN E VETĖ, NUK MUND KURRĖ NJERIU TĖ TENTON TA ZHDUK NJĖ RACĖ!!! ASI BOTE NUK EGZISTON, DHE IDENTITETI I POPULLIT SHQIPTARE NUK ĖSHTĖ NJĖ POPULL I EGĖR I CILI TENTON TA ZHDUK NJĖ RACĖ, POR NJĖ POPULL I CILI LUFTON PĖR DREJTAT NJERĖZORE...APO JO?
    Dua te jem e lirė,te fluturoj,ZOTIN ta gjej dhe pėrjetoj, qė ne momentin e vdekjes tė mos mendoj qė kurrė as nuk jetova!

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Citim Postuar mė parė nga Drita_Love
    KĖTU CITOHEN FJALĖT E BASHKIT NĖ TEMEN SHQIPRIA ETNIKE NĖ FAQE TJETER TĖ FORUMIT:
    Jane pikerisht ata serbe dhe rome qe masakruan shqiptare, por edhe si race jane mjaft te degjeneruar.
    Jane pikerisht ata turq qe na shkaterruan perplot 500 vite.Edhe keta jane race e shemtuar, mjafton ti shohesh femijet e tyre, sikur monstrume.
    Ne mund te sillemi mire me ta, por kur atyre u vjen forca ndryshojne per 90 shkalle, harrojne bujarine shqiptare").

PĖRGJIGJA IME:
    RACE E DEGJENERUAR? SI MUND TĖ BĖSH KĖSI LLOJE GJENERALIZIME? KA NJERĖZ TĖ CILĖT THOJNĖ SE NE SHQIPTARĖT JEMI RACĖ E DEGJENERUAR! CFARĖ MENDON TI PĖR KSI SHPREHJE? MENDO PRAP!!! CDO NJERI E KA IDENTITETIN E VETĖ, NUK MUND KURRĖ NJERIU TĖ TENTON TA ZHDUK NJĖ RACĖ!!! ASI BOTE NUK EGZISTON, DHE IDENTITETI I POPULLIT SHQIPTARE NUK ĖSHTĖ NJĖ POPULL I EGĖR I CILI TENTON TA ZHDUK NJĖ RACĖ, POR NJĖ POPULL I CILI LUFTON PĖR DREJTAT NJERĖZORE...APO JO?
    Drita_Love,

Nėse ka popull tolerant diku nė botė atėherė jemi ne shqiptarėt, sepse asnjėherė dhe nė asnjė mėnyrė nuk kemi bėrė veprime raciste, apo shkelje tė tė drejtave tė tė vegjėlve sepse mbi 550 vite kemi qenė tė shkelur nga tė mėdhenjėt dhe tė fuqishmit, prandaj nuk ka pasur se si nė ne tė gdhendet ndjenja e urrejtjes dhe shkeljes sė tė drejtave tė tė dobėtit, kurrė.
    Mbaj kokėn lart me krenari qė nė venet e tua rrjedh gjak shqiptari.
    Mirė e thonė Etno Engjujt: I’m proud to be Shqiptar
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Perjashtuar Maska e bashki
    Anėtarėsuar
    22-12-2005
    Postime
    117
    Citim Postuar mė parė nga Drita_Love
    KËTU CITOHEN FJALËT E BASHKIT NË TEMEN SHQIPRIA ETNIKE NË FAQE TJETER TË FORUMIT:

PËRGJIGJA IME:
    RACE E DEGJENERUAR? SI MUND TË BËSH KËSI LLOJE GJENERALIZIME? KA NJERËZ TË CILËT THOJNË SE NE SHQIPTARËT JEMI RACË E DEGJENERUAR! CFARË MENDON TI PËR KSI SHPREHJE? MENDO PRAP!!! CDO NJERI E KA IDENTITETIN E VETË, NUK MUND KURRË NJERIU TË TENTON TA ZHDUK NJË RACË!!! ASI BOTE NUK EGZISTON, DHE IDENTITETI I POPULLIT SHQIPTARE NUK ËSHTË NJË POPULL I EGËR I CILI TENTON TA ZHDUK NJË RACË, POR NJË POPULL I CILI LUFTON PËR DREJTAT NJERËZORE...APO JO?
    Vuaj per faktin qe kurre nuk kemi qene raciste.
    Dhe flet historia per destruktivitetin e ketyre racave.
    Eshte fakt se na raste te veshtira u kami ndihmuar ketyre racave por kur u ka ardhe forca na kane kthyer me te keq.

P.S. rome te cilet jane rritur me buke te shqiptarit sepse kane qene te varfer, pikerisht keta kane masakruar fqinjet e tyre.A race e mire te duket kjo race bukeshkale???
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bashki : 04-01-2006 mė 11:13

i rregjistruar Maska e mjeshtria
    Anėtarėsuar
    03-12-2004
    Vendndodhja
    Shtetet e bashk.
    Postime
    60
    Citim Postuar mė parė nga Poeti
    Drita_Love,

Nėse ka popull tolerant diku nė botė atėherė jemi ne shqiptarėt, sepse asnjėherė dhe nė asnjė mėnyrė nuk kemi bėrė veprime raciste, apo shkelje tė tė drejtave tė tė vegjėlve sepse mbi 550 vite kemi qenė tė shkelur nga tė mėdhenjėt dhe tė fuqishmit, prandaj nuk ka pasur se si nė ne tė gdhendet ndjenja e urrejtjes dhe shkeljes sė tė drejtave tė tė dobėtit, kurrė.
    Mbaj kokėn lart me krenari qė nė venet e tua rrjedh gjak shqiptari.
    Mirė e thonė Etno Engjujt: I’m proud to be Shqiptar

Nje fjale POETIT dhe BASHKIT,

kosovaret kane bere veprime raciste. Kam frike se mbi 50% e kosovareve kane bere veprime raciste. Kosovaret prej vitesh, qe para rremujave, po permend ato te 1981, ROMET i kane pas urryer, dhe nuk i pranonin ne shkollat ku shkonin shqiptaret. Ndersa ne shkollat serbe ata kane qene te mirepritur.

Edhe ne vende pune Kosovaret e kane pasur merak te punojne prane me nje ROM dhe thonin:"magjupi i dreqit!!!!"

Ja pse ata ROM e kane ndier veten larg shqiptareve qe para se te fillonin rremujat dhe perpara se te fillojne pretendimet e shqiptareve te kosoves se magjupet paskan shkuar dhe paskan vjedhur shtepite e braktisura nga shqiptaret.

Shtepite e braktisura nga shqiptaret jane vjedhur nga kosovaret vete, nuk i kane lene cen.

Dhe eshte po kjo fjale e jotja BASHKI kur thua se ROM'et jane bukeshkale qe i ben ata te ndihen larg kosovareve.

Qe te kuptohem drejt: shkurt dua te them se populli serb ka qene me i afrueshem ndaj romeve sesa shqiptaret prandaj edhe romet duke filluar qe ne moshe te vogel e kane ndier veten me afer serbeve. Dhe kjo eshte dicka e pafalshme per kosovaret pasi vete kane qene te shtypur dhe duhet ta kuptonin me mire se c'fare eshte shtypja.

E di fare mire se ne politiken shteterore serbe shqiptaret jane shtypur, por une personalisht bej dallim ne politiken e shtetit dhe qendrimin e popullit. Ne ate kohe kur populli serb respektonte magjupet dhe i jepnin hakun, ndersa kosovaret e mbanin veten me lart se magjupet, shteti serb kur bente eksperimente me helme ne repartet ushtarake ne fillim kerkonin ne repartin perkates per magjupe. Pasi nuk interesohej njeri shume (nga shteti serb e kam fjalen) per nje magjup. Por nqs ne repartin ushtarak nuk kishte magjupe merrnin shqiptaret dhe shqiptare ka pasur gjithmone. Dhe pas helmimit i dergonin familjes edhe dekoratat per ta mbuluar krimin.

Nuk eshte kjo ceshtja qe dua te diskutoj. Ajo qe desha te dilja ishte se shteti serb i ka konsideruar magjupet me te ultet, dhe pastaj kosovaret. Por populli serb i ka mirepritur, apo me mire te them i ka dhene hakun magjupeve per ate qe jane dhe nuk ka bere dallime rracore.

Ndersa populli kosovar ketu ngeli ne klase.

Anėtarėsuar
    03-12-2004
    Vendndodhja
    Shtetet e bashk.
    Postime
    60
    Sa per ceshtjen e edukimit ne shkolla eshte e kuptueshme se e keni pasur me te veshtire.

Por kur thua se kane vuajtur nga shtypja e viteve 1878-1879 nuk me duket shume argument i shendoshe. Dua te permend se edhe ne shqiperi pas luftes se dyte boterore nuk u hapen shkolla klasi ne te gjitha skajet e shqiperise. Fshatrat kishin kushte shume te keqija. Shkolla fillore ka egzistuar ne shumicen e vendeve (e kam fjalen kryesisht per fshatrat) ka pasur shume pak vende ku per te shkuar ne shkollen fillore femijeve te vegjel u eshte dashur te ecnin shume. Shkollat e mesme perseri shkonte duke u veshtiresuar. Por u permiresua me kalimin e viteve deri ne 1990.

Kurse ne kosove per kete jam i sigurte se ne keto vite, 1990, ka pasur shkolla ne fshatra ne kosova qe jane djegur nga serbi. Por para ketyre viteve si ka qne gjendja nuk jam i sigurte. Por me sa di Tito u ka njohur te gjitha te drejtat te barabarta per te gjithe.

Kur vjen puna tek gjuha serbe: une sot njoh shume djem te rinj kosovare (qe e kane lene kosoven ne moshen 13-14 vjecare) qe e flasin serbishten shume mire. Moshat me te vjetra patjeter qe e njohin me mire. Ndoshta kjo eshte per shkak se ne vitet e fundit shqiptaret kane shkuar ne shkollat e serbeve. Nuk e di? Kete pasiguri e kam pasi ju ne disa shkrime me lart thate se i kane rezistuar te mesuarit te gjuhes serbe.

Por ketu, nje faktor tjeter qe me habit eshte se serbet vete e kane ditur shqipen njesoj si shqiptaret. Aq sa nuk dalloheshin. Si ka mundesi qe serbet e dinin shqipen pa shkuar ne shkolla shqipe?!

Dhe shqiptaret i rezistonin mesimit te serbishtes?! Si mund ta shpjegoni kete?

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Mjeshtria ti me duket se ose nuk don te kuptosh ose te ka hyre ne gjak dashuria per racen rome.
    Romet kane qene te varfer, dhe ne shumicen e rasteve u kemi ndihmuar, i kemi rritur me buken tone, dhe kemi qene ne qe i kemi afruar ata, ne menyren me te sinçerte.
    Romet ketu ne Prishtine gjithmone jane sjellur keq me neve, na thonin se Sllobodani do tu qese fare se e meritoni.
    Nje parulle e njohur e kesaj race: shqipetaret do te shkojne ne Shqiperi, serbet ne Serbi dhe Kosova do te mbetet e jona.
    Edhe nje rast konkret.Ai magjupi ka qene i rritur ne buke te shqipetarit, por gjate luftes ai mori thiken dhe preu shqipetare, prandaj meritojne nje zhdukje.
    Pastaj po harron se ata i pruri Perandoria Otomane me qellim qe te na shkaketoje probleme.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alibaba : 07-01-2006 mė 07:51

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Kur vjen puna tek gjuha serbe: une sot njoh shume djem te rinj kosovare (qe e kane lene kosoven ne moshen 13-14 vjecare) qe e flasin serbishten shume mire.
    Pas luftes se dyte boterore i tere shkollimi i larte eshte bere ne gjuhen serbe.
    Por kjo nuk ka shkaktuar pothuajse fare asimilim.
    Nderkaq te drejtat per nje shkollim ne gjuhen shqipe i kemi fituar pas protestave te pergjakshme, dhe duhet cekur se Titoja pranoi keto te drejta per arsyen e vetme se kishte nje armiqesi me faktorin politik serb i cili njekohesisht ishte edhe armik i yni.Perndryshe Titoja nuk na ka dashur fare.

Anėtarėsuar
    03-12-2004
    Vendndodhja
    Shtetet e bashk.
    Postime
    60
    Alibaba, ti a e ke lexuar shkrimin tim te plote?

Per sa i perket races rome, une i respektoj per ate qe jane. Dhe me thuaj nese qendrimi i kosovareve ne vite ka qene ashtu sic them une apo jo.

Une kam folur edhe me kosovare qe i shajne ne kulm, edhe me kosovare qe e pranojne vete se magjupeve u eshte bere padrejtesi nga kosovaret. Dhe keta te fundit (kosovaret qe pranojne padrejtesite e bera magjupeve) e pranojne se ne shqiptaret jemi racista. Dhe une personalisht fjales :"uuu magjupi i dreqit", apo "une te punoj ne nje vend me magjupin- kurre", "femija im te ulet ne te njejten banke me magjupin e dreqit"..... te gjitha ketyre une i them racizem.

Lexoje edhe nje here shkrimin tim.

Edhe tek puna e gjuhes, argumenti im ishte se edhe serbet e dinin shqipen si shqiptaret. Edhe shqiptaret qe njoh une e dine serbishten. Duke qene qe edhe serbet qe nuk kane shkuar ne shkolla shqipe e fliskan gjuhen shqipe....

atehere si ka mundesi qe te mosditurit e gjuhes serbe te sillet si argument se nuk donin te asimiloheshin nga serbet?

se dyti: meqe shqiptaret e fliskan gjuhen serbe pse nuk studiuan ne shkollat e larta serbe?

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Racizmi dhe darvinizmi social nė Amerikė
    Nga Gimi3 nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 30-01-2008, 10:36
  2. Londer, racizmi, debohen studentet
    Nga shefqeti11 nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 19-04-2007, 01:28
  3. Racizmi - problem shqiptar?
    Nga Ullmar Qvick nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 15-02-2004, 11:25
  4. “Mafia shqiptare” - njė libėr urrejtje dhe racizmi antishqiptar
    Nga Shijaksi-London nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 06-10-2003, 01:32
  5. Shtypi italian dhe racizmi i ri ?
    Nga Letersia 76 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-09-2002, 05:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •