Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 67
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Keshtu qe me mire thuaj, po ! e shoh thjesht siç shoh nje reviste aty kur pret rradhen tek doktori dhe me te thirrur doktori, e le revisten aty dhe futesh ne vizite
    birdie now we are talking, ja per kete e kisha fjalen dhe besoj se shumica ketu mendojn njesoj...kureshtia, dhe thjesht fakti te shikojm kot per qejf, na ben ta kontrollojm :P (at least for me :-) ) por ka dhe raste qe mund ta kontrollosh me qellim...per personin qe jam besoj se e do ja kontrolloja per qejf me shume
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
    birdie now we are talking, ja per kete e kisha fjalen dhe besoj se shumica ketu mendojn njesoj...kureshtia, dhe thjesht fakti te shikojm kot per qejf, na ben ta kontrollojm :P (at least for me :-) ) por ka dhe raste qe mund ta kontrollosh me qellim...per personin qe jam besoj se e do ja kontrolloja per qejf me shume
    Po Rexho po, kureshtja, por prape, me duket se jam i ēuditshem une. Nuk me behet fare te rremoj... E di si do me imagjinosh ti mua ? Ja mendo dike qe rri ulur diku dhe nganjehere e humb fare, hutohet, edhe kur i flasin permendet dhe buzeqesh pakez, e pastaj ia keput nje cicerime te bukur qe te ben te thuash : o po kete lum kush e ka !

Ja keshtu, me mua eshte mire ai qe ndihet mire ne veten e vet. Ata qe jane ne siklet me veten e tyre, jane dhe me mua, por ē'te bej une i shkreti...

Nuk kontrolloj - sepse nuk me pelqen kjo fjale.

Po vajti mendja per kontrolle, s'eshte gje ajo pune. Me besim ne te gjitha arsyet pse te rreh zemra per kete njeri gjenden te gjitha arsyet e tjera per t'i shperfillur kontrollet.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Qekur qenka be aq e veshtire te blesh nje karte telefoni tjeter?Me kete dua te them qe s'ja vlen shume ti kontrollosh celularin se po i vajti mendja ne pune te tilla do e gjeje formen ti beje.Natyrisht,ke dhe na ato naivet,atyre po qe ja vlen te jua kontrollosh cellyn.Por ama dhe kjo perhere ne pranine e tyre.Mbas shpine s'ka kuptim.
    Ne nje lidhje s'eshte mire te fshihen gjerat aq me pak te krijohen dyshime duke i fshehur celularin tend partnerit etj.Ne kete forme e con vete ne veprime te tilla.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 03-01-2006 mė 16:07
    Kam vetem nje limit: qiellin!

*LiViNg To LoVe MySeLf* Maska e **Jonushka**
    Anėtarėsuar
    27-11-2003
    Vendndodhja
    Te Vetja Ime :-P
    Postime
    55
    mua sme duket veprim i gabuar te kontrolloj telin e te dashurit perkundrazi.e kam bere kshuqe......nqs se ska gje per te me fshehur ska pse ta kete problem kshuqe ska pse te jete veprim i gabuar.
    Ci sono due giorni in cui io non penso mai.......IERI e DOMANI......

Platonic Lover Maska e EllaCaramella
    Anėtarėsuar
    16-12-2005
    Vendndodhja
    Ne ndjenjat e tij
    Postime
    113
    Citim Postuar mė parė nga MICHI
    lol por pse jeni partner pra meqe ste interesokan gjerat e tjerve.? Ai / ajo squhet tjeter. Por nqs jeni bashke ska me sekrete. Apo do te flesh ndamas te hash ndahmas te dalesh pa te , ca mbeti pastaj? Dhe nqs ka arrit puna deri aty sa me i pa cells njeri tjeterit ka shku per lesh puna pastaj.
    Un them se eshte normale tja kontrollosh, jo tja besh o zemer ma jep cell ta shof i her kush te ka marr se jam bo merak, por i gje e tille mos te egzistoje fare. por tja kontrollosh pa ditur gje :P.
    O michi sme kuptove lal..ke quan partner ti? dhe si e koncepton dashurin?..duke kontrolluar celularin e te dashures?..ka shume menyra lal per te kontrolluar ate qe do, jo nepermejt gjerave te saj "private"..Femra ka shume gjera, duke filluar qe nga canta e dores (qe mbajm gjerat tona) celulari, dollapi rrobave etj etj..ja vlen nje mashkull te kontrolloj canten e dores se gruas? ..sbesoj se eshte normale, ashtu sikurse dhe per ne seshte normale, te fusim duart ne xhepat e pantallonave dhe te kontrollojm portofolin e te dashurit..cdogje ka kufi lal....nese ke besim tek ai/ajo qe do, atehere sduhet te jesh as kureshtar, as kontrollus..
    TY nuk te kam zemer, te kam shpirt, sepse zemra pushon nje dite, kurse shpirti svdes kurre.

Platonic Lover Maska e EllaCaramella
    Anėtarėsuar
    16-12-2005
    Vendndodhja
    Ne ndjenjat e tij
    Postime
    113
    Citim Postuar mė parė nga chemical
    Jam shum dakord me mendimin tend. E the ti spo e perseris edhe une te njejten gje, Jam plotesisht dakord me kto fjale.
    une dhe ti kuptohemi skemi nevoj per shpjegime kissss.
    TY nuk te kam zemer, te kam shpirt, sepse zemra pushon nje dite, kurse shpirti svdes kurre.

E Lirė! Maska e KaLTerSi
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    tashi kontrollime dyshuese ne lidhje me personin nuk bej, por faturat e telefonit (qe te jep # qe ke mare dhe qe te kan mare) dhe te kredit kartave i zhbiroj me lupe ne dore, me teper per te pare nese kemi ndonje "futje" nga kompanite pa jo se kam merak tjeter.
    Kjo qetesia shpirterore s'paska te paguar!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KaLTerSi : 03-01-2006 mė 17:23
    Toleranca, eleksiri i lirisė.

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Eshte gabim pike e mbaro, se nqs pret te gjesh dicka qofte gati ne telefon
    atehere i ka ardhe fundi lidhjes. Une se kontrolloj kurre telefonin e burrit..pff.
    Sepse e kam mendjen e qete me ke flet dhe ca ban, i kemi marre hapat e
    besimit e sigurise me kohe.

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Nese duhet te ia kontrolloj telefonin, dmth. se nuk i besoj dhe nese nuk i besoj nuk e shoh te aresyeshme te jetoj me te.
    Pra nuk ia kontrolloj dhe nuk do te ia kontrolloj kurre telefonin e saj.
    Eshte telefon personal, apo jo?!
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kushtetuta e Kaēanikut, themelet e shtetit shqiptar nė Kosovė
    Nga SkyThinks nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 27-05-2016, 15:32
  2. Kushtetuta e Republikės sė Shqipėrisė
    Nga drini_nė_TR nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 08-02-2013, 09:44
  3. Bota Po Kthehet Drejtė Islamit...
    Nga toni007 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-05-2009, 16:48
  4. Pershkrimi i parajses ne Kuran
    Nga deshmuesi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •