Close
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 82
    i/e regjistruar Maska e Drita_Love
    Anėtarėsuar
    06-11-2005
    Vendndodhja
    SWEDEN
    Postime
    101

Si jo?

Citim Postuar mė parė nga MUA-HHH
    Te Gjithe njerezit kane Paragjykime ! Ne syte e Perendimit Shqiperia eshte vendi nga vijne Prostituat ! Ku ka Krim te Organizuar ! Ku ka Korrupsion te Papare edhe vendi ku ne 1997 pati nje lufte Civile aq te madhe sa jehona e saj ndihet edhe sot ! Kete ka pare Perendimi edhe me kete na gjykon ! Nuk shofin Kledi Kadiun me shoke e shoqe qe po na nderojne kudo ! Jemi thjesht nje vend i vogel ! Nuk eshte e vertete qe nuk shkollohen ne perendim shqiptaret ! Nje pjese e mire e shqiptareve qe jane jashte bejne shkolle ! Une gjithashtu ! Shume te tjere punojne sepse ende kane familjet e tyre ne Shqiperi dhe punojne qe tu japin atyre nje jetese me te mire ! Nuk eshte e vertete se Shqiptaret jane injorante ! Kudo ku ka Shqiptare jane me te miret ne shkollat e tyre , apo punet ! Keshtu jemi mesuar ne ! Ul koken e Puno ! Ndersa tani kane dal ca katunare e maloke qe vec prishin imazhin tone ! Nga keta njerez na paragjykojne te gjithe ! Nuk na gjykojne nga te mireat por nisen gjithmone nga te keqiat.......!
    Pikėrisht ashtu ėshtė...Jamė nė takord, dhe e di qė ashtu ėshtė! Duke u nisur nga fakti qė psiqika e njeriut ka tendenca ti klasifikoj gjėrat nė kėtė mėnyre, prandaj them qė faktikisht duhet shikuar si mendon individi...

Mjerisht sot, sic thua ti, njerėzit na gjykojnė sipas disa individave dhe kjo ėshtė tragjike. Prandaj edhe reagoj kur thotė dikush: "EJ, SHQIPTARĖ JEMI, FEMRA NUK BĖN ME DAL!" ky ėshtė vetem njė shembull!!! Nuk mė duket mirė kur thotė dikush ashtu, pikėrisht pėr atė arsye pse njerėzit kanė tendence ta gjykojnė njė grup sipas disa individave.

Dhe nuk luan rol se nga ėshtė njeriu, ku ėshtė lindur "nė fshat apo nė qytet", a ėshtė i varfėr apo i pasur etc... por ėshtė kryesore tė reflektoj mbi vetveten si individ... Vetem duke e gjetur vetveten dhe duke e kuptuar vleren e cdo qenie njerėzore, mund tė bėjmė ndryshime nė shoqėri dhe jetė.

P.S. E di qė nuk di asgjė, sepse sa mė shumė din njeriu- aq mė shumė e kupton qė dijenia nuk ėshtė absolute... Realiteti ėshtė vetem njė krijesė e mendjes tonė, dhe prandaj cdo fjalė e njeriut dhe cdo mendim, cdo realitet i i ndividit ėshtė kryesore...Vetėm kėshtu jeta ka kuptim...
    Dua te jem e lirė,te fluturoj,ZOTIN ta gjej dhe pėrjetoj, qė ne momentin e vdekjes tė mos mendoj qė kurrė as nuk jetova!

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Citim Postuar mė parė nga mjeshtria
    ky eshte ai racizem per te cilin po them une. Problemi eshte se burimi i kesaj urrejtjeje tek shumica e popullit te kosoves eshte me baza te pastra raciste dhe se nuk ka lidhje me c'fare mund ti kene bere romet kosovareve.

dhe une personalisht jam kunder ne kete pike.
    mjeshtria mendon se me mire eshte te jesh demokrat e te besh femije me nje rome, sesa te behesh racist e te besh femije shqiptare??

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Mjeshtria !

U mendova gjate a ja vlene te diskutoj per gjera qe eshte shkruar me qindra e mijera here neper forume ,gazeta e libra te ndryshem .Por pasi lexova qe jeni nje
    studente, vendosa ti kjartesoi disa gjera,sepse nuk themi kot studentet jane udheheqesit e ardheshem te shtetit ( e cka presim nga nje udheheqes qe nuk di shume gjera per kombin vella).

ndersa vazhdon biseda kisha nje pyejtje te sinqerte:

Pse shqiptaret ne Kosove nuk kane studiuar neper shkolla ne kohen e Jugosllavise?

Me shume kosovare qe kam folur kam arritur te kuptoj se kane qene mundesite per te studiuar ne Universitetet e Jugosllavise. E kuptoj fare mire se nuk ka pasur universitete shqiptare ne Kosove. Por ndersa te gjithe kosovaret e benin ushtrine te gjithe skajet e Jugosllavise pse te mos shkonin per edukim deri ne Beograd?

per kete pyejtjen time e cila ka lidhje me hapesen e temes, pasi sic thote edhe ajo vete se problemi qendronte tek shqiptaret-kosovare.
    ^

Deshira e Kosovareve per shkollim cdo here ka qene nje enderr ne shtetin e Jugosllavise se Titos . Ka pasur te tille qe kete enderr donin me cdo kusht te e realizonin dhe niseshin per ne rruget e akullta te shtetit ulkonje qe nje dite te kthehen me nje dituri te marrur . Dhe kete donin me gjithe zemer te e reflektonin ne popullin , ne rinine , ne femijet e Kosoves. I tille ishte njeri nder mesuesit e pare i cili studioi jashte Kosoves :Ali Gashi .
    Populli kthimin e tij e priti me gezim te madhe,por cfar ndodhi ?? Pas nje kohe teper te shkurter UDB -ja serbe duke njohur aftesite e tij prej atdhetari dhe frika qe do te ngriste nivelin e arsimit ne Kosove e vrau me dinakeri te zakonte.Ky ishte vetem njeri nga shume e shume rastet e likuidimit te inteligjences Kosovare pas perfundimit te shkollimit. Ka edhe X-raste te tilla.
    Por kemi edhe raste te te mbijetuarve, dhe deklaratat e tyre per pervojen e studimeve jashte Kosoves, gjegjesisht ne Beograd. Ju duket e lehte per nje student te cendroje me vite i/e ulur ne funde te amfiteatrit e perbuzur nga te tjeret edhe pse kishte aftesi dhe intelegjence teper me te larte se ata qe zgerdhiheshin ne bankat e para te amfiteatrit!???Dhe ne provime , duhej ditur 3,4,5 here me shume se serbet per te marrur nje note kaluese, ose per te thirrur komisione te ndryshme per te kaluar provimin( edhe pse kjo urrejtje shenderrohej ne fuqi te pashterrshme per arritje sa me te madhe) , pasi pofesoret e universitetit nuk shihnin perpara nje njeri te afte e te menqur, por nje "shiftar qe duhet vetem per ta leruar token e asgje me shume", nje njeri me bisht si kan thene cdo here.E lehte paska qene apo???

Per te rinjet te cilet kan shkuar te kryejne sherbimin ushtarak ne armaten Jugosllave, jane shkruar kapituj ne vete ,i dashur mjeshtria ! Duke dashur te kursej kohen tuaj, nuk do te ceku emra,por me dhjetera te rinje jane burgosur dhe maltretuar gjate periudhes se kryerjes se sherbimit ushtarak, e dhjetera te tjere jan sjellur ne arkivole ne shtepi pak dite para se do perfundonin sherbimin , ne arkivole te blinduar me arsyetim "vetevrasje" dhe me roje policore te mos hapeshin arkivolet ( te cilat megjithate hapeshin ) ku do te shihej trupi i te rinjeve plot me plumba ne shpine .Athua mundet njeriu te vetvritet ne ate menyre??

Kjo eshte vetem nje pike uji nga deti i vuajtjeve qe ka pesuar populli shqiptar i Kosoves , dhe deshira e tij per shkollim qe ju nuk e kuptoni PSE-ne !

Dhe dikush merr guximin te na quaj ne shqiptareve popull racist ! Mendoj se para qe te shkruhet dicka, duhet lexuar shume cka !

Me nderime : Foleja_
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Foleja_ : 09-01-2006 mė 17:07

i/e regjistruar Maska e CooL_Djale
    Anėtarėsuar
    11-11-2005
    Vendndodhja
    Prishtine:D
    Postime
    59
    Kosova eshte ka njerez shume te shkolluar dhe shume demokratik.
    Shumica nga ju ketu se ka iden se deri diten e fundit te luftes Kosovaret nuk e ndaluan shkollimin,Serbi i rrembeu shkollat dhe te gjitha institucionet e arsimit ne Kosove vetem qe ne te mbetemi analfabeta,por nuk ja doli mban.gjat kohes se luftes ne Kosove vetem shkollat fillore ishin ato qe ishin te hapura ndersa shkoolat e mesme dhe te larta punonin ilegalisht neper shpi privat xhamija,neper shkolla fillore,ku ju dha rasti vetem te mos mbeten te pashkoll.

Arsimtaret ne Kosove 10 vite punuan dhe japen mesim pa pagesa(pa rroga) dhe ket gje shume pak popuj ne bote do ta benin,pra Kosova ka njerz te shkolluar shumeeee,biles tani per tani mund te themi se nder vendet tjera te rajonit eshte gati me e mira te gjithe pothuajse ndjekin shkollim per te lart e kam fjalen se fillor dhe te meseem e ndjekin te gjithe.

Sa per liri te femrave ne kosove Drita_Love Se di kur ke qene per here te fundit ne Kosove???
    O kan femrat kosovare liri o ska kush.
    Gjdo gje e ktheva ne vendin e vete...

i rregjistruar Maska e mjeshtria
    Anėtarėsuar
    03-12-2004
    Vendndodhja
    Shtetet e bashk.
    Postime
    60
    Citim Postuar mė parė nga Poeti
    mjeshtria,

Dua tė tė skjaroj shumė gjėra, pėr aq sa mė lejon koha ta bėj, sepse sa shoh unė duhet tė flitet apo shkruhet me ty me orė tė tėra!

# Duhet ta dijsh se nė Kosovė ka Rom, Egjiptian dhe Hashkalinj tė cilėt pretendojnė tė jenė tė ndryshėm, kurse nė gjenezė janė tė njėjt. Romėt flisnin sėrbisht, shkonin nė shkolla sėrbe, pėrkrahnin pushtetin sėrb dhe pas luftės ikėn bashk me serbėt (nė tė shumtėn e rasteve).

Nuk di vėrtetė prej nga i ke marrė kėto thėnje raciste qė po i sjell kėtu para nesh??

# Edhe tė rinjėt shqiptarė e dijnė sėrbishten? Me kėtė po mė habit shumė?! Mos vallė tė gjithė shqiptarėt e Shqipėrisė kanė shkuar nė shkolla Greke dhe Italiane qė i dijnė kėto dy gjuhė, apo ėshtė diēka tjetėr nė pyetje, mendo pak. Ne kemi jetuar shumė vite nėn pushtetin sėrb dhe qė nga klasa e tretė ka qenė i obliguar mėsimi i gjuhės sėrbe (flas pėr kohėn pas vitit 1968) pas demonstratave tė po kėtij viti, kur u hap shkolla e parė e lartė nė gjuhėn shqipe dhe kur u lejua mėsimi i pjesėrishėm nė gjuhėn shqipe, sepse para kėsaj kohe tė gjitha mėsimet bėheshin serbisht!.
    Pse serbėt e dijnė gjuhėn shqipe? fjala ėshtė pėr ata qė jetuan nė Kosovė? Po ti e din gjuhen e vendit ku jeton tani??
    Ėshtė pyetja se a e flisnin ata gjuhėn shqipe apo jo? Ta them unė: JO
    Nė njė mbledhje ku ishin tė gjithė punėtorėt dhe nga numri i tėrė diku 20% ishin sėrb, flitej serbisht, sepse bėheshin se nuk kuptojnė (edhe kėtu ishim tolerant, kur ėshtė fjala tek racizmi). Unė duhej ta dija sėrbishten edhepse jetoja nė Kosovė ku 90 % e popullatės ishin shqiptarė, kurse mė pak se 9% serb nuk donin ta flisnin edhepse e dinin!? Kush ėshtė kėtu racist? Shqiptarėt??!!

#Pse nuk shkolloheshin shqiptarėt nė shkollat e larta nė gjuhėn serbe? Sepse duhej jetuar nė sėrbi (Beograd, Nish, Leskoc apo gjetiu pėr tė mbaruar shkollėn ngase tė tilla gjer nė vitin 1968 nuk kishte nė Kosovė).

#Cili ishte niveli i shkollimit nė Shqipėri para vitit 1990 dhe cili ėshtė tani?
    Nė Kosovė shkalla e shkollimit pas lufte ishte 90% analfabet dhe vetem 10% qė dinin shkrim leximin, shumica e kishin mėsua si autodidakt.

#Ne vitin 1970 nėn presionin e demonstrative tė viti 1968 dhe presionit ndėrkombėtarė pėr respektimin e minoriteteve dhe tė drejtave tė tyre qeveria e Titos lejoi hapjen e Universitetit ne Prishtinė. ).

1. Romet ishin me rehat ne shkollat serbe dhe ne vende pune ku nuk kishte shqiptare pasi ishin shqiptaret ata qe i refuzonin vetem per faktin se ata jane rome. Dhe keto shprehje racizmi i kam degjuar nga kosovaret si de nga ALIBABA ku ai thote se nuk ulet ne banke me romet.

Une e kam thene te qarte ne nje mesazh me lart timin: racizmi i kosovareve ndaj romeve ka egzistuar perpara se te ndodhin rremujat dhe perpara koheve kur kosovaret do te nxirrnin pretekstin se romet qenkerkan ne krah me serbin. Bej fjale per kohen ku ne syrin e shtetit serb romet ishin rraca me e ulet dhe direkt pas romeve vinin shqiptaret. Dhe ndersa shteti serb i shikonte romet si rrace e ulet dhe i perdorte populli serb ishte ai qe i mirepriste per ate qe ishin. Kurse kosovaret i urrenin romet vetem pse ishin ROME.

Dhe kjo ne nje kohe kur kosovaret ishin vete te shtypur.

2. Une te diturit e gjuhes serbe nga ana e rinise kosovare e solla si pyejtje apo kundra-argument kur ti the se kosovaret nuk shkonin ne shkolla serbe pasi nuk dinin gjuhen serbe. Pra edhe ti po thua tani se gjuha serbe dihej, pra argumenti yt nuk vlen.

3. C'fare veshtiresie ka egzistuar qe nje kosovar te shkoje ne serbi dhe te studioje per shkollen e larte? Ata kane shkuar deri ne europe dhe kane jetuar atje.

A nuk ka qene e mundur vajtja dhe studimi ne serbi?

A kane qene mundesite ekonomike qe nuk i lejonte ata te shkonin ne Serbi?

4. Pas ciles lufte shkalla e shkollimit ishte 10%?! Mos po flet per luften e dyte boterore?

5. Po ne republikat e tjera kur jane hapur universitetet e para? Ne maqedoni? Ne Kroaci? Ne Bosnje?

Anėtarėsuar
    03-12-2004
    Vendndodhja
    Shtetet e bashk.
    Postime
    60
    Citim Postuar mė parė nga alibaba
    mjeshtria mendon se me mire eshte te jesh demokrat e te besh femije me nje rome, sesa te behesh racist e te besh femije shqiptare??
    te ulesh ne banke me nje rom nuk do te thote se do te besh femije me doemos. as te punosh ne nje vend pune ku ke koleg nje rom nuk eshte e thene se do te besh femije me te.

Problemi eshte se kosovaret nuk i kane pranuar romet te ulen ne nje banke me femijet e tyre, dhe nuk i kane pranuar romet si kolege pune. Edhe kur kane qene ne nje vend pune gjithmone kane thene: "Une ne nje vend me romin- kurre"

Dua te kujtoj se ketu ne forum po shikoj se po perdorni termin ROME, por kosovaret perdorin fjalen MAGJUP.

ps. e di, dhe njoh vete personalisht, se ka shume kosovare qe e denojne qendrimin racist ndaj romeve.

Anėtarėsuar
    03-12-2004
    Vendndodhja
    Shtetet e bashk.
    Postime
    60
    Citim Postuar mė parė nga Foleja_
    Mjeshtria !

U mendova gjate a ja vlene te diskutoj per gjera qe eshte shkruar me qindra e mijera here neper forume ,gazeta e libra te ndryshem .Por pasi lexova qe jeni nje
    studente, vendosa ti kjartesoi disa gjera,sepse nuk themi kot studentet jane udheheqesit e ardheshem te shtetit ( e cka presim nga nje udheheqes qe nuk di shume gjera per kombin vella).

Deshira e Kosovareve per shkollim cdo here ka qene nje enderr ne shtetin e Jugosllavise se Titos . Ka pasur te tille qe kete enderr donin me cdo kusht te e realizonin dhe niseshin per ne rruget e akullta te shtetit ulkonje qe nje dite te kthehen me nje dituri te marrur . Dhe kete donin me gjithe zemer te e reflektonin ne popullin , ne rinine , ne femijet e Kosoves. I tille ishte njeri nder mesuesit e pare i cili studioi jashte Kosoves :Ali Gashi .
    Populli kthimin e tij e priti me gezim te madhe,por cfar ndodhi ?? Pas nje kohe teper te shkurter UDB -ja serbe duke njohur aftesite e tij prej atdhetari dhe frika qe do te ngriste nivelin e arsimit ne Kosove e vrau me dinakeri te zakonte.Ky ishte vetem njeri nga shume e shume rastet e likuidimit te inteligjences Kosovare pas perfundimit te shkollimit. Ka edhe X-raste te tilla.
    Por kemi edhe raste te te mbijetuarve, dhe deklaratat e tyre per pervojen e studimeve jashte Kosoves, gjegjesisht ne Beograd. Ju duket e lehte per nje student te cendroje me vite i/e ulur ne funde te amfiteatrit e perbuzur nga te tjeret edhe pse kishte aftesi dhe intelegjence teper me te larte se ata qe zgerdhiheshin ne bankat e para te amfiteatrit!???Dhe ne provime , duhej ditur 3,4,5 here me shume se serbet per te marrur nje note kaluese, ose per te thirrur komisione te ndryshme per te kaluar provimin( edhe pse kjo urrejtje shenderrohej ne fuqi te pashterrshme per arritje sa me te madhe) , pasi pofesoret e universitetit nuk shihnin perpara nje njeri te afte e te menqur, por nje "shiftar qe duhet vetem per ta leruar token e asgje me shume", nje njeri me bisht si kan thene cdo here.E lehte paska qene apo???

Per te rinjet te cilet kan shkuar te kryejne sherbimin ushtarak ne armaten Jugosllave, jane shkruar kapituj ne vete ,i dashur mjeshtria ! Duke dashur te kursej kohen tuaj, nuk do te ceku emra,por me dhjetera te rinje jane burgosur dhe maltretuar gjate periudhes se kryerjes se sherbimit ushtarak, e dhjetera te tjere jan sjellur ne arkivole ne shtepi pak dite para se do perfundonin sherbimin , ne arkivole te blinduar me arsyetim "vetevrasje" dhe me roje policore te mos hapeshin arkivolet ( te cilat megjithate hapeshin ) ku do te shihej trupi i te rinjeve plot me plumba ne shpine .Athua mundet njeriu te vetvritet ne ate menyre??

Kjo eshte vetem nje pike uji nga deti i vuajtjeve qe ka pesuar populli shqiptar i Kosoves , dhe deshira e tij per shkollim qe ju nuk e kuptoni PSE-ne !

Dhe dikush merr guximin te na quaj ne shqiptareve popull racist ! Mendoj se para qe te shkruhet dicka, duhet lexuar shume cka !

Me nderime : Foleja_

1. Faleminderit per informacionin persa i perket mundesive te studimet ne shkollat serbe. Keto i kam degjuar deri diku. Por kam degjuar edhe fjale te mira nga nje pjese e kosovareve qe kane studiuar ne serbi si dhe kane pasur poste.

2. Shembullin me ushtrine e solla sa per te ilustruar se romet ishin me poshte se shqiptaret. E di fare mire se vriteshin shqiptare ne ushtri. Une kete e kam permendur ne disa shkrime me lart. Dhe nje pjese e mire e ushtareve vritej ne dhoma gazi, ku studioheshin helme te ndryshme. Ushtaret uleshin ne nje dhome dhe shikoheshin se sa do te reagonin. Dhe pastaj trupat e vdekur dergoheshin ne arkivole sic po thua ti.

Por shqiptaret zgjidheshin kur ne ate repart nuk kishte ROME.

Dhe ironia ishte se ky popull kosovar qe vuante se bashku me romet thonte ato qe kam permendur ne shkrimet e mesiperme, se nuk dua ti perseris shpesh, apo ashtu sic ka shkruar ALIBABA pak me lart.

Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    te ulesh ne banke me nje rom nuk do te thote se do te besh femije me doemos. as te punosh ne nje vend pune ku ke koleg nje rom nuk eshte e thene se do te besh femije me te.

Problemi eshte se kosovaret nuk i kane pranuar romet te ulen ne nje banke me femijet e tyre, dhe nuk i kane pranuar romet si kolege pune. Edhe kur kane qene ne nje vend pune gjithmone kane thene: "Une ne nje vend me romin- kurre"

Dua te kujtoj se ketu ne forum po shikoj se po perdorni termin ROME, por kosovaret perdorin fjalen MAGJUP.

ps. e di, dhe njoh vete personalisht, se ka shume kosovare qe e denojne qendrimin racist ndaj romeve.
    Une mendoj se duhet mbajtur nje doze armiqesie me te gjithe popujt jo-pellazgjike siē jane turqet, sllavet, greket dhe magjupet.
    Sa i perket atyre diskriminimeve qe po i permend une nuk kam degjuar kurre, perkundrazi jemi sjellur mire me ta, por kur filloi lufta ata shfaqen fytyren e tyre te vertete.

Trusti i Lulelakres Maska e Tulipani Zi
    Anėtarėsuar
    02-09-2004
    Vendndodhja
    Aty ku mos qofsha
    Postime
    412
    Citim Postuar mė parė nga alibaba
    Sa i perket atyre diskriminimeve qe po i permend une nuk kam degjuar kurre, perkundrazi jemi sjellur mire me ta, por kur filloi lufta ata shfaqen fytyren e tyre te vertete.
    Une kam pare nje dokumentar hungarez per pas-luften ne Kosove dhe me beri shume pershtypje se si nje familje Rome ishte debuar nga Mitrovica Jugore dhe jetonte ne nje kamp ne Mitrovicen Veriore.

Ishte nje grua me tre femije dhe burrin ja kishin vrare. Cudia ishte se ato flisnin Shqip dhe gjate gjithe intervistes nena qante dhe vajza i thoshte vazhdimisht "Pusho se na turperove. Cka do thoshte axha po te t'shihte keshtu?". Te kepuste shpirtin.
    BRIGADA E KUQE PERJETE

Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671

Smile

Citim Postuar mė parė nga Tulipani Zi
    Une kam pare nje dokumentar hungarez per pas-luften ne Kosove dhe me beri shume pershtypje se si nje familje Rome ishte debuar nga Mitrovica Jugore dhe jetonte ne nje kamp ne Mitrovicen Veriore.

Ishte nje grua me tre femije dhe burrin ja kishin vrare. Cudia ishte se ato flisnin Shqip dhe gjate gjithe intervistes nena qante dhe vajza i thoshte vazhdimisht "Pusho se na turperove. Cka do thoshte axha po te t'shihte keshtu?". Te kepuste shpirtin.
    Magjupet e Kosoves shumica dermuese jane albanofone, por ata shume heret kane filluar te shfaqin ndjenja armiqesore ndaj shqiptareve.
    Gjate eksodit te madh te banoreve te Prishtines magjupet qendronin se bashku me milicet shkije dhe plaqkitnin se bashku dhe deri diten e fundit te luftes kane plaqkitur neper shtepite e shqiptarve.Kane kryer masakra dhe djegur shtepi, kane ushtruar dhune psikike e fizike ndaj shqipetareve ne sy te femijeve.
    Dhe te gjithe keta kane qene albanofone, ama armiq tone.
    Asaj gruas si duket ju ka vrare burri duke i sulmuar shqiptaret ne shtepite e veta.

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Racizmi dhe darvinizmi social nė Amerikė
    Nga Gimi3 nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 30-01-2008, 10:36
  2. Londer, racizmi, debohen studentet
    Nga shefqeti11 nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 19-04-2007, 01:28
  3. Racizmi - problem shqiptar?
    Nga Ullmar Qvick nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 15-02-2004, 11:25
  4. “Mafia shqiptare” - njė libėr urrejtje dhe racizmi antishqiptar
    Nga Shijaksi-London nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 06-10-2003, 01:32
  5. Shtypi italian dhe racizmi i ri ?
    Nga Letersia 76 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-09-2002, 05:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •