Close
Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 80
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-04-2008
    Postime
    212

Të gënjesh për "virgjërinë"!

Eshte bere e zakonshme tani "qepja" neper gjinekologe per tu dukur e virgjer por me sa duket nuk eshte zgjidhja e vetme....!
    Femrat gjate kohes qe jane me menstruacione shtyjne partnerin per te kryer mardhenie keshtu qe nuk ka ndonje dyshim se nuk ka virgjeritet...
    A jane te verteta gjitha keto??!!!
    Vertete nje femer ja hedh me keto mashtrime???
    Do doja te di mendimin tuaj se cfare keni degjuar rreth kesaj teme??
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 16-05-2009 më 10:16 Arsyeja: rregullim teksti

faraone Maska e tutankamon
    Anëtarësuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    femra ka fut shejtanin brenda shishes ..jo nje burr qe mund ta fusi ku te doje........
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Se kuptoj perse kembengulni kaq shume pas temes "virgjinitet".

Sikur mentaliteti te mos i denonte nuk do detyroheshin te mashtronin, megjithate nuk duhen gjykuar. Ka qe e bejne nga halli kete mashtrim , siç ka dhe te tjera qe kane qene ***** dhe duan te shtiren si virgjeresha. Megjithate nuk eshte vetem hemoragjia prove virgjiniteti, por ketu tema do kalonte ne nenforumin mjeksor per ta shpjeguar me lirshem.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Te paska zene meraku ty mije, se mos te mashtrojne femrat lol?
    Po e respektove nje femer per ate qe eshte, dhe ajo s'ka pse te detyrohet te mashtroje. Mendimi im ky.
    Feelings change - memories don't.

Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Do ishte me mire te diskutohej : perse femrat detyrohen te "mashtrojne", e kush i detyron.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Citim Postuar më parë nga mije Lexo Postimin
    femrat gjat kohes qe jane me menstruacione shtyjne partnerin per te kryer mardhenie keshtu qe nuk ka ndonje dyshim se nuk ka virgjeritet...
    Mije,

Nqs je mashkull, atehere duket fare qarte qe nuk ke qene me ndonje vajze te virgjer, dhe nqs je femer, atehere qenke akoma e virgjer.

Nje mashkull (qe e di se ca po ben te pakten ), e kupton menjehere nese nje femer eshte e virgjer apo jo. Per me teper hap nje liber anatomie dhe lexo mbi organin femeror dhe perberesit e tij.

JO te gjitha femrat kane gjak kur humbasin virgjerine, prandaj sa per ate punen e menstruacioneve eshte budallallek.

Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    JO te gjitha femrat kane gjak kur humbasin virgjerine, prandaj sa per ate punen e menstruacioneve eshte budallallek.
    Eshte pikerisht ajo qe po thoja me lart

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Un habitem se si ja bejn femrat qe merren me sport!? Me ke martohen kto, apo te gjitha qepen te doktori? Nese se kuptuat se ku e kam fjalen, mendoni femrat qe bejn sparkaten, apo femrat qe bejn ushtrime fleksibile.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    .... Per me teper hap nje liber anatomie dhe lexo mbi organin femeror dhe perberesit e tij.

Ose jo të gjitha femrat kanë Hymen ( cipër e virgjërisë )

Konkulzioni: ustai e dallon dhe e njeh mirë atë punë që i ka rënë për pjesë
    Elegance is an attitude.

Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Un habitem se si ja bejn femrat qe merren me sport!? Me ke martohen kto, apo te gjitha qepen te doktori? Nese se kuptuat se ku e kam fjalen, mendoni femrat qe bejn sparkaten, apo femrat qe bejn ushtrime fleksibile.
    E perse duhet ta bejne kete ???

Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Te genjesh masat? Nje nevoje
    Nga Enri në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 25-11-2011, 12:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •