Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 35 prej 35
    maniac AMORPHIS fan Maska e Jeans-boy
    Anëtarësuar
    18-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    239
    Une nuk e di nese do te beja me te verete kete qe them tani se pergjigjja ime me vjen shume shpejt, por:
    (gjithmone nese pas te berit i paddukshem do te kisha mundesi per tu bere perseri normal)do te beja "zarare" pa i shkaktuar ndokujt dem personal.Do te shkoja ne Afrike dhe do t'i prekja luanet me duar pa patur frike se do te me shqyejne,apo dicka tjeter te tille.
    Nuk po me besoni? -Po te doni besoni pra!Po te beja gjera "te medha" duke perfituar nga padukshmeria ime, kur te ribehesha i dukshem do te me vinte turp nga vetja.
    UNE VLERESOJ SHUME GJERA , POR NUK VE ASGJE PARA KARAKTERIT TIM DHE KURRE NUK DO TE LUAJA ME TE
    ...niente che amassi di piu'...

mbushem me pafundesi.. Maska e ABIGAIL
    Anëtarësuar
    10-12-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    785
    FALEMINDERIT PER URIMIN SOKOL...
    SHPIRTIN EBUKUR E DI VETEM PERENDIA...
    DHE MENDOJ SE JEMI TE LIRSHEM TI SHPREHIM MENDIMET TONA...
    KURSE TI NGRITE ARMET DIREKT.....

KUR DO LEXOJME PERRALLEN TJETER.....

SHUME MIQESISHT ABIGAIL
    Dituria prehet në zemrën e atij që ka mend, por ajo që është në zemrën e budallenjve merret vesh.

i/e regjistruar Maska e jerry_zhurma
    Anëtarësuar
    11-09-2002
    Vendndodhja
    Toronto, Canada
    Postime
    7
    Diku me lart Ornamenti duke u bazuar tek Nicja thote se Njeriu eshte skllav i Zotit dhe jeton me mision.
    Jam shume kurioz te di se si Zoti e "shikon" Njeriun???
    E "shikon" fizikisht ashtu sic ne shohim njeri-tjetrin? Apo e "ndjen" ne menyra te tjera. Me sa di Jezusi na kohen qe ishte ne toke ishte "normal" si gjithe njerezit e asaj kohe. Apostujt po ashtu.* Ne kete rast UNAZA permbys shume gjera.Ne kete rast ky "Tutti" do permbushte totalisht MISIONIN e tij si SKLLAV. Do fitonte LIRINE.**
    Ose supozojme se ky Tutti nuk beson ne Zot dhe kjo e perjashton ate nga "skllaverite e tjera", duke e lene ate "skllav"te vetvetes. Zgjidhja dihet: vrau Mbretin dhe martohet me Mbretereshen. Deri sa dihet qe me mbretereshen u martua Tutti i bie qe ky nuk ishte i padukshem, dhe keshtu i "hyn" ne pune vila, benci etj.
    Ose supozojme se duke qene "pronar" te vetvetes nuk mund te jemi "skllav" te saj. Perfundimi po i njejte besoj.***

* N.q.s se mund te themi se Zoti, Jezusi dhe Apostujt e"ndjejne" Njeriun te menura te tjera, ne te njejten rruge mund te themi se dhe ne do i kemi ato veti "pas Vdekjes" deri ne momentin qe nuk na kane vertetuar te kunderten.
    ** Historia e verteton se misioni i sklleverve, qe ne momentin qe ata u bene skllev ishte te zhduknin skllaverine.
    *** Cdo gje qe ka ndodhur, duhet te ndodhte, pikerisht sepse ka ndodhur
    **** Mbreti duhesh vrare se ndryshe nuk mund te merret mbreteria(mendimi im). nuk eshte e thene te besh sex me Pamelen duhet te jesh i padukshem. i padukshem duhet te jesh gjate rruges per te hyre tek dhoma e saj. Dhe kur je ne krevat pastaj hajde me fol per moral dhe karakter.....
    Libri "Njeriu i Padukshem" te tregon pothuase qarte karakteret njerezor kur me ta mplekset padukshmeria.

_____________ Maska e ornament
    Anëtarësuar
    27-04-2002
    Postime
    872
    Jerry je fut shume thelle pa polumbar. E pamundur me qene i qarte, per me teper duke qene ne fund te ujit flet per rete siper tokes.
    Ç'do te thote kjo?
    Ti e fillon nga Niçja (duke me komentuar mua, kjo ma rrit vleren, hehe) dhe e perfundon tek Zoti. Domethene ecen ne kahe te kundert me Ne (mua dhe Niçen).
    Ndersa Niçja tha: Zoti VDIQ! dhe pastaj nisi ligjeraten e tij.
    Keshtu pra: Zoti VDIQ! tani ka NJERI, vetem MBINJERIU eshte ZOT!

...orfeu... Maska e bajko
    Anëtarësuar
    26-01-2003
    Vendndodhja
    UTOPIA
    Postime
    151
    A ben nje pergjigje te shkurte, ama te shkurte...

Paj ndoshta njerez nuk do te kisha vrare, ama ekziston nje thenie:

"Syrin e njeriut vetem dheu e ngope"
    bajko

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema të Ngjashme

1. Poezi nga Diabolis
    Nga Diabolis në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 499
    Postimi i Fundit: 13-05-2004, 12:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •