Close
Faqja 3 prej 14 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 132
    Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar më parë nga [xeni]
    N.q.s. nuk e kupton se perse sherben, athere me vjen keq Dito....se ne kushte normale nuk eshte edhe aq veshtire ta kuptosh.

Sot, ndersa po shfletoja nje reviste, me beri pershtypje nje reklame laptopi (megjithese nuk jam i interesum). E gjithe faqja (pothuajse) ishte mbulu nga shalet e njeres dhe laptopi ishte ne nje cep te vockel te preherit te saj, aq sa mezi dukej...kshu eshte kjo pune...I kan ra hiles...lol...edhe kengtaret...
    Xeno ma boj kabull, po jam pak naiv lale edhe thashe te pyes mos vdes i paditur:P
    Deri tani ceshtje seksi kom nigju ktu,
    Tani me lind pyetja tjeter muve?
    Pse nuk kane fillu pune diku gjetke mer daje atje ku tregohen shalet:P

Dito.

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Ta them un Dito pse .. se kane mik te forte lool se ata i kane cuar atje . meshkujt qe i kane futur me "mik" ne rrugen e "artit" .. atehere si perfundim kush e ka fajin ?

Perjashtuar Maska e bashki
    Anëtarësuar
    22-12-2005
    Postime
    117
    Citim Postuar më parë nga chemical
    Cristina aguilera, britney spears, pink, beonce, madona, e plot e plot te tjera qe sdo rri ti shkruaj kot ktu, te gjitha cvishen tregojn trupin e tyre, pse pikerisht kengetaret tona duhet te rrine te mbyllura nga bota..?? Mos jemi akoma ne kohen e xhaxhit enver qe kengtaret te dilnin me fund edhe me pantallona..??? sma ha mendja se jemi ne ate kohe. Gjithsesi secili ka mendimin e vet, per mendimin tim nje vajze qe kendon bukur, ka nje trup te bukur edhe e nxjerr ne pah bukurine qe ka, me pelqen. Fundja po te dale prap vace zela te kendoje une se shoh me, edhe pse ka zerin e bukur sme plas fare, un dua argetim dua qe ta shoh nje vajze te bukur te kendoje, edhe kur tregon format e trupit eshte me e bukur akoma behet me terheqese kenga

(lexova kte pjese nga poeti.....A ka nevojë një Shkurte Fejza apo Shyhrete Behluli të zhvishet para kamerës, apo një Fatma Zyberi, Artiola Toska, Rovena Dilo, Eneda Tarifa apo ndonjë tjetër në Shqipëri për të treguar shalët.

po eshte normale re, se me tregu dhe kto shalet sdo ishte me kenge PO FILM HORROR.
    A te duket e arsyeshme qe kengetaret tona ti imitojne amerikanet dhe te xhvishen.
    Ato kane origjinalitetin e vet e kengetaret tona e kane origjinalitetin e vet.
    Kjo qe po thua eshte importim i kultures.

P.S. me nevrikos fakti qe beni nje lidhje logjike ne mes te mentalitetit dhe kohes, p.sh. siç e permende xhaxhin Enver.

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga infinit
    Ca thua moj Evelyn shqiperija po kopjon perendimin per lakuriqesi apo perendimi po kopjon shqiperine?:-) . lol
    kjo qe ke thene ti per mendimin tim,,duhet te shkoj te humori te qeshin dhe tjeret. loooool,,,,,,, edhe ktu ne londer,,u lodhem gjithnje me pyesin per shqiperine,,,apapa sa te famshem jemi.

pergjerisa i perket kengetareve te zhveshura,,hallall,,nuk do me thene se ato po te joshin vec me trup,,sepse ka kengetare mjaft te mira qe kan ze dhe kendojne bukur.
    ato qe kane perse te zhvishen mire,,ashu i do publiku,,,se po te ishte ashu do bonin vec cd dhe keseta,,jo vidioklip.

VIP ne fakt ne nje kohe,qe kendojne,duhet te vishen dhe sipas modes,,,moda eshte ajo qe veshin,,ashu i do populli. dicka normale jo per tu habitur,,ska turp ketu,,turp eshte me bere turp.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga bashki
    A te duket e arsyeshme qe kengetaret tona ti imitojne amerikanet dhe te xhvishen.
    Ato kane origjinalitetin e vet e kengetaret tona e kane origjinalitetin e vet.
    Kjo qe po thua eshte importim i kultures.

P.S. me nevrikos fakti qe beni nje lidhje logjike ne mes te mentalitetit dhe kohes, p.sh. siç e permende xhaxhin Enver.
    jo ne fakt ky eshte perparim per popullin dhe kombin,,,se dikur ne nje kohe duhet te kendoje me fjal te percaktuera,se per ndryshe hyshe ne burg.
    edhe dikur dikur ska pas rrug as drita fare,,,kshu dhe kjo puna e VIPave.

that how it works

sesht se dalin vec
    britney spears,,,madona,,e tjer,,ne te gjitha vendet e botes jane keshtu.

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Po Dito, ato marrin mesim nga tjerat, i shohin Britnat dhe Lopezat e zhveshura dhe hajt edhe keto te na tregojne bukurite e tyre...

Dikush ketu tha: Per te arritur deri tek fama ose do dalesh cullak, dmth femer e bukur duhet te behesh.... ose duhet te keshe zerin e mire...
    My silence doesn't mean I am gone!

bitter girl Maska e marsela
    Anëtarësuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Kisha pare kengetare te zhveshura po si te klipi i kenges "Bonito" ku Zajmina vetem rol kengetarje s'kishte s'kisha pare....
    Nuk shoh kengetare te huaja, te zhvishen kshu, as ne skena e as ne klipe. E kam thene dhe me pare, kur esht diskutuar per Ciljeten e Bleonen, shumica e ktyre te rejave mundohen te afirmohen si kengetare, aktore, prezantuese te verteta, duke perdorur pamjen e jashtme. Me vjen keq kur mendoj si eshte katandisur muzika shqiptare e qe artistet e vertete asnjeher nuk vlersohen...Mesa duket te zhveshurat e kane hijen e gjere..

Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    marsela,,,gjithmone diskutim per kengetaret,,,perse nuk ju boni diskutim ketyre te thjeshtave, qe sjan kengetare as aktore ose prezantuese.

ikin ne shkoll me nje pllom minifund,kjo eshte per ty diskutu,,se aty shkojne me mesu jo me pa breket e ndonjeres.

te dalesh ne bikini ska asgje te keqe,,bleona dhe ciljeta e kan dhe trupin e bukur.

bitter girl Maska e marsela
    Anëtarësuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Puna eshte se u bastardua muzika nga te tilla "figura" qe shesin albumet per gjoksin e prapanicat e bukura po ajo 'si duhet te vishemi' eshte tjeter teme..
    Une nuk i paragjykoj aspak ato qe veshin mini e dekolte ama nese e ke pare kte klipin e fundit te Zajmines me Kastron e ke parasyh se per c'lloj te veshuri-zhveshuri behet fjale.
    Gjithsesi demokraci:-)..Pastaj kujt i behet vone se ne c'nivele eshte arti sot?Mire eshte xhepi ?

Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    loooooool ashu eshte

spo me kujtohet ky vidioklipi e ketyre qe thua..

ajo cka mund te gjykoj un qe cdo lloj viktime me u be kengetar,,me falni per shprehjet,,se kur i shof ca e ca,,shyqyr qe se kam thyer akoma TVne.

Faqja 3 prej 14 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lajme nga bota e muzikës shqiptare!
    Nga Fiori në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 64
    Postimi i Fundit: 02-08-2023, 08:02
  2. Genti Lako
    Nga megiru në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 52
    Postimi i Fundit: 19-10-2022, 08:03
  3. Femrat në xhungllat e afrikes të zhveshura jan të prapambetura apojo?
    Nga dallendyshi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 22-05-2009, 18:45
  4. Më duhen numra telefoni për këngëtaret...
    Nga DURIMI në forumin Ndihmoni njëri-tjetrin
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-01-2007, 15:25
  5. Kalendar me miss-et gjysëm të zhveshura...
    Nga Alesia në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 14-10-2003, 20:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •