Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 82
    I larguar Maska e panchovilla
    Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Citim Postuar mė parė nga alibaba
    Panchovilla ato qe jane shkruar ne ate forum me te vertete jane gjera te kota.
    Por sidoqofte mbaje mend nje gje:
    Dhuna kerkon dhune.
    Racizmi kerkon racizem.
    S'jam i sigurte a duhet ti pergjigjemi racizmit me racizem vetem se nje gje eshte e sigurte; sjellja e racisteve tjere ndaj shqiptareve i ben shqiptaret te jene raciste poashtu. Psh ne Greqi u vra nje djale shqiptar 17 vjec vetem pse pati bluze me shqiponje. Ky nuk eshte rasti i vetem. Ata greke qe vrasin shqiptare te pafajshem nuk jane raciste por jane shtaze. Ndoshta po i ofendoj kafshet ketu?! Ja pra kur ta krahasojme racizmin e grekeve apo serbeve me racizmin shqiptare dihet se racizmi shqiptar eshte ne nivel minimumi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga panchovilla : 16-01-2006 mė 18:07
    Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now

i/e regjistruar Maska e Drita_Love
    Anėtarėsuar
    06-11-2005
    Vendndodhja
    SWEDEN
    Postime
    101
    Citim Postuar mė parė nga panchovilla
    S'jam i sigurte a duhet ti pergjigjemi racizmit me racizem vetem se nje gje eshte e sigurte; sjellja e racisteve tjere ndaj shqiptareve i ben shqiptaret te jene raciste poashtu. Psh ne Greqi u vra nje djale shqiptar 17 vjec vetem pse pati bluze me shqiponje. Ky nuk eshte rasti i vetem. Ata greke qe vrasin shqiptare te pafajshem nuk jane raciste por jane shtaze. Ndoshta po i ofendoj kafshet ketu?! Ja pra kur ta krahasojme racizmin e grekeve apo serbeve me racizmin shqiptare dihet se racizmi shqiptar eshte ne nivel minimumi.
    Kėtė teme nuk e kam hapur pėr ta analizuar kush ėshtė mė racist se kush, por
    pėr tė dėgjuar perspektiva tjera dhe pėr tė kuptuar se si mendojnė njerėzit e ndryshem. Unė jamė e bindur qė vetem duke i parashtruar pyetjet mund ti gjejm pėrgjigjet dhe zgjidhjet.

Sidoqoftė, jam gjithėashtu e bindur qė racizmi nuk mund ta zhduk racizmin, sikur qė as urrejtja nuk mund ta zhduk urrejtjen. Martin Kuther King i cili e ka kuptuar, pėrjetuar dhe me tėrė egzistencen ka luftuar kunder racizmit (dhe nacizmit) ka thėnė kėshtu dicka (pėrkthimi im):

"ERRĖSIRA NUK MUND TA LARGOJ ERRĖSIREN, VETEM DRITA MUNDET,
    DHE URREJTJA NUK MUND TA LARGOJ URREJTJEN, VETEM DASHURIA MUNDET!"
    Dua te jem e lirė,te fluturoj,ZOTIN ta gjej dhe pėrjetoj, qė ne momentin e vdekjes tė mos mendoj qė kurrė as nuk jetova!

Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Citim Postuar mė parė nga Drita_Love
    Këtë teme nuk e kam hapur për ta analizuar kush është më racist se kush, por
    për të dëgjuar perspektiva tjera dhe për të kuptuar se si mendojnë njerëzit e ndryshem. Unë jamë e bindur që vetem duke i parashtruar pyetjet mund ti gjejm përgjigjet dhe zgjidhjet.

Sidoqoftë, jam gjithëashtu e bindur që racizmi nuk mund ta zhduk racizmin, sikur që as urrejtja nuk mund ta zhduk urrejtjen. Martin Kuther King i cili e ka kuptuar, përjetuar dhe me tërë egzistencen ka luftuar kunder racizmit (dhe nacizmit) ka thënë kështu dicka (përkthimi im):

"ERRËSIRA NUK MUND TA LARGOJ ERRËSIREN, VETEM DRITA MUNDET,
    DHE URREJTJA NUK MUND TA LARGOJ URREJTJEN, VETEM DASHURIA MUNDET!"
    Nese mundohemi ta kurojme nje smundje duhet t'ia gjejme shkakun. Dmth nese duam ta zgjedhim nje problem duhet ta zhdukim problemin qe ne rrenje. Po mos te ishin shqiptaret viktima te racizmit s'besoj se do flsinim per racizmin shqiptar.
    Kurse nese flet per racizmin ndaj zezakeve duhet te flasish edhe per racizmin e zezakeve. Ndryshe eshte te flasish nga Evropa e ndryshe eshte te kishe pasur te besh me zezake. Racizmi i zezakeve eshte racizmi me psikopat ne bote. Kete e them pa ekzagjerim. Nuk i urrej zezaket per shkak te ngjyres por per shkak te sjelljes se tyre. Vetem nje perqindje e vogel e zezakeve sillen tamam. Kurse perqindja e madhe e flet anglishten ndryshe, i urrejn te bardhet, mundohet te distancohet sa me larg nga te bardhet e shume gjera te tjera.
    Keto pune nuk jane aq te thjeshta sa i thjeshtezojne jasht Amerikes.

Anėtarėsuar
    06-11-2005
    Vendndodhja
    SWEDEN
    Postime
    101
    Nese mundohemi ta kurojme nje smundje duhet t'ia gjejme shkakun. Dmth nese duam ta zgjedhim nje problem duhet ta zhdukim problemin qe ne rrenje. Po mos te ishin shqiptaret viktima te racizmit s'besoj se do flsinim per racizmin shqiptar.

Kurse nese flet per racizmin ndaj zezakeve duhet te flasish edhe per racizmin e zezakeve. Ndryshe eshte te flasish nga Evropa e ndryshe eshte te kishe pasur te besh me zezake. Racizmi i zezakeve eshte racizmi me psikopat ne bote. Kete e them pa ekzagjerim. Nuk i urrej zezaket per shkak te ngjyres por per shkak te sjelljes se tyre. Vetem nje perqindje e vogel e zezakeve sillen tamam. Kurse perqindja e madhe e flet anglishten ndryshe, i urrejn te bardhet, mundohet te distancohet sa me larg nga te bardhet e shume gjera te tjera.
    Keto pune nuk jane aq te thjeshta sa i thjeshtezojne jasht Amerikes.
    Fakt ėshtė qė shqiptarėt kan qen viktima tė padrejtsive tė cilat as nuk mund tė pershkruhen me fjalė dhe prandaj edhe bėhet bisedė pėr kėtė problem.

Por sa i pėket sjelljeve tė "zezakeve" atėher duhet pyetur pse, sikur qė pyesim pse dhe pėr sjelljen tonė. Si thash dhe mė lartė, racizmi sjell racizėm, urrejtja sjell urrejtje dhe kjo ėshtė e pamohueshme. Sidoqoftė, njė gjė mė mundon: Pse i klasifikojmė tė gjithė nė grupe tė pėrcaktuara? Ashtu sic thua ti pėr sjelljen e zezakeve, ashtu mendojnė shumė nacionalitete tjera pėr kombin tonė shqiptarė. Pikėrisht ky ėshtė problemi im: Pse nuk mund tė thojmė "ky individ", "ky person" por "ky grup" ose "ne dhe ata"?

Kur e hapa temen e hapa me qėllim ta analizoj pikėrisht njė shprehje racistike cilen e kam pėrjetuar dhe kunder ciles kam bėrė polemikė me njerėzit tė cilėt i njof nė diten e pėrditshme. Pse e hapa temen? Pse e pėrjetova! Pra, kjo na bjen deri te pėrfundimi qė faktikisht racizmi ėshtė sėmundje e rėndė, por nuk do tė thotė qė nuk ka sherim: VETEM DUHET TA PYESIM VETVETEN NĖ CDO HAP TĖ JETES: "Si do veproja unė tė isha nė kėtė situatė ose si dua unė tė mė trajtojnė njerėzit"?

P.S. Pėr ta bėrė njė analizė tė padrejtsirave nė bazė tė paragjykimeve nga shumė perspektiva atėhere propozoj leximet e kėtyre librave:

Tsitsi Dangrembga: "Nervous Conditions" (postcolonial criticism)
    Toni Morisson "The song of Salomon" (postcolonial criticism)
    Kate Chopin "The Awakening" (bazohet nė feminist Criticism)

Ka dhe shuuuuuumė tė tjera, por nė bazė tė kėtyre mu nd tė fillojmė ti shofim lidhjet nė mes tė gjitha paragjykimeve dhe cfarė sėmundje mund tė shkaktojnė nė coftė se nuk sherohen...
    Dua te jem e lirė,te fluturoj,ZOTIN ta gjej dhe pėrjetoj, qė ne momentin e vdekjes tė mos mendoj qė kurrė as nuk jetova!

Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Ashtu sic thua ti pėr sjelljen e zezakeve, ashtu mendojnė shumė nacionalitete tjera pėr kombin tonė shqiptarė. Pikėrisht ky ėshtė problemi im: Pse nuk mund tė thojmė "ky individ", "ky person" por "ky grup" ose "ne dhe ata"?
    Zezaket jetojne qe 2 shekuj ne amerike le te themi qe 3-4 dekada jetojne te lire tamam. Ata vete e flasin anglishten ndryshe i urrejne te bardhet e nje pjese e madhe e tyre e mbajne veten me larte se te bardhet. Dmth zezaket ne shumicen e rasteve vet distancohen.
    Eshte gabim te krahasohen shqiptaret me zezaket. Sepse njehere ti nuk e ke te qarte per cfare flet? Here flet per shqiptaret qe kane emigruar ne Evrope e here per shqiptaret qe jetojne ne Shqiperi, Kosove apo Maqedoni. Shqiptaret qe shquhen per trafik droge dhe prostitutash ne Evrope 90% jane nga fshatra te thella(Shqiperi po Kosove) qe kurre nuk kane pare qyteterim tamam. Kurse kthehu pak dhe shihe si e ke filluar kete teme duke thene `pse shqiptaret nuk shkollohen? Pse ashtu e pse keshtu` Pergjithesimin e madh e ke bere vet. Edhe pse nuk i njeh shqiptaret vet mire i pergjitheson ashtu si ata te huajt qe ta kane mbushur mendjen ty.
    Sidoqofte per mua eshte gabim te krahasohen shqiptaret me zezaket. Asnje person me llogjike te shendosh nuk e ben nje krahasim te tille.

Anėtarėsuar
    06-11-2005
    Vendndodhja
    SWEDEN
    Postime
    101

Wow!

Zezaket jetojne qe 2 shekuj ne amerike le te themi qe 3-4 dekada jetojne te lire tamam. Ata vete e flasin anglishten ndryshe i urrejne te bardhet e nje pjese e madhe e tyre e mbajne veten me larte se te bardhet. Dmth zezaket ne shumicen e rasteve vet distancohen.
    Eshte gabim te krahasohen shqiptaret me zezaket. Sepse njehere ti nuk e ke te qarte per cfare flet? Here flet per shqiptaret qe kane emigruar ne Evrope e here per shqiptaret qe jetojne ne Shqiperi, Kosove apo Maqedoni. Shqiptaret qe shquhen per trafik droge dhe prostitutash ne Evrope 90% jane nga fshatra te thella(Shqiperi po Kosove) qe kurre nuk kane pare qyteterim tamam. Kurse kthehu pak dhe shihe si e ke filluar kete teme duke thene `pse shqiptaret nuk shkollohen? Pse ashtu e pse keshtu` Pergjithesimin e madh e ke bere vet. Edhe pse nuk i njeh shqiptaret vet mire i pergjitheson ashtu si ata te huajt qe ta kane mbushur mendjen ty.
    Sidoqofte per mua eshte gabim te krahasohen shqiptaret me zezaket. Asnje person me llogjike te shendosh nuk e ben nje krahasim te tille.
    KU TA KEMI NE ATĖ FAT TA KUPTOJNĖ TĖ GJITHĖ TĖ HUAJT SA TĖ SHKELUR KEMI QEN NE SI KOMB? KU ĖSHTĖ FATI TĖ NA KRAHASOJNĖ ME MĖ TĖ SHKELURIT NĖ BOTĖ?

SA I PĖRKET PĖRGJITHĖSIMIT, NDOSHTA JAMĖ SHPREHUR ASHTU, POR KURĖSESI NUK E KAM PASUR ATĖ MENDIM. DESHTA NJĖ ANALIZĖ NGA "JASHTĖ DHE MBRENDA".

NDOSHTA VETEM PAK KONTROVERSIALE, PAK KUNDER RRYMES, DUKE KĖRKUAR NJĖ ANALIZĖ TĖ MENDJES NJERĖZORE (heheheh).

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-11-2006
    Postime
    19
    Ne shqiptaret jemi deri dikune racista ,nisem nga vetja qe nuke me pelqejne racate tjera ne amerike ndersa ne ballkane nuke pe pelqejne ata qe nuke jane shqiptare .
    Une sinqerishte po ju thame se ne qdo raste racen e bardhe e perkrahi ketu ne amerike po ashtu edhe shoqerine mundohem ti keme te bardhe .Ne SHBA zakonishte te bardhet jane ajo shtresa me e ngriture dhe kane pake me shume bese .Hispaniket ose meksikanet jane raca me e ndyte qe kame pare ne jete --kta nguline thika pase shpine --Ma te mire jane zezaket se meksikante .
    Sote si ne shqiptaret nuke i dojme minoritete dhe i vrasime qdo dite kjo eshte e verteta sidomose ne kosove po besa ase ne shqiperi nuk i dojne ata qe thone se jane greke .Une shqiptaret i konsideroje populle raciste kete po e thame sinqerishte ---e di qe dikushe thote se une nuke jame raciste pore faktet tregojne se jemi .Ne shqiptaret mose te harrojme se jemi kusheri te larget me gjermanet .
    Ne shqiptaret mendojme se nuke jemi raciste pore ne fakte shumica jemi .
    Ndoshta pase 100 ose 200 viteve do ta kalojme racizmin .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-11-2006
    Postime
    19
    Gjyshi ime ka kalle fshtara te tera me serbe ne kosove ,une vete kame kalle shtepi te serbve .Une kame qene shume raciste i forte ne te kalauren sa kombet tjera nuke i kame konsideru njerze perveqe gjermanve .
    Une i kame dy vllezer dhe njeri eshte zeshkane pasi qe edhe nenen e kame zeshkane edhe deri i kame bere 17 vjet nuke e kame dashte vllaune time qe eshte zeshkane .Kjo eshte racizme se jo mahi .
    Mendimi ime eshte se njerzite ne gjithe boten urrejne diqka pra nvaret se qka urrejne --kjo eshte smundje e qdo krijese njerzore agresiviteti dhe urrejtja .Edhe ata qe nuke jane racista urrejne diqka ose diqka i pengone .
    Ska njeri qe nuke ka diqka qe nuke e pengon.
    Pa shtete te forte nuke zhduket racizmi dhe diskriminimi .

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Jamė 26 vjecare nga Suedia, vetem sa kam diplomuar kėtu. Mė falni ne qoftė se bėj gabime nė gjuhen shqipe por kurrė nuk kam jetuar nė vende shqiptare. Sidoqoftė: Mua mė intereson shumė pėrse shqiptarėt nė perendim nuk janė tė interesuar tė shkollohen fare sepse kjo ėshtė njė pyetje tė cilen shumė nga kolegėt e mi (pedagoge) mė pyesin, dhe pėrse shumė shqiptarė i urrejnė racat tjera?

E ndieva veten shumė tė ofenduar kur njė kolegė e imja suedeze mė tha: nuk mund tė besoj qė je shqiptare sepse je ndryshe.
    Prandaj ju lutem lajmrohuni , dhe ma ktheni ėndrren time!!!
    Pranoni ju lutem respektin tim per shqetesimin qe keni parashtruar ne temen e mesiperme!
    Pikesepari "Shqiptaret nuk jane te interesuar te shkollohen (ata qe jetojne ne perendim).
    Kete pyetje besoj se nuk e ke seriozisht.
    Po te them vetem nje fact.Per vitin 2005(i thuaj kolegeve ) nese ata te pyeten vetem ne nje shtet te USA (MA) ishin:
    Nga 12 nxenesit me te mire (h,sch) te ketij shteti 33,3%(ose 4 vete) ishin shqiptare(ne 2005. kerkooston Globe archive).Per ndihmese rivaliteti eshte i nje niveli shume te forte ne kete shtet(u thuaj kolegeve).Prinderit ketu hane vehten me dhembe(u thuaj kolegeve) qe femijet,ose brezi i ri te shkollohen per te patur me te lehte te manaxhojne jeten e tyre.Ky eshte nje realitet dhe fakti qe permenda nje tregues kokeforte(u thuaj kolegeve).
    Dhe dicka tjeter .Jo vetem nxenesit qe vazhdojne studimet por, ne universitetet e ketij shteti (MA) ka edhe petagoge te dale keto vitet e fundit ,ose qe kane ardhur (te gateshem)nga Shqiperia ,te cilet do t'i kishin zili koleget tuaj(ua thuaj dhe kete).

Keto per interesat ndaj shkollimit .Megjithese nuk ka lidhje me temen por meqe e keni permendur u perpoqa t'ju jap nje inf. per koleget tuaj te painformuar 101%.

Per rracizmin ose urrejtjen e shqiptareve ndaj rracave te tjera.
    Ky fenomen fillon qe nga urrejta e kontinenteve(rracave) me kontinent,bashkimshteteve(rracave) me bashkimshtete,shtete(rraca)me shtete,pakica (minoritare) me shumicen(e atij shteti) ,krahina me krahinen,qyteti me qytetin ,zona me zonen,lagjja me lagjen,skuadra me skuadren,pallati me pallatin,hyrja me hyrjen dera me deren .
    Qe te kuptohemi shqiptaret bejne pjese ne te gjitha keto struktura nuk eshte ndonje mister si gjithe te tjeret.
    Ne shqiptaret nuk jemi rraciste dhe pike.Ne jemi viktima te nje rracizmi qe fatkeqesisht koha e solli dhe po perpiqemi ta mposhtim.
    Pershendetje!
    Te me falni nese kam bere ndonje gabim . Nuk jam intelektual .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ARKIA : 21-03-2007 mė 08:20
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Hi Drita! Ka nje dhurate per koleget tuaj ketu.Bera postierin dhe e solla merre pak mundimin t'ua u cosh !

Shqiptari shpik qesen plastike qė nuk ndot mjedisin

--------------------------------------------------------------------------------

Njė produkt kimik nė SHBA merr emrin e kimistit korēar, Mirel Sharrėxhi. Kush ėshtė Sharrėxhi dhe si emigroi nė tokėn amerikane

Roland Beqiraj

Njė produkt qė zėvendėson qeset e plastmasit dhe njė sėrė nėnproduktesh tė naftės, si ndotėsit mė tė mėdhenj tė mjedisit, qė sė shpejti do tė pushtojė tregjet, ėshtė “pagėzuar” me emrin e njė kimisti shqiptar, i cili ėshtė edhe shpikėsi i tij. Kompania “Metabolix” dhe gjiganti ADM shpallėn disa ditė mė parė, nė njė konferencė tė pėrbashkėt shtypi nė Massachusest Institute of Technology (shkolla mė e mirė nė botė, qė ėshtė cilėsuar si djepi i teknologjisė botėrore), qė materialit plastik t’i vihet emri MirelTM. Ky produkt i ri, qė mori emrin e kimistit korēar, Mirel Sharrėxhi, konsiderohet si njė alternativė ndaj plastikave tradicionale tė prodhuara nga nafta. Por “MirelTM” ka pėrparėsinė qė shpėrbehet nė dioksid karboni dhe ujė pa dėmtuar mjedisin. Kimisti korēar, Mirel Sharrėxhi, ka shkuar nė SHBA nė vitin 1997 dhe pas disa specializimeve tė kryera, nė vitin 2000 vendoset nė Cambridge, Boston. Ai punėsohet nga prof. Oliver Peoples dhe bėhet pjesėtar i ekipit tė tij nė kompaninė “Metabolix”. Qėllimi i kompanisė ėshtė tė prodhojė nė mėnyrė industriale produktin e cilėsuar si “ēudibėrėsi”plastik, qė nuk ndot ambientin dhe zėvendėson produktet plastike tė prodhuara nga nafta.
    Produkti “MirelTM”
    Sasia e madhe e mbetjeve urbane, tė krijuara nga ambalazhet plastike me prejardhje nga nafta nė SHBA, por edhe nė gjithė globin, konsiderohen si ndotėsit mė tė mėdhenj, pas automjeteve. Kjo pasi kėto lėndė e ndotin mjedisin edhe kur dekompozohen. Pėr kėtė qėllim, nė SHBA, prej disa vitesh kishin filluar studimet pėr zėvendėsimin e tyre me njė lėndė qė nuk lė pas ndotje. Dhe vetėm para disa ditėsh, “Metabolix Inc. MBLX”, njė kompani udhėheqėse nė pėrdorimin e bioshkencės pėr tė gjetur metodika tė pastra dhe kohėgjata pėr plastikat, karburantet dhe kimikatet, bashkė me kompaninė “ADM”, edhe kjo njė firmė e njohur nė tregjet botėrore, shpallėn nxjerrjen e produktit tė ri Mirel (TM) Plastik Natyral, ku natyrisht kontributin mė tė madh pėr kėtė produkt e ka dhėnė edhe kimisti shqiptar Mirel Sharrėxhi. Nė komunikatėn zyrtare tė kompanisė thuhet se “MirelTM” mund tė pėrdoret si njė alternativė e plastikave tė formuara nga nafta nė shumė procese konvertuese, duke pėrfshirė format plastike me injeksion, letrėn me shtresė tė hollė plastike, shtresat e holla nė formė filmi. “Metabolix” ėshtė duke punuar pėr 60 aplikime, duke pėrfshirė produkte tė konsumuesve: qese, gota, paketime, produkte qė pėrdoren vetėm njė herė, produkte qė pėrdoren nė agrikulture etj.
    Kush ėshtė Mirel Sharrėxhi
    Shkencėtari nga Shqipėria ka lindur mė 28 mars 1967 nė qytetin e Korēės. Ka mbaruar shkollėn e mesme pėr teknologji-kimike nė qytetin e Elbasanit dhe mė pas studimet e larta nė Fakultetin e Shkencave tė Natyrės, nė degėn Kimi Industriale. Gjatė viteve tė tranzicionit ai nuk mundi ta ushtronte profesionin nė Shqipėri, pasi dihet situata e industrisė kimike. Nė vitin 1997 emigron nė SHBA. Fillon punė si kimist analitik nė kompaninė “Emerson and Cumming”. Nė vitin 2000, profesor Oliver Peoples i ofron njė punė tė pėrkohshme nė kompaninė e sapoformuar “Metabolix”, me qendėr nė Cambridge, Massachusets. Pas tre muajsh, duke parė pėrkushtimin e tij, ai i ofroi punė tė pėrhershme si kimist analitik. Nė vitin 2007 mbaron “Masterin” nė degėn e Kimisė nė Universitetin e Massachusetsit dhe konsolidon pozitėn si drejtues i grupit analitik nė kompani. Ai, sė bashku me stafin e kompanisė kryejnė shpikjen e produktit kimik, qė merr emrin e kimistit shqiptar. Kjo do tė ketė njė rol tė rėndėsishėm nė mbrojtjen e mjedisit, pasi ēdo vit i gjithė planeti ndotet nga miliarda tonelata lėndė plastike.

gazeta-albania
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Racizmi dhe darvinizmi social nė Amerikė
    Nga Gimi3 nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 30-01-2008, 10:36
  2. Londer, racizmi, debohen studentet
    Nga shefqeti11 nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 19-04-2007, 01:28
  3. Racizmi - problem shqiptar?
    Nga Ullmar Qvick nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 15-02-2004, 11:25
  4. “Mafia shqiptare” - njė libėr urrejtje dhe racizmi antishqiptar
    Nga Shijaksi-London nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 06-10-2003, 01:32
  5. Shtypi italian dhe racizmi i ri ?
    Nga Letersia 76 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-09-2002, 05:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •