Nuk e dija qe eshte kengetare kjo Ciljeta.
Nji dite do e shikoni kte vajze si politikane. Ka talent per te folur.
Emrin te bukur e ka. CELI -JETA.
Nuk e dija qe eshte kengetare kjo Ciljeta.
Nji dite do e shikoni kte vajze si politikane. Ka talent per te folur.
Emrin te bukur e ka. CELI -JETA.
Sa i perket temes pse vdishen femrat?? esht fare e leht sepse po nuk i nxorri cicet jasht askush nuke adhuron , te jap nje shembull Adelina Ismaili si kengtare nuk vlen fare , nuk ka as talent as ze te bukur po ka ate qe e mban ne forme Trupin dhe qe qet cicet jasht dhe ben njerzit te tranohen mbas saj ...
Kështu për fat të keq e tragjik tonin ka ndodhur e po ndodh ..ja kur antivlerat dominoin vlerat e mirfillta.
-------------------------------
Disa shqiptarica e magarisa janë motra.
Dito o derman kengetaret tona te Zhveshura?Dhe ti nuk arrin te kuptosh persen?Po nuk i nxe kamera me gjithe rroba aman.I thone 1 fjale : Po nuk pate koke do kesh kembe.Siduket po e ndjekin me perpikemeri kete shprehje.Postuar më parë nga Dito
Te dali njera e mbuluar koke e kembe por me ze te bukur do ia hidhje syte ti?Postuar më parë nga Dito
Veshja apo zhveshja ne kete rast reflekton kerkesat e publikut. E doni "sexy" ju, sexy do dali edhe ajo.
keto "kengetaret" tona qe zhvishen nuk jane kengetare se ajo qe ka ze nuk ka nevoje te zhvishet po keto te shkretat kush do tja hedhi syte kur kendojne po sqene te zhveshura? gjynah te shkretat jane te paafta po sic thote populli
pac fatin e k....s
ESHTE E PAMUNDUR TE LEPISH BERRYLIN
loooooooooool daje dua nje kafe me motorrin tend ne Kefalari(Kifissia) pse nuk te pelqen ty te zhvishen gjoja mbyll televizorin ti :P sherben per nje reklam per karieren daje kjo eshte e gjitha eshte nje menyre e thjesht per reklam sidomos per kengetaret e reja qe jane duke krijuar karieren.Postuar më parë nga Dito
Kengetaret qe nuk kane ze te terheqin publikun e bejne ate me Lakuriqsine e tyre.........Njera ka per te ndodhe........lol
kur dilte klipi i ciljetes te BBFja zinim veshet me pambuk dhe shqyeni syte, e perpinim ekranin ......po aje sbesoj te kete shitur ndonje disk.....
Vetem Nora e Genta mos te vishen, te tjerat tebojne cfar te dojne, te dalin si ninxha, te vishen ne hekurishte, me kolubore akulloreje, cka tu teket.....ky osht mendimi im konstruktiv te pakten!!!
Krijoni Kontakt