(cupka duke bere kryqin)... auld buddy-
I djegur nga qumshi, zoterote po i fryn kosit. Medemek, evolucioni na qenka vetem nje hipoteze pasi ty te eshte privuar kreacionizmi...keshtu?
Edhe une e arrita rregjimin totalitar, dhe nese do ti ballafaqonim ato qe na jane mohuar, kam frike se peshorja do te anonte ketej nga une...te siguroj per kete!
Pasojat e ideollogjise ne fjale mund ti diskutosh ne nje teme tjeter, pasi objekti i bisedes sone nuk eshte komunizmi por darvinizmi. Duke qene se ti nuk je ne gjendje ta besh dallimin (dhe as mua nuk me pelqen ti perseris gjerat nga tridhjete here), hidhu nje sy posteve te mepareshme.
Sa per besimin ne zot, takohemi ndonjehere andej nga forumet fetare kur te jemi me nge.
Per sa i perket teorise de Darvinit...A s'me thua edhe nje here, c'fare konsideron zoterote prova? Mos ndoshta duhet qe miza te kthehet ne elefant brenda dites? Kjo do te qe e besueshme per ty eh? Me fal i dashur, por nje gje e tille nuk mund te ndodhe.
Pra, ti e pranoke evolucionin ne nivelin e llojit. Bukur fort. Kjo do te thote se ti pranon mikroevolucionin. Po mire auld buddy, nuk te duket ty se makroevolucioni nuk eshte gje tjeter vecse nje akumulim mikroevolucionesh? Nese jo, ku e fut faktorin kohe ti? Provat dhe arsyetimet i kemi paraqitur me lart--hapi mire syckat.
Pastaj, po i pate aq me merak 'hipotezat', paraqite teorine tende se e degjojme ne![]()
Krijoni Kontakt