Mua s'me pelqen nje gje e tille. Me te vertete veshja skenike duhet te jete cik me ndryshe se veshja e se perditshmes, por jo zhveshje komplet.
Nje kengetar per mendimin tim te pelqen per artistin qe shikon ne te, e ne kenget e tij e jo per veshjen sepse kur blen nje disk ti fundja degjon zerin.
Po nejse aq e mendojne...
La vita è bella...
vertet turp eshte
edhe ketej jashte dalin te veshura bukur dhe seksi po kesaj si thone e veshur(flas per fotot me lart)keta jane nje rang me prostitutat
per bleonen kam degju shume fjale e biznesmene te njohur kane paguar dhe lek te flinin me te
si kam besuar ne fillim po tani kam fillu te besoj nga pak
JO SEKS PARA MARTESE
Në një rrugë të qytetit, jo larg stacionit të autobusave, njëri e takon
një femër bukur të re me gjinjtë përjashta.
-Më falni zonjushë, apo zonjë, a jeni këngëtare, apo budallaqe?
-Çfarë pyetje, pa lidhje. As këngëtare as budallaqe.
-Ani pra, pse i keni qitur gjinjtë përjashta?
Ajo pasi i shikon, i drejtohet kalimtarit:
-O të faleminderit shumë. Shumë të faleminderit që më tregove
sa nuk kam shkuar më larg. Po unë e qyqja i paskam harruar
binjakët në autobus.
disa vite me heret nje plak(njeri ne moshe te shtyer)shikon tv,nje kengetare gjysme e zhveshur dhe filloite thot.sa gjynah kjo spaska pas pare mei ble teshat ma te gjata e ne kete dimer paska mu merdhi.dikush ka trupin dikush zerin per tu be kengetare.ka kengetare qekurr sdo te degjoheshin duke kenduar vetem ne radio.athua pse.....
Cfare ka te beje kombi keteu???!!! ashtu si po dalin edhe po i pelqenie po i shikoni(po i hpni syte::P:Phehe ) nese ia bane ftyra me dal zhvesh le te dalin edhe kur te shikosh tek ana tjeter krize e madhe nga te gjitha anet ka mungese tekstili hehhehe
!Gjeja me e mire dhe me e keqe e njeriut eshte gjuha!
Atynve ju pëlqen sepse dojn të joshin meshkujt!
Krijoni Kontakt