Ju ka bere vaki t'iu pyesin se sa budalla jeni? Cila do te ishte pergjigjia juaj per kete pyetje.
Albo
Ju ka bere vaki t'iu pyesin se sa budalla jeni? Cila do te ishte pergjigjia juaj per kete pyetje.
Albo
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albo : 10-05-2005 mė 01:37
PergjigjePostuar mė parė nga Albo
Sa me shume te mesoj , aq me shume e kuptoj sa budallaqe kam qene
"Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
.
t'iu=gabim
t'ju=korrekte
+ fjalia e dyte kerkon shenjen e pikepyetjes (?) ne fund!
Kur merr mundimin te hapesh nje teme, te perbere nga vetem dy fjali, harxho edhe pak kohe me teper, qe ti shkruash sakte ato dy te shkreta.
Pergjigje rreth temes:
E ke pare ndonjehere prapanicen (ose te mbrapmen e kokes) tende pa pasqyre?!
Kur thua budalla nenkupton debilitim mendor apo injorance?
budall do te thote budall
injoranca dhe budallia jan dy gjana te ndryshme
nqs e keni fjalen per injorance
firma ime tregon gjithshka![]()
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
S'ka ēka shtohet kėtu.Postuar mė parė nga GMF
Dita dites po na shtohet profesoret e leksikes shqipe ne forum, bravo ore bravo, por ju me duket nuk keni dicka parasysh se dikush nuk ka asnje vit mesim ne gjihen shqipe dikush ka +16 dhe kerkoni te gjithe te shkruajm ne nje nivel, jam duke u cudit me injorancen e disave qe vijne ketu dhe na mbajne leksione se si eshte me mire te shkruajme.Postuar mė parė nga GMF
Nese jeni aq te dashur qe te flasim shqipen e kulluar hapni kurse ose mbani ligjerata nga leksika shqipe dhe na dergoni nga nje ftese te vijme edhe ne te flasim aq rrjedhshem edhe pastert sikur ju GMF dhe disa tjere.
Me duket se disa mezi presin qe dikush te gaboje dhe te fillojne me dijet e tyre reth shqipes se pastert.
PS:
Nuk me behet vone nese ti GMF dhe dikush tjeter me gjeni gabime drejtshkrimore ne kete postim.
My silence doesn't mean I am gone!
Pyetja 'Sa budalla je' eshte pyetje provokuse dhe si e tille nuk mund te marre pergjigje miqesore!Postuar mė parė nga Albo
Sepse budalla eshte nje njeri i trashe qe nuk kupton dhe jo njeri i paditur.
Te jesh budalla dhe ta pranosh se je budalla atehere je budalla i zgjuar (ose budalla i ndergjegjeshem)....shaka.
Pergjigja ??? Perdore zgjuarsine tende te kuptosh sa budalla jam,nese ta mban! Kjo do ishe pergjigja ime.
ZiM
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
ha mre tuj mrojt shefin lolPostuar mė parė nga Davius
zeri i mirdites lol hallall plako
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
... aq sa je ti i zgjuar. Pak, apo jo?
Krijoni Kontakt