TOP 10 golat më të bukur në Evropë (2006/07)
Përderisa Evropa është në 'pushime', dhe ne nuk kemi momente tjera emocionuese, na mbetet të bëjmë vlerësime të asaj që ka ndodhur përgjatë sezonit të kaluar nëpër terrenet e gjelbërta në Evropë. Keshtu që kësaj here vendosëm që të hapim një video-sondazh, ku të gjithe anëtarët do të kenë mundesinë të zgjedhin GOLIN MË TË BUKUR TË SEZONIT 2006/07 NË EVROPË. Në fillim shikoni videomaterialin e mëposhtëm që të familjarizoheni me golat e shënuar dhe lojtarët qe i kanë shenuar ato, mandej votoni për golin tuaj të preferuar!
...top 10 golat më të bukur në Evropë 06/07
..ose lidhja direkte!
Vërejtje:
Renditja e golave ne videomaterial eshte sipas vleresimeve te nje analisti, ndersa renditja e golashenueseve ne sondazh eshte renditje e rastesishme, dmth nuk ka te bej me preferencat e postuesit. Pra, ju sugjeroj qe para se te votoni, shikoni te gjithe videomaterialin me kujdes dhe votoni per golin qu ju mendoni se eshte me i bukur. (Golin e futur ne videomaterialin TOP-10 GOLAT, i shenuar nga sulmuesi holandez Huntelaar, nuk patem mundesine t'a identifikojme ekipin ndaj te cilit eshte shenuar, por mendoj se mjafton vetem menyra se si e ka shenuar golin, se sa ekipi ndaj te cilit e ka shenuar).
Krijoni Kontakt