Postuar mė parė nga Skofiar
te gjitha levizjet jane te detyrueshme per mendimin tim.une pata fatin qe gjeta levizjen e pare....![]()
Postuar mė parė nga Skofiar
te gjitha levizjet jane te detyrueshme per mendimin tim.une pata fatin qe gjeta levizjen e pare....![]()
![]()
Si ta gjeme kete mat ne levizjen e dyte
Kjo eshte vetem shaka
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Skofiar : 05-01-2006 mė 20:03
Aha skofiaro, ika te therras kusheririn tim qe ka shkuar te kosise barin se atij i vjen ndoresh per cfurqe e kosa... ehhhhh eshte i forte ai skofiar, ma merr mendja i njeh te gjithe ata miqte e vegjel qe mi ke nxjerre aty![]()
ncncnc Skofiar, te kam thene mos i publiko fotot familiare![]()
Keto figurat te problemi i Skofiarit duket si francezë![]()
Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now
Postuar mė parė nga Foleja_
![]()
Deri tani kam identifiku dy, ku jeni ju te tjeret ? Nqs deshironi, i nderrojme, ju me tregoni ē'keni gjetur ju e une ju tregoj te mite, si thoni ? Andej nga dita e veres do t'i kemi shkruar poshte emrat e fotos
Foleja, me pelqejne familjet me shume anetare![]()
Pse nuk thoni ju tani e mesova dhe une shahun . lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Me ka humb mbreteresha e bardhe se di se ku mund ta gjeje,ndoshta i ka ra kurora diku duke kosit bari. Oiseau en vol ti shef me mire me trego se a po ja gjen kund kuroren.![]()
Seriozisht duhet gjete matin ne levizjen e dyte
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Skofiar : 05-01-2006 mė 20:32
PINK ajo g4 jam une, me vjen mire qe njifemi ( flokeve ua ka nderru ngjyren skofiari hmm tash e kuptoj pse tere diten ka kendu ,, moj bjondine me sy te zi... edhe enderren e asaj nate o zogu e zbulova) .![]()
E gjeta skofiar ! Jo ushtrimin ore, por mbretereshen qe te ka humbur ! Pa shiko postimin e peste siper meje, aty majtas ke nje foto te bukur, nje ne te bardha veshur-o, them se ajo eshte mbreteresha qe te ka humburPostuar mė parė nga Skofiar
Edhe me thuaj se a e gjeta po jo, se jam ne merak
Ah e ndryshova se mu afrua ketu mbreteresha... Ec moj shpejt se po te kerkon mbreti![]()
Krijoni Kontakt