A behet pengese per nje lidhje serioze intimitete qe ju mund ti keni treguar shoqerise per nje te dashur qe deri dikur nuk mendonit per ti futur unazen?
ps perse pjo?![]()
A behet pengese per nje lidhje serioze intimitete qe ju mund ti keni treguar shoqerise per nje te dashur qe deri dikur nuk mendonit per ti futur unazen?
ps perse pjo?![]()
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
pserse pjo lol
Nuk behet pengese, sepse cfare pengese do ket? Koha te tregon cfare do ndodhi, smund te parashikojm te ardhmen![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Per bese, a nuk jam une ne terezi apo te tjeret, por ata qe hyjne e i tregojne shoqerise se ē'kane bere me te dashurat apo te dashurit e tyre nuk i honeps dot, ama fare fare... Dhe ua pres shkurt, se ma nis koka. Le qe gjysmat dhe treēerekun e kane genjeshtra, por nuk e kuptoj pse duhet te bombardohem une me muhabete qe nuk me takojne hiē...Postuar mė parė nga shitesi
Keshtu qe ky rast nuk ka te beje fare me mua. Kush eshte pro, te ngreje doren ! Ok, ok, e di se jemi pak, por ska gje, me vullnet, pune e sakrifica do t'ia arrijme dhe ne![]()
shites,Postuar mė parė nga shitesi
kjo qe thu ti ka ndodhur dhe ndodh sume shpesh.
Prandaj eshte mire qe kur lidhesh me dike te mos fillosh te shesesh mend dhe t'u tregosh botes se cfare ben, se pastaj kur te fillon dhe te lezeton ajo/ai s'ke fytyre tu dalesh perpara te tjereve, per c'ke thene ne drejtim te partnerit/eres.
So c'eshte intime, eshte intime. eshte dicka ndermjet teje dhe asaj/atij.
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
lol...une thash mos shitesi po thoshte qe i thoshje shoqeris qe ke te dashur por se kurre nuk do martoheshit me te...jo qe i tregon per intimitet...intimitetet duhen te jen vec midis partnerit dhe ty, sigurisht qe sduhet ti tregosh per keto gjera...por ti thuash qe me perpara skam dashur ta marrtoj, dhe tani dua...nuk eshte problem...na fal se se morrem vesh pyetjen mire
nejse gjerat personale konsiderohen ato qe kan te bejn me te dashurin/en tende.
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
[QUOTE=*~Rexhina~*]...por ti thuash qe me perpara skam dashur ta marrtoj, dhe tani dua...nuk eshte problem...na fal se se morrem vesh pyetjen mire
QUOTE]
kjo eshte lule moj goce.
Problemi eshte kur i thua do marrrtohemi, do marrrtohemi dhe kur vje dita i thu s'um du mo me u marrrtu...
jom mirrre single...![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Intimitetet me te dashuren i tregojne vetem adoleshentet, ose ata qe shoqeria u thone homoseksuale, dhe duan te tregojne qe s'jane... kshu mendoj une...shume gjest prej kalamajsh.
E ke qendisur kaq bukur dhe sakte kete saqe nuk e anashkaloja dotPostuar mė parė nga oiseau en vol
.
Shites koka ben koka peson. Nuk e kam fjalen per ty, e kam fjalen per ate anonimin qe i nxorri te palarat vetes duke menduar se po habiste boten.
Tani atij s'i mbetet vec t'i jape unazen asaj goces sepse ne fund te fundit cudia me e madhe tre dite zgjat dhe nje gote vere nga pas edhe...mbaron filmi.
p.s. Dhe mend per te tjeret se bota eshte me rrota...lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga green : 22-12-2005 mė 23:58
me ty jam edhe un bota eshte me rota :P
Partizoni
...Eshte nje shprehje bukur persa i perket sekreteve. Tre veta e mbajn nje sekret nese dy veta vdesin. Pra, eshte e pamundur qe ti besosh shoqerise per castet me intime nga jeta jote. Ne rradh te pare gjerat intime duhet te qendrojn intime, dhe ne rradh te dyt, te tall dhe tjetri ..sepse tregohesh i paaft te mbash sekret gjerat me private dhe me personale qe te perkasin ty dhe askujt tjeter.
TY nuk te kam zemer, te kam shpirt, sepse zemra pushon nje dite, kurse shpirti svdes kurre.
Krijoni Kontakt