mendoj se eshte lionel messi por nuk duhet lene anash edhe emrat tjere sic jane ata te cilet gjenden ne listen e votimit por edhe jashte saj
Frank Lampard
Lionel Messi
Deco
Clarence Seedorf
Zinedine Zidane
Steven Gerrard
Michael Ballack
Juan Riquelme
Rafael van der Vaart
Andres D'Allesandro
Juninho Pernambucano
Julio Baptista
Tomas Rosicky
Kaka
Francesco Totti
mendoj se eshte lionel messi por nuk duhet lene anash edhe emrat tjere sic jane ata te cilet gjenden ne listen e votimit por edhe jashte saj
Football is the opera of the people.
by: Stafford Heginbotham
Postuar më parë nga c.Ronaldo
Po c'beri Messi te kalon jne Kaka qe 2-3 vite eshte shtylla kryesore e Milanit.
Kur te arrine te ben Messi ate qe ka bere dhe ben Kaka, atehere po, por tash per tash, flamurin e mban Kaka!
My silence doesn't mean I am gone!
yyyyyyyyyyyyyyyyy Davius
te te vije zor nga vetja
po Dorian Bylykbashin nuk e ke perfshire ne liste ti hahahhahahahahahahhahahah
nga ajo liste qe ke paraqit ti aty, meqe kom edhe debulese si ish juventin, them se eshte i papami Zizu Zidan
ndersa brenda dy vjetesh maksimumi Lionel Mesi do te beje namin. Ketu do te jemi te gjithe ne forum per te dhene vleresimet![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Juvi : 10-01-2006 më 15:09
mos ja u pafsha surratin ordinereve te forumit
Postuar më parë nga Davius
Davius : Kaka-ja ne moshen qe luan Messi ka luajtur andej nga pak e njifnin..
Ndersa Messi eshte bere lojtar i Barces qe ne moshen 13 vjeçare.
Nga kta qe ke ven ti ne list vetem Stiven Gerad eshte i denje per nje krahasim me Messin. Se te tjeret as qe kan shans te krahason me Messin
Shife dhe ti Messin kur te vej ne moshen e Kaka-s , si do jete.... Ai tashme esht nje lojtar me dobishem, jo me te rritet dhe ca![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
O Davius po Adrian Mutu apo je Juve-Racist? E po ta bej edhe nje here pyetjen: cne Toti te sondazhi?
Po pse mer DAVIUS Riquelme nuk e meritonte????
Megjithese voten time ja dhashe Zidane sepse eshte nje lojtar njesh nga cdo pikpamje.E ka treguar dhe me juven dhe me relalin.Ai mund te tregoj klasin e tij vetem 5mic ne fushe por zgjith gjithcka.
Duartokitje per Zidane se na ka treguar goxha klas..![]()
'Jesus is always with me'==>PrOuD To Be KuQ E Zi<==
Po zihesha nje dite me njerin se kush ka qene qendersulmuesi i krahut te djathte me i miri nder vitet 80, dhe nuk i kemi dhene dum akoma... Ju lutem na ndihmoni, kush thoni ju ?![]()
Pa dishim se Ballack eshte lojtari me i mire me tipare sulmuese.
Aty ska fjale.............................
Dua nje pergjigje!Postuar më parë nga Juventini
O nismetari i temes po nuk gjete asnje lojtar ke Juventusi qe nuk e ke fut ne liste.
Apo sja vlejne????????????
Nga ato aty po ja jap voten nje ish juventini Zidane.
Krijoni Kontakt