Close
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 81
    "Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534

Jezu Krishti na mėson

vazhdim
    Njeriu nuk rron vetėm me bukė!
    Mt 4, 3-4

Atėherė tunduesi, pasi iu afrua, i tha: ``Nė qoftė se je Biri i Perėndisė, thuaj qė kėta gurė tė bėhen bukė``. Por ai, duke iu pėrgjigjur, tha:

``Éshtė shkruar: "Njeriu nuk rron vetėm me bukė, por me ēdo fjalė qė del nga goja e Perėndisė"

toni77

vazhdon-->

i vetlarguar Maska e Arcimedes
    Anėtarėsuar
    26-12-2005
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    591
    Te lumte dora Toni me k'to qe shkruajte. U kenaqa duke i lexuar.
    I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....

Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534

Jezus Krishti na mėson

Biri i njriut do tė vijė nė atė orė qė nuk e mendoni!
    Lk 12, 37-40

Lum ata shėrbėtorė, qė zotėria, kur tė kthehet, do t'i gjejė zgjuar! Nė tė vėrtetė po ju them se ai vetė do tė ngjeshet dhe do t'i vendosė ata nė tryezė, dhe ai vetė do t'u shėrbejė. Dhe, nė se do tė vijė nė tė dytėn a nė tė tretėn rojė tė natės dhe t'i gjejė kėshtu, lum ata shėrbėtorė.

Por ta dini kėtė: se po ta dinte i zoti i shtėpisė nė cilėn orė i vjen vjedhėsi, do tė rrinte zgjuar dhe nuk do tė linte t'i shpėrthenin shtėpinė.

Edhe ju pra, jini gati, sepse Biri i njriut do tė vijė nė atė orė qė nuk e mendoni.

toni77

vazhdon-->

Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534

Jezu Krishti na mėson

Mos u beto!
    Mt 5, 33-37

Keni dėgjuar gjithashtu se tė lashtėve u qe thėnė: "Mos bėj betim tė rremė; por plotėso premtimet pėr tė cilat je betuar para Zotit".

Por unė po ju them: "Mos u betoni fare, as pėr qiellin, sepse ėshtė froni i Perėndisė, as pėr tokėn, sepse ėshtė stol i kėmbėve tė tij, as pėr Jeruzalemin, sepse ėshtė qyteti i Mbretit tė madh.

Mos u beto as pėr kokėn tėnde, sepse nuk ke fuqi tė zbardhėsh ose tė nxish qoftė edhe njė fije floku;

Por fjala jote tė jetė: Po, po; jo, jo; gjithēka mė tepėr vjen nga i ligu.

toni77

vazhdon-->

Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534

Jezu Krishti na mėson

Duhet tė lindni pėrsėri prej sė larti!
    Gj 3, 3-7

Jezusi iu pėrgjigj dhe tha: "Nė tė vėrtetė, nė tė vėrtete po tė them qė nėse njė nuk lind pėrsėri prej sė larti, nuk mund ta shohė mbretėrinė e Hyjit.

Nikodemi i tha: "Po si mund tė lindė njeriu kur ėshtė plak? A mund tė hyjė ai pėr sė dyti nė barkun e nėnės sė vet dhe tė lindė?".

Jezusi u pėrgjigj: "Nė tė vėrtetė, nė tė vėrtetė po tė them se kush nuk ka lindur me anė tė uji dhe tė Shpirtit, nuk mund tė hyjė nė mbretėrinė e Hyjit. Ē'ka lindur nga mishi, mish ėshtė; por ē'ka lindur nga Shpirti, shpirt ėshtė.

Mos u mrrekullo qė tė thashė: Duhet tė lindni pėrsėri prej sė larti.

toni77

vazhdon-->

Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534

Jezu Krishti na mėson

Nėse dikush ka etje, le tė vijė tek unė e tė pijė!
    Gj 7, 37-38

Ditėn e fundit, nė ditėn e madhe tė festės, Jezusi u ēua nė kėmbė dhe thirri duke thėnė: ``Nėse dikush ka etje, le tė vijė tek unė e tė pijė.

Ai qė beson nė mua, siē ka thėnė Shkrimi, nga brendėsia e tij do tė burojnė lumenj uji tė gjallė``.

vazhdon-->

Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534

Jezu Krishti na mėson

Unė jam drita e botės!
    Gj 8, 12

Dhe Jezusi u foli atyre pėrsėri duke thėnė: ``Unė jam drita e botės; kush mė ndjek nuk do tė ecė nė errėsirė, por do tė ketė dritėn e jetės``.

vazhdon-->
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni77_toni : 26-01-2006 mė 19:10

Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534

Jezu Krishti na mėson

Unë jam dera!
    Gj 10, 9

Unë jam dera; nëse dikush hyn nëpërmjet meje, do të shpëtohet; do të hyjë, do të dalë dhe do të gjejë kullotë.

vazhdon-->

Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Unė jam udha!
    Gj 14, 6-7

Jezusi i tha: ``Unė jam udha, e vėrteta dhe jeta; askush nuk vjen tek Ati pėrveēse nėpėrmjet meje.

Po tė mė kishit njohur, do tė kishit njohur edhe Atin tim; qysh tani e njihni dhe e keni parė".

vazhdon-->

Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    UNĖ JAM!
    Gj 8, 23-25

Dhe ai u tha atyre: "Ju jeni nga kėtu poshtė, kurse unė jam nga atje lart; ju jeni prej kėsaj bote, unė nuk jam prej kėsaj bote.

Prandaj ju thashė se ju do tė vdisni nė mėkatet tuaja, sepse po tė mos besoni se UNĖ JAM, ju do tė vdisni nė mėkatet tuaja".

Atėherė ata i thanė: ``Kush je ti?``. Dhe Jezusi u tha atyre: "Pikėrisht atė qė ju thashė.

vazhdon-->

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •