Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 58
    Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882

Qeveria Shqiptare tallet me luftën dhe veteranët

Ne nje vendim naten vone si hajdutet, qeveritaret tane vendosen te mos kete asnje feste apo ceremoni zyrtare ne datat e clirimit dhe ngritjes se flamurit.
    Kam degjuar edhe kombe qe vuajne varferira ekstreme, por kur kane festen e tyre qe i identifikon si komb gjejne mundesite per te gezuar nje cast te vetem dhe ti thone botes jemi edhe ne. Kush i jep te drejte kesaj kaste politike te marre vendime kaq absurde sa te mohoje luften e nje kombi duke mos e perkujtuar ate as me nje banderole? Kush jane keta qe tallen me gjakun e atyre njerezve qe per kete komb dhane jeten.
    Eshte turp te jesh nenshtetas i kesaj qeverie qe per hir te faktit e perjeton te tilla veprime apo vendime absurde.

Dito.

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anëtarësuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Dito, ke te drejte vetem te shprehesh mendimin tend vella sepse shume prej nesh jane krenare per kete qeveri dhe per 28 Nentorin te jete dite kombetare ndryshe nga cfare na imponoi Jugosllavia per 50 vjet.
    Ne kemi rastin me te mire per te patur nje dite kombetare me 28 sepse Skenderbeu ngriti flamurin ne ate dite, Ismail Qemali beri te njejten gje me 28, dhe kur mendon se si mbario lufta ne shqiperi me 1944 me mire se 28 nuk ka.
    Ky eshte mendimi im, Ed.

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Citim Postuar më parë nga Dito
    Ne nje vendim naten vone si hajdutet, qeveritaret tane vendosen te mos kete asnje feste apo ceremoni zyrtare ne datat e clirimit dhe ngritjes se flamurit.
    Kam degjuar edhe kombe qe vuajne varferira ekstreme, por kur kane festen e tyre qe i identifikon si komb gjejne mundesite per te gezuar nje cast te vetem dhe ti thone botes jemi edhe ne. Kush i jep te drejte kesaj kaste politike te marre vendime kaq absurde sa te mohoje luften e nje kombi duke mos e perkujtuar ate as me nje banderole? Kush jane keta qe tallen me gjakun e atyre njerezve qe per kete komb dhane jeten.
    Eshte turp te jesh nenshtetas i kesaj qeverie qe per hir te faktit e perjeton te tilla veprime apo vendime absurde.

Dito.

"Festen e tyre qe i identifikon si komb.."

kush feste? 29 nentori?! cfare identifikon? c'lidhje ka me fjalen komb?!

pse duhet te festohet pikerisht ai clirim atdheu? Shqiperia eshte pushtuar disa here, pra perse vetem ai "clirim" duhet te festohet? Pse nuk ka asnje vend ne Europe qe feston clirim nga gjermanet, por vetem kendej nga ne ka ngelur si antikuare kjo "feste"? Identifikimi si komb me duket se eshte Dita e Flamurit.

29 Nentori identifikon perpjekjet e disa idealisteve per clirim dhe BANDITEVE KOMUNISTE PER MARRJE PUSHTETI!

te kjo teme qe ke hapur: Kombi yne pa kredibilitet a te ka rene nder mend qe ne nje gjendje te tille na solli kjo "festa e 29 nentorit"?

te festohet thua?

Ta zhdukin fare nga kalendari!
    Prektora

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    More te uruar a kuptoni cfare une ju flas! Apo keputja daje kodra mbas bregut. Une ju them nuk u festua asnjera nga qeveria jone, crendesi ka data 28 apo 29, te pakten bej feste nje dite pavaresisht dates. Sa per daten ate ja kam lene historianeve dhe popullit shqiptar ta vendose.
    Pra djem te mbare, kur lexoni nje teme shikoni mire cdo te thote hapesi i saj dhe jo ta lexoni apo ta kuptoni si t'u vije per mbare!!!

Dito.

Ikon-thyes Maska e Qafir Arnaut
    Anëtarësuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Shum po shndrit aj Diell, e pak po nxeh
    Postime
    1,542
    Citim Postuar më parë nga Dito

Dito.
    E gjithe kjo puna e 29 Nanduerit eshte nje komplot per te terhequr vemendjen e deleve te trasha Shqiptare nga gjera me te rendesishme: si psh dritat. Kujt i plasi se kur iku Gjermani i fundit nga Shkodra?

Rendesi ka qe '200 petritat' Komuniste fituan me ndihme Anglo-Amerikane, organizim Jugosllav, e me 70,000 burra katundare kryesisht nga Jugu qe s'donin te robtoheshin me punim toke por rroken armet per mejdan.

Une jam nip partizani vete e me thon te drejten gjith kjo pune me ben te vjell.

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    E la Sala pa drite shqiperine, pu ju digjen syte nga tymi femijve neper erresire, dhe tani nxjerr meselene e 29 nentorit per te larguar vemendjen populli nga erresira.

i/e regjistruar Maska e PORTI_05
    Anëtarësuar
    13-11-2005
    Postime
    290
    Citim Postuar më parë nga vioxx
    E la Sala pa drite shqiperine, pu ju digjen syte nga tymi femijve neper erresire, dhe tani nxjerr meselene e 29 nentorit per te larguar vemendjen populli nga erresira.
    BENI SI KENI PER PA DRITA KUR ISHIT PARTIZAN
    KU I KENI ATO ZJERET PARTIZANE .JU BETE NAMIN PERZUT GJITHE ATE GJERMAN DHE SPO RINI DOT NJE DIMER PA DRITA .

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    meselen me 29 nentor nuk e nxjerr Sala por PS.

edhe erresiren e regjisoi PS.

edhe RISja e Amerikes po i shef me sy cdo dite perpjekjet titanike te qeverise per daljen nga katastrofa qe projektoi Ps-ja..

kshu qe sbesoj se ju japin drit jeshile per 97 te re.

cfar varianti po planifikoni tani?

sot ZP thoshte.. Berisha e mbyti shqiperine..

qenka poseidon ai.. drejtoka ret e qiellit..

T.N.T
    Anëtarësuar
    13-11-2005
    Vendndodhja
    Lake shore drive
    Postime
    115
    Citim Postuar më parë nga PORTI_05
    BENI SI KENI PER PA DRITA KUR ISHIT PARTIZAN
    KU I KENI ATO ZJERET PARTIZANE .JU BETE NAMIN PERZUT GJITHE ATE GJERMAN DHE SPO RINI DOT NJE DIMER PA DRITA .

Une propozoj qe zjarin partizan ta bejme me gjyshen e portit 05 dhe me portin bashke .ta shikojme pak se ca ngjyre do behet zjari me kete mbeturine natyrore.

s'keni faje ju ju solli Sala nga mali ne Tirane dhe tani jeni bere per te dhene mend ju qe deri die jetonit koke me koke me derrin . Nese te pelqen propozimi PORTI 05 na thuaj se edhe une po bej benzinen gati se ata si ty as per flake nuk bejne.

T.N.T
    Anëtarësuar
    13-11-2005
    Vendndodhja
    Lake shore drive
    Postime
    115
    Citim Postuar më parë nga Brari
    meselen me 29 nentor nuk e nxjerr Sala por PS.

edhe erresiren e regjisoi PS.

edhe RISja e Amerikes po i shef me sy cdo dite perpjekjet titanike te qeverise per daljen nga katastrofa qe projektoi Ps-ja..

kshu qe sbesoj se ju japin drit jeshile per 97 te re.

cfar varianti po planifikoni tani?

sot ZP thoshte.. Berisha e mbyti shqiperine..

qenka poseidon ai.. drejtoka ret e qiellit..

ahhhhhhhhhhh more Bari s'qenke profesionist vetem me lope e dele ti i qenke perveshur edhe politikes zotrote ................Po mire more BARI ti e votove SALIUN per te akuzuar PS per te gjitha problemet qe i dolen dhe do ti dalin para .? apo e votove per ndryshim .? Kujt i plasi mender by.ha se kush e ka fajin per dritat .? Mua me intereson me shume se ca strategjie do ndjeki qeveria e re per ti sjelle dritat nuk me intereson Saliu qe nxjer jarge nga goja duke akuzuar opoziten .Kur do ta kuptoni ju Barinjte dhe CObanet qe ne kete menyre nuk vine dritat .??? Kur te hipi gomari ne maje te fikut apo kur te behet PORTI 05 ME tru te reja .?

Kush e ka fajin per krizen e shkaktuar le ta gjeje me vone Doktori tani per tani Populli do drita pervec ju Barinjve qe nuk doni drita po doni te degjoni akuza . KUSH ESHTE SHKAKTARI.? Bujrum le te gjeje qeveria prova dhe te denoje shkaktaret kushdo qe te jete si Tosi, xhoana apo edhe majmunin e kopshit zologjik . POr kjo sdo te thote qe Strategjia e Saliut per drita te jete Prisni sa ti bien bolet dashit se ndonej strategji tjeter nuk shikoj une me keta kalamaq qe ka reth e rotull Doktori .

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Plavë e Guci
    Nga Davius në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-10-2008, 23:36
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •