Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 37
    Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Citim Postuar mė parė nga nausika
    lol ...
    nausika nuk e ka shume problem vendin e pare kur e ka per tu ulur ne preherin e bandillit

Zogu, te ka bere zogeza edhe ty nga Kuci he ...lol
    Nga Kuçi the ? Po ta pret mëndja moj, pse ç'kujtove ti, që do vete nga Dhermiu une...

T'ju tregoj nje histori te vockel dhe une :

Kishim provimin e kimise ne fakultet, dhe e benim tek korpusi (ajo godina e madhe per ata qe se dine). E mire, dritaret i kishim nga kodrat e liqenit. Ishte nje dite e bukur maji me duket, dhe njerezit kishin filluar te visheshin me lehte. Nje çift i ri po shetiste andej rrotull, dhe ecen e ecen dhe u ulen diku. E mire, ky profesori (nje fillistak i gjate nga Korça) po i shikonte. Kur me pa dhe mua qe kisha kthyer koken andej me tha : "Ti atje, kthehu para ne fletore, ul koken dhe shkruaj". E pastaj ai profesori u ngul tek dritarja dhe vazhdonte te shikonte filmin. Nuk po ju them gje me s'kam kohe, por di qe ishte nje histori uljeje ne preher

Ja keshtu ciuciu...

. Maska e nausika
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    .
    Postime
    774
    Citim Postuar mė parė nga oiseau en vol
    Nga Kuēi the ? Po ta pret mėndja moj, pse ē'kujtove ti, qė do vete nga Dhermiu une...

T'ju tregoj nje histori te vockel dhe une :

Kishim provimin e kimise ne fakultet, dhe e benim tek korpusi (ajo godina e madhe per ata qe se dine). E mire, dritaret i kishim nga kodrat e liqenit. Ishte nje dite e bukur maji me duket, dhe njerezit kishin filluar te visheshin me lehte. Nje ēift i ri po shetiste andej rrotull, dhe ecen e ecen dhe u ulen diku. E mire, ky profesori (nje fillistak i gjate nga Korēa) po i shikonte. Kur me pa dhe mua qe kisha kthyer koken andej me tha : "Ti atje, kthehu para ne fletore, ul koken dhe shkruaj". E pastaj ai profesori u ngul tek dritarja dhe vazhdonte te shikonte filmin. Nuk po ju them gje me s'kam kohe, por di qe ishte nje histori uljeje ne preher

Ja keshtu ciuciu...

zogu!

mos dil jashte teme po thuaj ca do beje...

pastjaj na thuaj si vajti provimi i kimise..lol
    When in Doubt, Act Stupid!

Platonic Lover Maska e EllaCaramella
    Anėtarėsuar
    16-12-2005
    Vendndodhja
    Ne ndjenjat e tij
    Postime
    113
    Do tia lija makinen shokut qe i kam favor borxh qe te mari plaken dhe ta coje ne spital...Per vete, do merja bandillin dhe do prisnim autobuzin nen ndonje strehe
    Nausika bukur!!! i zgjidhe te treja, bravo kshu ka lezet kur sle asnje te pa kenaqur
    TY nuk te kam zemer, te kam shpirt, sepse zemra pushon nje dite, kurse shpirti svdes kurre.

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    zogu!

mos dil jashte teme po thuaj ca do beje...

pastjaj na thuaj si vajti provimi i kimise..lol
    Oh me fal, qenka serioze ketu...

Ok, mua as qe me behej vone per ate shokun dhe ate ēupen e endrrave te mia. Merrja plaken ne shpine e me vrap per t'i shpetuar jeten. Nqs ai shoku dhe ajo ēupa do mi varnin turinjte, ne djall vafshin se me jeten nuku ka !

Ju pelqeu nashti ?

. Maska e nausika
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    .
    Postime
    774
    Citim Postuar mė parė nga oiseau en vol
    Oh me fal, qenka serioze ketu...

Ok, mua as qe me behej vone per ate shokun dhe ate ēupen e endrrave te mia. Merrja plaken ne shpine e me vrap per t'i shpetuar jeten. Nqs ai shoku dhe ajo ēupa do mi varnin turinjte, ne djall vafshin se me jeten nuku ka !

Ju pelqeu nashti ?
    tyt...turp te kesh..i thua edhe vetes zog pale

si more do e lije cupen e endrave ne qullet ne shi? po sikur te marri ndonje plevit ajo dhe kaput...si do te dukej vetja atere?

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Une do vija syzet e diellit , dhe do ja beja me sy " atij te enderrave " , shifena pak me poshte . Kaq , sinqerisht !
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Meqe eshte vetem nje vend do ul mikun qe do ti beja nderin aty dhe ne preher do i vija plaken .. pastaj do merrja cunin e endrrave do e ulja ke vendi im dhe do i hipja ne preher e ti jepte makines ai hahahaha u zgjidh dhe kjo pune ..

Perfection is perfected Maska e Djalke-pe-Korce
    Anėtarėsuar
    29-10-2003
    Vendndodhja
    NJ
    Postime
    24
    Citim Postuar mė parė nga Evelyn
    Meqe eshte vetem nje vend do ul mikun qe do ti beja nderin aty dhe ne preher do i vija plaken .. pastaj do merrja cunin e endrrave do e ulja ke vendi im dhe do i hipja ne preher e ti jepte makines ai hahahaha u zgjidh dhe kjo pune ..

Bobo e shkreta makine....do ti prishen te tera!!!!
    Thank you for flying Alitalia!

. Maska e nausika
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    .
    Postime
    774
    Citim Postuar mė parė nga Evelyn

ncuk!

nuk vete...do te kapi polici

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Djalke ti kujt i qan hallin aman .. makines se tjetrit :P

O nausika polici sdo na kapi se do kapi plaken ta coje ne ndihmen e shpejte si dhe per nje aventure ja vlen te hash nje gjobe ose nje nate ne burg me djalin e endrrave skisha provuar ndonjehere nga keto .. thash ta provoj njehere :P

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. A mund tė parandalohet shkatėrrimi i njė lidhje dashurie?
    Nga fisniku-student nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 58
    Postimi i Fundit: 19-03-2007, 17:15
  2. Ēfarė arme ju pėlqen mė shumė kur luani?
    Nga KOKASHTA nė forumin Lojra nė kompjuter
    Pėrgjigje: 52
    Postimi i Fundit: 02-03-2006, 18:41
  3. Tė zgjedhėsh njė emėr orthodhoks
    Nga Ildushka nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 03-12-2005, 03:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •