Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27
    SPHINX
    Anëtarësuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

Shba

Une kam qejf qe te munden qe ne grup. Shanset e eliminimit jane te medhaja.
    Para 2 javesh arriten te mundin nje skuader me Norvegjeze amatore. Kur pashe si luante kombetarja e Norvegjise mu duk sikur po luante Skenderbeu me Brazilin.

Iu eshte rritur shume mendja; iu ben mire te perplasen njehere me realitetin dhe te thyejne ndonje kocke.

SUPERSUPRIZE do jete po qe se Gjermania nuk kalon dot grupin si ne Euro 2004.
    Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
    WCC 2006 ITALY

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Serbia eshte me antipatikja, gjasme kane spektakel. Kishin si jugosllavi, po lojtaret me te mire ishin kroate.

Serbet asgje s'kane, po te luajne me Shqiperine tone, i rrahim paq 5-0!!!

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anëtarësuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    O Gjergj leje urrejtjen politike , tregou pak realist ......Serbia eshte komb qe historikisht ka pasur tradite si ne futboll ashtu edhe ne shume sporte te tjera , kane pas dhe po nxjerrin lojtar me emer ne arenen nderkomtare qe kane luajtur dhe luajne ne ekipet me te mira te evropes ........

mos harro se yjet e futbollit kroat qe thua ti

boban
    suker
    prosinecki

etj etj , jane zbuluar nga akademite e ish jugosllavise ..........

inot boll i kam vete shoku , po ama ne arenen sportive u heq kapelen .......

ps...per mos dale nga tema ekipet qe urrej me shume jane francest dhe gjermont dhe natyrisht nuk do deshiroja as grupin ta kalonin .......po gjithsesi deshira me realizimin jane shume larg

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Per mu jan Gjermanet...gjithnje kan shonc qe i del grup i let dhe kur si del grup i let si ajo e Euro 2004 qe nuk arriten te mundin as formacionin 2 Ceke...nuk arrijn te bejn asgje me ekipe te forta!

Tjetra o Franca (Africa) qe sot falenderon Afriken qe i importon lojtare se pa te do ta kishim Francen me te dobet se Belgjika!

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Citim Postuar më parë nga Davius
    Sporti bashkon kultura apo shtete dhe nuk thellon edhe me shume hendekin e urrejtjes midis popujve, keshtuqe vendosem te ja nderrojme titullin temes!

Une mendoja se duhet te "urrejme" nje kombetare ne anen sportive e jo ne anen tjera me prapavija politike apo dicka tjeter ashtu...

Nejse, une kam nje antipati te thelle per Hollanden!

Ore shoku moderator e ke thene per humor besoj? lol
    Cne inat Hollanden? Te ishte ndonje hitlerian e kisha marre vesh pse-ne madje dhe arsyet.

Mua te jemi dhe brenda temes nuk me pelqejne:
    Italia, Argjentina, Gjermania dhe Serbia.

Italia gjithnje loz futboll te vaket, ka potencial sulmues te cilin nuk e perdor. Shume here ia fut bjeri ti bim edhe me gjet ndonje rast futim topin ne vrime.

Argjentina ka shume lojtare te piste, nuk e njohin cdo te thote fair play. Megjithse kane elegance latine duket sikur kane lidhje gjaku me pepinot.

Gjermania thjesht nuk loz futboll! Keta e kane me inat. Levizin si marioneta neper fushe, nuk jane fare krijues, futboll te lexueshem.

Serbet jane me te pistet nga te gjithe. Me kujtohet ne Evropianin 2000 ishin skuadra me me shume kartona. Hengren dhe gjobe nga UEFA per kete.
    Ezekiel 25-17.

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Un do shtoja : Nuk do fus ekipet qe kam antipati per to.... Pasi jan shume

Un vete jam tifoz me kombtaren e Hollandes, por gjithashtu me pelqen te shof kur luan Spanja, Brazili, Portugalia.... dhe pak Anglia

Sa per ekipet e tjera nuk ma mbushin syrin fare, te ven ne gjume kur shef lojen e tyre.
    Kush do nga ekipet qe nuk kam permendur te dali qe ne grup..... Sigurisht qe do me behet qefi
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Serbet i vene emrin e tyre punes se te tjereve ne shume raste. Une s'mbaj mend shume lojtare te talentuar serbe pervec Dejan Savicecivit (bile edhe ky s'ishte serb, po malazez). Ylli i Kuq ishte plot me kroate, boshnjake, malazeze, maqedonas. Shqiptaret e ish jugosllavise mund te me mbeshtesin.

Milosevici qe luajti ne Spanje ishte pak a shume si Igli Tare qe shumica e juaj e shani gjithe diten, vetem se luante me alamet skuadrash e jo me dava Brescia e Bologna qe duan te rrine ne kategori. Kezman, po e bejne fenomen, mua s'me pelqen fare, nuk e di c'sukses do kishte ne kampionate te forta, ne Holande eshte kollaj se 2-3 skuadra te forta ka. Puna eshte te tregohesh kampion ne Kupe Kampionesh.

Asnje serb s'ka fituar top te arte edhe pse kane pasur raste te mira te luajne me skuadra top. Pastaj jane gjithmone me nerva (Mihailovici e Stankovici - s'u qesh njehere fytyra, sikur u ka ngrene gomari buken, shume antipatike jane), edhe Jugovici i Juventusit antipatik ishte, lojtar puntor po pa fantazi.

Fantazine e kishin kroatet, ata po ishin krejt tjeter gje, ndriconte dielli kur fillonin te luanin, po serbet mos m'i kujtoni: mynxyre, te zinj gjithe kohes, antipatike, te padurueshem. Le pastaj qe jane te piste, mire e kujtoi Julius, vrasin ne mbrojtje gjithe kohes.

E ku qenkan keta fenomene te Serbise qe thoni ju? Jua perseris, po te luajne me Shqiperin humbin jo nje here po 5 here. Ashtu si humbi Greqia.

Ah meqe m'u kujtua Greqia. Greqia eshte skuadra e dyte antipatike mbas serbeve. Edha ata kot jane. S'ke nje lojtar te mire e me fantazi, nje te vetem. Si skuader po i rregulloi gjermani, po si individe jane kot.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Pasiqe : 10-02-2006 më 23:06

LosT AngeL Maska e PaToSaRaK
    Anëtarësuar
    16-02-2005
    Vendndodhja
    Ne mes te llumit
    Postime
    360
    Per mua Kombetarja qe kam me inat eshte Brazili 1 Franca 2 Greku 3 (Qe ma ka shpifur fare) Portugalia 4 ! Keto jan skuadrat qe kam me inat.
    Ndersa Kombetaret qe i preferoj jane Gjermania se jam Tifoz i Gjermanit Hollanda se ka Futboll te shkelqyer eshte edhe Kombetarja e Turkut qe me pelqen se ka futboll te mire.
    E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    Ume e mbaj mend Kovacevic qe luante me Juven, lojtar i mire. Edhe Mijatovici i Realit, ai ja beri golin Juves ne 1997. Pale ai ylli i Marsejes Stojkovici, ai ishte talent. Jugosllavia ka nxjerre gjithmon lojtare, eshte kot me e mohu.

Anglezet si duroj dot.

123456.... Maska e FsHaTaRi
    Anëtarësuar
    20-07-2002
    Vendndodhja
    Hollywood Profesioni : SuperStar
    Postime
    483
    Italia sme plq ashu si tha dhe bayern din te luajn vetem ne mbrojtje ,me pak llafe nuk shifet dot me sy kombtarja Italiane .
    B

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kombëtarja Shqiptare - [lajme dhe komente]
    Nga RaPSouL në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 997
    Postimi i Fundit: 22-01-2012, 21:52
  2. Kombëtarja Shqiptare
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 182
    Postimi i Fundit: 04-09-2006, 12:06
  3. Kombëtarja Shqiptare - (Lajme)
    Nga zeus në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 158
    Postimi i Fundit: 01-03-2006, 16:22
  4. Sportistet e preferuar dhe ata antipatike.
    Nga bayern në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 24-04-2004, 16:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •