Duhet kontrolluar gjithesesi.
Femra eshte sikur nje zog, po e leshove nuk kthehet me.
Duhet kontrolluar gjithesesi.
Femra eshte sikur nje zog, po e leshove nuk kthehet me.
Plarentian (11-07-2025)
Kontroll bejne: shteti, policia, organet e kontrollit![]()
Aty me rri. Pse bejne kontroll keto organe? Sepse dyshojne.
Edhe robt kur shohin ndonje gje te dyshimte fillojne zhbirilimet.
Sa gjynof ca ktu , qe besokan ne dashuri , harmoni e sinqeritet te perjetshem, gje qe i ndalon nga hapja e cellit ose ditareve .![]()
Kur vjen G'F ime aty ku punoj, gjeja e pare qe ben hap sirtarin e tavolines. Kurioze ( nuk thashe xheloze ) te mdhoja jeni ju femrat.![]()
Pse kontrollohet zogu???Postuar mė parė nga bashki
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Si jo
Kur eshte ne kafaz....loool
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Postuar mė parė nga Permeti_Boy
Mendoj se ta kontrollosh nuk osht noi gjo e bukur sepse : Tregon mosbesim ndaj partnerit tend.. por ne nuk e heqim dot...! Ka nje menyre tjeter them une... Ta kontrollosh ne sy te saj/tijEshte mo e lezecme
Cyaaaaaaaaaaaa
Po pse tregon, o Floriro.... lool, nejse, nejse, kujdes kafazet njereziaPostuar mė parė nga FLORIRI
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Manulaki : 05-01-2006 mė 11:07
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Duket qe ke patur trauma te renda me femrat ti me si pasoje nje pasiguri te hatashme ndaj cdogje e seksit femer(si frymoret,ashtu dhe jo-frymoret)Postuar mė parė nga bashki
![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
Se dija qe eshte jo-frymoret ndahen ne sex lol , psh Ky plepi eshte mashkull ndersa kjo Pisha eshte femer , po femer rrugace ama ( se e gjen rrugesPostuar mė parė nga Blue_sky
)
Megjithate , sa do rrojme do mesojme nga egzemplaret qe shkeputen si elektronet e lira dhe s'ndalen derisa ti mbaroje imagjinata e fluturimit kozmo-patetik dhe te bien me by'the ne gjemba....Ouch!lol
...
f(x) = x^3-3*x;
f; >
rifillo;
f := x -> x^3-3*x;
plot(f(x),x=-2.2..2.2,scaling=constrained);
zgjidh(diff(f(x),x)=0,x);
f(1);
f;
x = 1;
f+2;
x;-!
> zgjidh(f(x)+2=0,x);
> volum:= Pi*Int((f(x)+2)^2,x=-2..1);
> vlere(volum);
--------------------------------------------------
Ke tru teper te vogel per te hyre ne ca gjeraKur te mesosh rregullat e drejtshkrimit dhe miresjelljes do flasim.Edhe pse ke nje deficit te madh perderisa s'te kane edukuar prinderit ne forme te mirefillte.Mire qe te pakten te kane mesuar te flasesh si grua e lige forumesh ne forma te papranueshme me njerez qe s'njeh.Bravo
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 05-01-2006 mė 18:48
Kam vetem nje limit: qiellin!
Prandaj na e shkrujte ate fomulen per te na treguar qe je e zgjuar ?Postuar mė parė nga Blue_sky
Une te them qe ti flet kot ( sa per te thene dicka) dhe ti me shkruan formula per te me treguar qe potenciali yt ka edhe me kot![]()
Duhet te bej ca pune bindese me ty se do vesh dynjane ne dyshim mbi potencialin intelektual te brezit te ri lol![]()
...
Krijoni Kontakt