dy djem e dy vajza do ishte kryeveper!
megjitate eshte percaktim i te plotefuqishmit se sa femi duhet te kemi,gje qe duhet ta respektojme dhe falenderojme!
dy djem e dy vajza do ishte kryeveper!
megjitate eshte percaktim i te plotefuqishmit se sa femi duhet te kemi,gje qe duhet ta respektojme dhe falenderojme!
Kur isha me e vogel,isha ne klas te katret shkoll fillorre kur Prinderit e mi kishin pas vendos te ken edhe femijen e katerte,vellain tim te vogel,kur kuptova per kete gje shume xhelozova,
por jo nga shaku se ai femij do me vjedhte dashurin e prinderve,por gjithmon isha kunder se pse shqipetaret bejne aq shume Femije dhe s'kan pastaj t'ua plotesojn kushtet,duke mare parasysh se ne jetonim ne kushte te veshtira..
Me pas e doja shume vellain dhe vete e rrita..
Por sote Vete Jeta ma beri ta kuptoj se sa mire qe jemi 4 femije,tani me Prinderit s'jan,por prapseprap ne jemi plote,dhe as mua as motres sime s'na u mbyll dera e shtepis sepse kemi dy vellezer-Zoti na i lashte vellezrit e motrat..
Tani kan ardhur kohra te ndryshme,njerzit kan me shume,sepse punon edhe Nena edhe Babai dhe lindin nga dy ose nji femije.
Ndryshuar për herë të fundit nga tetovarja87 : 08-07-2012 më 14:36
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
une mendoj qe nuk eshte problemi tek sasia por tek cilesia, kur rritet sasia ulet cilesia...
nese psh ke 5 femije do lodhesh me shume, do besh pushime me pak, do vishesh me pak pretendime, pra do te ulet cilesia e jeteses sesa ne rastin kur ke psh 2 femije...
femijet jane te mrekullueshem dhe une e di mire se kam vete nje vajze por eshte pretendim dhe pergjegjesi shume e madhe te kesh me shume se 3 besoj une...
Krijoni Kontakt