Familje ideale eshte ajo me 6 anetare. Dy prinder (mashkull-femer) dhe 4 femije (2 djem dhe 2 vajza)
Familje ideale eshte ajo me 6 anetare. Dy prinder (mashkull-femer) dhe 4 femije (2 djem dhe 2 vajza)
nuk don me thon sa femi jan ne familje dhe a jon djem apo vajza. Kruesorja per me qen ni familje ideale eshte prinderit me kushtu njejt kohe per te gjithet famijet.
Postuar më parë nga football
Edhe une, e ketij mendimi jam.
Prinderit dhe kater femije. Dy djem dhe Dy vajza.
Renditja: Djal, Vajze, Vajze dhe Djal. (do shtie fall kur te vije koha)
Ne kete menyre te gjithe do te ndjejne dashurite njesoj. Djali do te dije cdo te thote te duash motren dhe vellain ne te njejten kohe, nderkohe qe Vajza do te dije cdo te thote te duash vella edhe moter ne te njejten kohe. Te dyja palet krijojne me shume respekt per gjinite perkatese edhe te kunderta. Plus qe mbi te gjitha do me kene mua Mami, gje qe eshte me e rendesishmja.
Sikur te mund ti trajtoja dhe tu krijoja te gjitheve kushtet njesoj, une do doja 5 femije![]()
lol u kthyem ne origjine e, pjellori e larte
Une e kam thene edhe me pare me duket, dy, qameti qameti 3 femije..
Hajt tu befte realitet deshira...Postuar më parë nga helene
Ps. Basketbollista do i besh???
Me sa femije behesh nene heroine? (jo nene mariuane...lol)
Ndryshuar për herë të fundit nga Xhuxhumaku : 28-02-2006 më 20:04
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Per mendimin tim 5 anetare.
2 Prinderit,2 djem dhe 1 vajze.
THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL
S'ka rendesi ca skuadre do behenHajt tu befte realitet deshira...
Ps. Basketbollista do i besh???
Me sa femije behesh nene heroine? (jo nene mariuane...lol)
e ke pare sa te lumtur jane gjithnje familjet me shume femije dhe sa te zymta ato vetem me nje?Thuaj do Zoti dhe te jep dhe mundesite qe ti rrisesh mire.
une pres nje vajze, mbush 27 vjece. Mendoj qe femijet varen edhe nga mosha e mundesia, shendeti etj. Tani une kam diabet shtatzanie e shpresoj qe vajza ime te lind shendosh. Nese cdo gje shkon mire do kisha qejf te kisha tre apo kater femije, nje djale e dy vajza, e te katertin ?!.
me afersisht 3 vjet diference mes secilit, por Zoti e befte mire e shume e rendesishme eshte te jene shendosh femijet, e prinderit, qe ti rrisin bashke si dhe te kete harmoni e mirkuptim ne familje
Krijoni Kontakt