Nuk kam frikė nga betejat e aq mė pak nga ata qė i njoh!Postuar mė parė nga Skofiar
Nuk kam frikė nga betejat e aq mė pak nga ata qė i njoh!Postuar mė parė nga Skofiar
-Ju pres ne MateInTwo.com kete pasdarke...sepse ne yahoo nuk kam qasje ...
Por edhe ketu mund te luhet loja fare mire,me ēfardo tempo : live ose me pritje.
-Ju vetem regjistrohuni,une ju beje challenge dhe ju per te pranuar lojen beni ACCEPT dhe nuk do te ket problweme si duket (?)
-Regjistruesi i ri e merr paswordin ne e-mail menjehere nga Mateintwo .
-Bile,mund te luhet edhe turnir.Pra ,ne te njejten kohe nje lojtar luan me me shume te tjere,etj.
-Mund ti dergoni levizjet e nje loje qe keni zhvilluar me ndonje partner,mund te beje analizen e saj - qofte ajo e fituar apo loje e humbur !
-Ndoshta pervoja ime mund ti ndihmoj dikujt.Te provojme!
-Nuk po e kuptoj pasivizimin e shahisteve te forumit.A eshte e mundur qe nga afer 30000 antareve te forumit,te mos kete te interesuar per shah - per lojen me te sofistikuar ne histori ?
-Jam i vetdijshem se koha moderne preferon me teper lojrat e aktivitetit,ndersa aktiviteti mendor i eshte lene nje elite.Nuk eshte mire ...
-Ne disa vende mendohet qe shahu te aplikohet edhe neper shkolla fillore,sepse ai zhvillon shume cilesi pozitive te njeriut ...
-Per te mos e zgjatur shume,ftoj ne loje :
1.-Viganin ne MateInTwo.com ku eshte i regjistruar,sfiden e te cilit e kam pranuar.Vigan,loja eshte e hapur,ti vetem luaje levizjen e pare dhe shtype katrorin per bartje te levizjes;
2.-Skofiarin - qe me ka borgj revanshin: besoj se gjerat jane pastruar ne Mateintwo .Ti vetem me bej challenge,une e pranoj!
3.-e ftoj edhe helene pasi kuptova se qenka shahiste e forte (?) -pasi paska fituar nga Skofiar,tekstin anglisht te se ciles nuk po e kuptoj plotesisht.
Megjithese ,nuk besoj se si nje femer mund te fitoj ne lojen e shahut me nje te gjinise me te forte,si i krijoi Perendia...Por,ēdo gje sot eshte e mundur.
================================================== ========
-Kuptohet se pranoj dyluftimin nga secili !
-gjithashtu,mund te me gjeni edhe ne www.Flyor Die.com ne dhomen psh. nr.3 me emrin Darsi.[ne yahoo nuk po mundem akoma].
-Mire u pafshim!
Je teper i perqendruar te mburresh ,s'ke kohe per te kuptuar gjera kaq elementareMegjithese ,nuk besoj se si nje femer mund te fitoj ne lojen e shahut me nje te gjinise me te forte,si i krijoi Perendia...Por,ēdo gje sot eshte e mundur.
Une s'kam kohe te merrem me ty, se kam mesime,po dhe sikur kohe te kisha, ne mendjen time "te vogel" mendoj qe s'ja vlen.
Gjithe te mirat!
Okay!!!Postuar mė parė nga Darsi_I
(hjeq dorzen e djathtė, dhe lehtė tė godas nė fėtyrė)
Unė jam nga Kosova....sonte nga ora 19:30 deri nė ora 21:30 do tė luajmė.
Zgjedh vendin dhe armen!!!
Where have all the good men gone
& where are all the gods?
Tungjatjeta te gjithe!
Ky eshte mesazhi im i pare ne kete forum edhe pse jam frekuentes i rregull i ketij forumi.
Me vjen mire qe edhe ne kemi shahiste te forte.
Ketu eshte nje loje qe zhvillova para pak minutash ne yahoo:
Nese ka ndokush qe don ta analizoje lojen dhe ti shprehe mendimet e tij per loje i jam shume mirenjohes.Kodi PHP:
;White: fatosvh
;Black: abhinav213745
1. e2-e4 e7-e6
2. f1-c4 f8-e7
3. g1-f3 d7-d5
4. e4xd5 e6xd5
5. c4-d3 c7-c6
6. b1-c3 c8-e6
7. h2-h3 g8-f6
8. o-o o-o
9. b2-b3 b8-d7
10. g2-g4 d8-c7
11. d3-f5 e6xf5
12. g4xf5 e7-d6
13. d2-d4 f6-e4
14. c3xe4 d5xe4
15. f3-d2 e4-e3
16. f2xe3 d6-h2+
17. g1-h1 c7-g3
18. d2-f3 h2-g1
19. f3xg1 g3-g5
20. g1-f3 g5xf5
21. h1-h2 a8-d8
22. f3-e5 f5-e6
23. e5xd7 d8xd7
24. d1-g4 e6-d6+
25. h2-h1 b7-b6
26. c1-b2 f8-e8
27. d4-d5 g7-g6
28. d5xc6 d6xc6+
29. f1-f3 c6xc2
30. g4xd7 e8-c8
31. d7xf7++
Poashtu nese do ndokush te luaj, mund te me gjeni ne yahoo tek rubrika Kangaroo Court.
Ju pershendes!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fatosv : 08-06-2006 mė 09:51
1. Kiniku - une propozoj te luajme ne www.Mateintwo.com ,me duket me i pershtatshem se flyordie.Ti vetem regjistrohu aty dhe pasi te merr paswordin ne e-mail,hyne ne kete link dhe prit thirjen time (challenge).Hapi tjeter eshte te besh ACCEPT me ēka loja mund te filloj .Nese une luaj i pari duhet te zgjedh figurat e bardha,nese ti don te fillosh i pari me trego ne e-mail tim ose ketu ne forum,do ti le ty te bardhat.Per shpejtesine e lojes mund te bisedojme pasi te fillon loja.Pra te pres pas ores 7 e 30 min. te mbremjes.Mire u pafshim!
2. Helene - edhe une te keshilloj te behesh nje studente zellshme : beni detyrat shkollore,qe une i kam kryer para shume e shume moteve... ne nderkohe mund te mesosh per shahun edhe nga pervoja ime shahiste,pa komente ndiesore - te cilat mund te lodhin kur jane te panevojshme.Shnet e gjithe te mirat,gjithashtu!
3. Ne Flyordie.com gjithashtu jam tejet aktiv,por nuk e preferoj pershkak te kufizimit te kohes,si dhe pamjes jo te kthjellte te figurave dhe rrethines.Vet me ka ndodhur te luaj me mbret duke menduar se eshte mbretnesha.Shume kundershtar te forte bejne gabime fillestare per te njejtat arsye.
-Per ata te cileve Mateintwo i duket i ngadalte,une luaj edhe ne flyordie ne dhomen 3 me nick Darsi.
U rregjistrova Darsi po ende nuk ma derguan passwordin....
Where have all the good men gone
& where are all the gods?
Krijoni Kontakt